Паяльник
Посвященный
Вітаю вас шановні, даний тріп буде присвячений тесту шишки Royal Gorilla наданої мені в якості проби. магазом
Mariiiana
Mariiiana - шишки. отправки от 100г
фотопериод, теплица. Northern Lights indica 90-100 % Royal Gorilla indica 50% sativa 50% Раздадим 5 проб отправкой 1 - https://labrc.name/members/pajalnik.13308/ - https://labrc.name/threads/royal-gorilla-vid-mariiiana.20799/ 2 - https://labrc.name/members/filtyfive.3608/ 3 -...
labrc.name
Mariiiana
labrc.name
Тема магазу була створена нещодавно, були запропоновані проби на шишла і я довго не думав, а залишив свою заявку. Пройшло декілька днів і я про тему вже й забув, але несподівано як грім на голову отримую повідомлення від менеджера чи готовий я затестити їхню шишку, і вуаля - уже через 2 дні отримую посилку новою почтою. Присутній мінімальний стелс, всередині мене чекає герметично запаяний пакунок з написом "Royal Gorilla 1g" маркером на ньому. Усередині тверда на вигляд субстанція, чисто натуральна граміна в вакуумі, виглядає ость так:
- дуже мясиста і плотна шишка, суцільний кусень смоли
- колір варіюється від темно коричневого до темнозеленого
- вміст черноних вусів зашкалює, вони злипись між собою
- наявність білих тріхом, запах не сильно виражений, віддає землею
- доволі плотна просушка, легка пресовка, сильна маслянистість
- пальцями крошиться надзвичайно важко, липне до ножниць
- Тестер: 32/190/~80кг
- Речовина: шишка
- Дозування: 0.25г
- Метод: куріння через сухарь
- Толер: ~середній
- Кростолер: хімічні речовини пару днів тому
0-00: Руками продукт крошиться з певними зусиллями, від доволі солідно тримається купи, липне до ножниць, нарізати таке рекомендую мінімальними клаптиками, речовина чуток пушиться і збільшує свій об'єм. Нашуровую собі приблизно чек на око з того каменя в бумажку, переміщую в сушку, і напалюю. Продукт горить погано, з певними зусиллями, перша хапка залітає доволі легко, дим плотний але приємний, приємно кислить, запах віддає хвоєю. Перша залетіла легко, далі валю другу і одразу чую як доволі противно стискує легені, починаю кашляти, дим вдарив в голову, там одразу потемніло і запаморочилось. Роблю ще пару хапок, плотно кашляю, докурити калпак важко бо продукт досить довго тліє, а мене жаба дусить його висипати. З зусиллями добиваю напас.
0-05 Накур одразу дуже потужно дав про себе знати, все у світі враз стало яскравішим добрим і веселим, а найбільше я. Досить різко потушило, сушку я рельно докурював з певним трудом, оскільки продукт досить важко піддається вогню, а мою свідомість різно затуманило. Світ навколо сповільнився, картинка стала ясніша, кольори яскравіші, настрій піднесений.
З'являється легкий безпричинний сміх, хочеться рухатись у цьому ніби створеному із вати світі.
0-25 Ефект доволі плотно себе розкрив непомітно для мене. Доволі плотний, домінуючий індючний ефект навалює мене, забирає сили, валить з ніг. Всі проблеми відходять на другий план, негатив як явище зникає у всесвіті, все навколо стає безтурботливим, плавним, і розміреним. Несподівано напливає воно плотний стоун, з'являється бажання змінити його положення на сидяче, або ще краще лежаче. Фантазія в голові працює дуже мутно й розсіяно, не може зфокусуватись, а ще ж потрібно придумати в що би то позаліпати.
1-30 Продукт досі доволі достойно себе проявляє, тримає марку, якісна генетика даного сорту, напалило й розслабило якраз в міру, індюшний ефект домінує, проте чуток сатіви вносить баланс в загальну картину тріпу. Час за заліпаловом пролітає до неможливості швидко, і для стону, і для загального вєсєлья мені сил і настрою хватило. Пробиває на хавчик і воду, з хорошим настроєм мандрую на кухню і продовжую.
2-20 Ефекти почали поволі іти на спад. Стоун ефект доволі помітно послабився, залишився тільки загальний розслабон і чіл, які ще радували доволі довго. Також був присутній легкий тупняк і сонливість, а також повна відсутність мотивації, чи тим більше бажання займатися чимось активним. Загалом враження від проби - лише позитивні, шишка дуже пристойна
Саппорт і магаз 10\10
Стелс 8\10
Шишка 9\10
Сатіва\індіка 30/70%
Тривалість 9\10
Останнє редагування: