Всем бы так )та хочется денег именно, а делать вообще ничего желания нет, с одной стороны не здоровая тема... но с другой... кто бы не хотел...
Как говорится: весь мир в пословицах…
Из пруда ведь хуй что вытащишь )
Всем бы так )та хочется денег именно, а делать вообще ничего желания нет, с одной стороны не здоровая тема... но с другой... кто бы не хотел...
вижу себя создателем промптов для нейронок из которых будут потом делаться дегенеративные тиктоки для зумерков и пенсионеров, которые будут думать что это реальноВсем бы так )
Как говорится: весь мир в пословицах…
Из пруда ведь хуй что вытащишь )
Отлично, у тебя есть конкретикавижу себя создателем промптов для нейронок из которых будут потом делаться дегенеративные тиктоки для зумерков и пенсионеров, которые будут думать что это реально
отримаю от шишок 3грами, банерів дві штуки вдягну то буде вже первинний капітал щоб на чатжпт прєміум підписатисяОтлично, у тебя есть конкретиказначит делай бро, всё получится!
Аби тебе не зкурило і ти не передумавотримаю от шишок 3грами, банерів дві штуки вдягну то буде вже первинний капітал щоб на чатжпт прєміум підписатися
та я лінівий...Аби тебе не зкурило і ти не передумав![]()
Він це Павєл Дуров, я його задіанонив щойноа там вже дід діаманти виводить на глобала
щож то має гарне тіло це точно та й бабі там нормальніВін це Павєл Дуров, я його задіанонив щойно
Баба його в ахуї від пенсіїщож то має гарне тіло це точно та й бабі там нормальні
він же своє насіння розповсюдив чув то онуків багато точноБаба його в ахуї від пенсії
Так я ж гонукавін же своє насіння розповсюдив чув то онуків багато точно
не спіши буть старим...Скоро наздожену його тут
Ну ти зрозумів жартівник )не спіши буть старим...
Який гарний господар, не забуваєш про ліпшого товариша ))все я сдаюся та йду може спати а може подрочунькать та спати ще подумаю, жму міцно руку поки чиста
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.