А я звик і далі живу, допоки є така змогаОт ковід почався то я ахуїв та не встиг розахуїти ще

Кайфуємо

А я звик і далі живу, допоки є така змогаОт ковід почався то я ахуїв та не встиг розахуїти ще
Дякую за позитивні слова та лайкиоце пішов актив ставлю лайка та пишу
Для гіперзвукової швидкості потрібен 3-й флудєрастдумав будемо швидше алеж
До такої пізньої години так точно )та на чотирьох би вже закрили питання)
Дуже слабенько. А доречі знаєш, що тут вже не важлива кількість повідомлень?а так ми приблизно по 110-120 написали ганьба
у якому сенсі? тут просто ж рандом кожні 1500 як я зрозумівДуже слабенько. А доречі знаєш, що тут вже не важлива кількість повідомлень?
Тут раніше було ж правило «не менше 5 слів»у якому сенсі? тут просто ж рандом кожні 1500 як я зрозумів
Зараз взагалі форум не активний, нема Андрія якому похуй і кінчає )це полегшує але не бачу напливу флудерів, щось навпаки сталося)
але ж "не більше 5 повідомлень поспіль" залишилося... а я вже бачу одного користувача з 10 поспіль оце блін...Тут раніше було ж правило «не менше 5 слів»
Це мабуть тиале ж "не більше 5 повідомлень поспіль" залишилося... а я вже бачу одного користувача з 10 поспіль оце блін...
не, точно не я, 19 сообщений подряд насчитал... шок контент...Це мабуть ти![]()
А победил еробобус, капец он везучий ) а пишет меньше чем мыне, точно не я, 19 сообщений подряд насчитал... шок контент...
это больная тема) но я за прокрут которого еще не было говорю, нужно будет завтра сапа спросить шо к чему а то неудобно будетА победил еробобус, капец он везучий ) а пишет меньше чем мы
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.