Паяльник Мудрец Реєстрація 12.08.24 Повідомлення 2 342 Репутація 2 928 Вподобайки 4 015 Бали 1 880 10.12.24 #21 Nimble сказав(ла): Хуета, лучше гольф 2 взять, вложить 5к$ и будет очень горячая штучка Натисніть, щоб розгорнути... лірше ланос взяти на газу
Nimble сказав(ла): Хуета, лучше гольф 2 взять, вложить 5к$ и будет очень горячая штучка Натисніть, щоб розгорнути... лірше ланос взяти на газу
Джанґо Посвященный Реєстрація 08.08.24 Повідомлення 928 Репутація 1 969 Вподобайки 2 332 Бали 1 140 10.12.24 #22 Паяльник сказав(ла): лірше оанос взяти на газу Натисніть, щоб розгорнути... Славуту на твердопаливному котлі
Паяльник сказав(ла): лірше оанос взяти на газу Натисніть, щоб розгорнути... Славуту на твердопаливному котлі
Паяльник Мудрец Реєстрація 12.08.24 Повідомлення 2 342 Репутація 2 928 Вподобайки 4 015 Бали 1 880 10.12.24 #23 Джанґо сказав(ла): Славуту на твердопаливному котлі Натисніть, щоб розгорнути... і мефчіка на здачу шоб було чим заманювати малолітніх блядєй
Джанґо сказав(ла): Славуту на твердопаливному котлі Натисніть, щоб розгорнути... і мефчіка на здачу шоб було чим заманювати малолітніх блядєй
Джанґо Посвященный Реєстрація 08.08.24 Повідомлення 928 Репутація 1 969 Вподобайки 2 332 Бали 1 140 10.12.24 #24 Паяльник сказав(ла): і мефчіка на здачу шоб було чим заманювати малолітніх блядєй Натисніть, щоб розгорнути... Єбать ти жостік. Як на мене, то Славута нікого не може залишити рівнодушним. Тих, кого вона може залишити рівнодушним - виїхали за кордон
Паяльник сказав(ла): і мефчіка на здачу шоб було чим заманювати малолітніх блядєй Натисніть, щоб розгорнути... Єбать ти жостік. Як на мене, то Славута нікого не може залишити рівнодушним. Тих, кого вона може залишити рівнодушним - виїхали за кордон
Паяльник Мудрец Реєстрація 12.08.24 Повідомлення 2 342 Репутація 2 928 Вподобайки 4 015 Бали 1 880 10.12.24 #25 Джанґо сказав(ла): Єбать ти жостік. Як на мене, то Славута нікого не може залишити рівнодушним. Тих, кого вона може залишити рівнодушним - виїхали за кордон Натисніть, щоб розгорнути... ну а хулі, нормальний так наркомобіль
Джанґо сказав(ла): Єбать ти жостік. Як на мене, то Славута нікого не може залишити рівнодушним. Тих, кого вона може залишити рівнодушним - виїхали за кордон Натисніть, щоб розгорнути... ну а хулі, нормальний так наркомобіль
Джанґо Посвященный Реєстрація 08.08.24 Повідомлення 928 Репутація 1 969 Вподобайки 2 332 Бали 1 140 10.12.24 #26 Паяльник сказав(ла): ну а хулі, нормальний так наркомобіль Натисніть, щоб розгорнути... Так, там якраз опціонально місця вистачає рівно так, що сидіння розвернути одне напроти одного і посередині маленький столик з апаратурою. Я впевнений, що прототип і збирали обйобані, а потім подивились, а він їм якраз.
Паяльник сказав(ла): ну а хулі, нормальний так наркомобіль Натисніть, щоб розгорнути... Так, там якраз опціонально місця вистачає рівно так, що сидіння розвернути одне напроти одного і посередині маленький столик з апаратурою. Я впевнений, що прототип і збирали обйобані, а потім подивились, а він їм якраз.
Паяльник Мудрец Реєстрація 12.08.24 Повідомлення 2 342 Репутація 2 928 Вподобайки 4 015 Бали 1 880 10.12.24 #27 Джанґо сказав(ла): Так, там якраз опціонально місця вистачає рівно так, що сидіння розвернути одне напроти одного і посередині маленький столик з апаратурою. Я впевнений, що прототип і збирали обйобані, а потім подивились, а він їм якраз. Натисніть, щоб розгорнути... ти зараз так розказуєш ніби я ніколи не хапав в буді славути
Джанґо сказав(ла): Так, там якраз опціонально місця вистачає рівно так, що сидіння розвернути одне напроти одного і посередині маленький столик з апаратурою. Я впевнений, що прототип і збирали обйобані, а потім подивились, а він їм якраз. Натисніть, щоб розгорнути... ти зараз так розказуєш ніби я ніколи не хапав в буді славути