То це тобі лсд чи кету требаТа мене нова версія треба
То це тобі лсд чи кету требаТа мене нова версія треба
Ооо то повернеться версія старого зразка не не якщо то шишка або грибочкиТо це тобі лсд чи кету треба
А шо э?) А шишка е?Саме так думаю може то мухоморів поїсти
Конечно безоговорочно дальше больше ,едемШо тут у вас як справи топимо дальше
Та нічого немає ...я думаю може то мухоморів надибати десь ..юя цього року вже сам буду сушити, щоб не купуватиА шо э?) А шишка е?
Например де надыбать?)Та нічого немає ...я думаю може то мухоморів надибати десь ..юя цього року вже сам буду сушити, щоб не купувати
Ну в мене є мужик який займається мухоморами то я думаю писати йому чи ніНапример де надыбать?)
Грибочки ще не пробував, і лсд такожОоо то повернеться версія старого зразка не не якщо то шишка або грибочки
Пиши конечно)Ну в мене є мужик який займається мухоморами то я думаю писати йому чи ні
Ладно грибы , но марку как не попрбовать?)Грибочки ще не пробував, і лсд також
От може якось колись спробую - вона ж діє 8-12 годин, багато трохи начеПиши конечно)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ладно грибы , но марку как не попрбовать?)
Ну 4 часа самые сочные а потом привыкаешь и уже не интересноОт може якось колись спробую - вона ж діє 8-12 годин, багато трохи наче
Типу плато 4 години, далі попуски пішли ?Ну 4 часа самые сочные а потом привыкаешь и уже не интересно
Ну да как раскроет полностью прикольно, но быстро привыкаеться , но первый раз не будет такого ,ведь оно еще твоему мозгу не знакомо будет , а потом остальные разы уже не то что было в первый раз ,знакомство с маркой очеень ахуенное , я его больше всего из всего движкайфа полюбилТипу плато 4 години, далі попуски пішли ?
Так розказав, що захотілося спробуватиНу да как раскроет полностью прикольно, но быстро привыкаеться , но первый раз не будет такого ,ведь оно еще твоему мозгу не знакомо будет , а потом остальные разы уже не то что было в первый раз ,знакомство с маркой очеень ахуенное , я его больше всего из всего движкайфа полюбил
Та я все вже його рережрав бро і то стількіПиши конечно)
Повідомлення об'єднано автоматично:
Ладно грибы , но марку как не попрбовать?)
Та яж не тебе говорю ) ты понятно натопыте ,знающий)) я хепику говорю , он марки не хавал ещёТа я все вже його рережрав бро і то стількі
Я знайшов чим вбитися...в мене є дві пачки цілого мускатного горіха... Я зранку на блендері на муку і вип'ю 30 грам ..через 4голмни уйду вснірвану на 24 години ....Та яж не тебе говорю ) ты понятно натопыте ,знающий)) я хепику говорю , он марки не хавал ещё
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.