HAPoWERvTORBE
Гуру
Та да сосочка гарна ,дед там наверное хоть пальчиком но поелозить полюбому хотел))Ох малишечка яка просто стоїть як солдат на таку малу
Та да сосочка гарна ,дед там наверное хоть пальчиком но поелозить полюбому хотел))Ох малишечка яка просто стоїть як солдат на таку малу
Це точно так буає аххааа аххаааТа да сосочка гарна ,дед там наверное хоть пальчиком но поелозить полюбому хотел))
Деды пошляки еще те , только не все про это говорят но мы то знаем как оно хочеться всегда и всем, тем более в таком возрасте))Це точно так буає аххааа аххааа
Так точно то є золоті слова по іншому не скажешДеды пошляки еще те , только не все про это говорят но мы то знаем как оно хочеться всегда и всем, тем более в таком возрасте))
А по другому и не надо )) мысли все за нас сделают, сознание помнит но вот тело уже не можетТак точно то є золоті слова по іншому не скажеш
То є точно тіло втрачає все з рокамиА по другому и не надо )) мысли все за нас сделают, сознание помнит но вот тело уже не может
Бачу полюбляєш мініатюрних, от вовкОх малишечка яка просто стоїть як солдат на таку малу
Повідомлення об'єднано автоматично:
Саме так
Це капець я їх обожнюю вони такі ніжні і сосні, береш в руки і все вона послушна а ще з моїми данимиБачу полюбляєш мініатюрних, от вовк![]()
Здоров був, пишемо ще. При гарному активі тисячу за годину робилиВсем привет. Вот скоро и первая тысяча будет)
Так буває ми можемо якщо потрібно так робити активЗдоров був, пишемо ще. При гарному активі тисячу за годину робили![]()
Вхопив за юбчину, а вона як те морозиво на сонціЦе капець я їх обожнюю вони такі ніжні і сосні, береш в руки і все вона послушна а ще з моїми даними
Бро не накручуй мене бо як вже як хлопчик слюну пустив аххаааВхопив за юбчину, а вона як те морозиво на сонці
Тому що тут по п'ять слів смс в всі топку топлять аххаааНу так то за час делали,а сейчас чего не получается?
З цими тєлєхвонами фантазія храмаєВ
Бро не накручуй мене бо як вже як хлопчик слюну пустив аххааа
Один, два, три, чотири, пʼятьТому що тут по п'ять слів смс в всі топку топлять аххааа
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.