🎰Рулетка-Флуд📣 Приз - 3 грамма люкс или прем шш на выбор либо 10USDT💲Каждые 1500сообщений приз!💀 Dreamers.club.cc🔝

я теж сподіваюсь не задуріть, але вже бачу як бульбік на балконі роблю та як він смолами вкривається щоночі

я теж сподіваюсь не задуріть, але вже бачу як бульбік на балконі роблю та як він смолами вкривається щоночі
Теж з бублика тягнув. На дві, три години добре накривало 😁

• Love
Реакції: Zeno
Теж з бублика тягнув. На дві, три години добре накривало 😁
я десь півтора роки щоночі такий робив собі рітуал, певно що зачасто але ж бляха який кайф засинати та просинатися був

я десь півтора роки щоночі такий робив собі рітуал, певно що зачасто але ж бляха який кайф засинати та просинатися був
Я ось як курну то само собою хочеться їсти, а ще пізніше брав коньяк 😁
Доречі, там в останніх темах є цікавий набір на банер

Доречі, там в останніх темах є цікавий набір на банер
лол я как раз там сидел)

то само собою хочеться їсти,
еба я долго брал сыр солененький шоколад сладенький и морожком полировал ото вредно а не трава

• Wow
Підпишусь на тебе, може що цікаве буде з цього 😁
от би це також можна було монетизувати) щось в мене останнім часом бажання хоч щось монетизувати, але поки не виходить

от би це також можна було монетизувати) щось в мене останнім часом бажання хоч щось монетизувати, але поки не виходить
Якщо є мета то потім робити більше спроб, просто набивати досвід. А там може люди якісь підкажуть, а може й сам станеш краще розумітися

• Вподобайка
Якщо є мета то потім робити більше спроб, просто набивати досвід. А там може люди якісь підкажуть, а може й сам станеш краще розумітися
та хочется денег именно, а делать вообще ничего желания нет, с одной стороны не здоровая тема... но с другой... кто бы не хотел...

Назад
Зверху Знизу