а довго його нема, хоча бачу було повідомлення однеЗараз взагалі форум не активний, нема Андрія якому похуй і кінчає )
а довго його нема, хоча бачу було повідомлення однеЗараз взагалі форум не активний, нема Андрія якому похуй і кінчає )
Гроші завжди - гроші )я б тоді певно гроші взяв а зараз так шишочок хочеться
та як завжди коли он в тебе є травичка)Гроші завжди - гроші )
Є, але якось не дурію прямо від неї )та як завжди коли он в тебе є травичка)
Теж з бублика тягнув. На дві, три години добре накривалоя теж сподіваюсь не задуріть, але вже бачу як бульбік на балконі роблю та як він смолами вкривається щоночі
я десь півтора роки щоночі такий робив собі рітуал, певно що зачасто але ж бляха який кайф засинати та просинатися бувТеж з бублика тягнув. На дві, три години добре накривало![]()
Я ось як курну то само собою хочеться їсти, а ще пізніше брав коньякя десь півтора роки щоночі такий робив собі рітуал, певно що зачасто але ж бляха який кайф засинати та просинатися був
лол я как раз там сидел)Доречі, там в останніх темах є цікавий набір на банер
еба я долго брал сыр солененький шоколад сладенький и морожком полировал ото вредно а не травато само собою хочеться їсти,
опаЧа, думаю наші кандидатури точно мають одобритилол я как раз там сидел)
в мене ще банерна цнота затрималасяопаЧа, думаю наші кандидатури точно мають одобрити![]()
А я вже місяць як в ораклах, але чомусь на мерсі ще не розсікаюв мене ще банерна цнота затрималася
а як від старого банера треба якось відмовлятися перед новим? чи просто мовчки зняти можна?А я вже місяць як в ораклах, але чомусь на мерсі ще не розсікаю
Можна два носити, прямо як медаліа як від старого банера треба якось відмовлятися перед новим? чи просто мовчки зняти можна?
Підпишусь на тебе, може що цікаве буде з цього
от би це також можна було монетизувати) щось в мене останнім часом бажання хоч щось монетизувати, але поки не виходитьПідпишусь на тебе, може що цікаве буде з цього![]()
Якщо є мета то потім робити більше спроб, просто набивати досвід. А там може люди якісь підкажуть, а може й сам станеш краще розумітисяот би це також можна було монетизувати) щось в мене останнім часом бажання хоч щось монетизувати, але поки не виходить
та хочется денег именно, а делать вообще ничего желания нет, с одной стороны не здоровая тема... но с другой... кто бы не хотел...Якщо є мета то потім робити більше спроб, просто набивати досвід. А там може люди якісь підкажуть, а може й сам станеш краще розумітися
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.