Оно так хорошо только когда они все уже надоели хочется чего-то другогоПо жизни можно и без веществ, много разнообразных занятий есть )
Оно так хорошо только когда они все уже надоели хочется чего-то другогоПо жизни можно и без веществ, много разнообразных занятий есть )
Поэтому говорят: движение - жизнь.Оно так хорошо только когда они все уже надоели хочется чего-то другого
Не дам волю третьому аххаааТак втомився, що навіть, одне те саме око буде відпочивати
Разве эта новость периодически у всех открываетсяYMBUkraine ти чув, третій глаз відкрився у чоловіка![]()
В мене як раз третій просить визволення)Не дам волю третьому аххааа
Як настрій , як день сьогодні такий вітерВ мене як раз третій просить визволення)
Халяви тут ніде немає кругом потрібно прикласти зусилля і потратити свій час, саме цінне що ми маємо то яка це халявахалява взять
настрій гірше нікуди, бо збираюсь на роботу) а ти вже з самого ранку строчишЯк настрій , як день сьогодні такий вітер
Я ще з учорашньої першої смс тут пишу ще не спав, успішного робочого днянастрій гірше нікуди, бо збираюсь на роботу) а ти вже з самого ранку строчиш
Ну кто рано встаёт таму же Бог даётнастрій гірше нікуди, бо збираюсь на роботу) а ти вже з самого ранку строчиш
В мене і рано і пізно, а все не даєНу кто она встаёт таму же Бог даёт
Я прямо чувствую всё скоро должно поменятьсяВ мене і рано і пізно, а все не дає![]()
Я вот думаю курить мне или не курить кто подскажетЧто то то поменяется,только в какую сторону?
Та все он зараз як почнеться ядерна війна і нарешті будеЯ прямо чувствую всё скоро должно поменяться
Ну это тебе куда тебя не в ту степь понеслоТа все он зараз як почнеться ядерна війна і нарешті буде![]()
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.