та куда, там цілий флеш рояль, прічом казирнойХарашо собрав
Фулхаус нє іначє
самоє смєшноє шо всє теперь говорят что за нєго не голосоваліСколько поколений будет разгребать гомна ,после етой жидовской мрази(И самим уже нормально не пожить(
Суті особливо не міняє - всі щури собствєность перших 5-7 наклєйок спіска юа форбс, які навєрно вже давно вимахали чьйо рило буде слєдующім.Коментарі в пабліках це окреме мистецтво))))
Але я особисто думаю, що краще не впадати в ейфорію від того як ми тримаємось, бо багато йобаних щурів, які хочуть крісла вже активно хитають стрій
А ще багато щурів відкрито сидить у комітетах ВР. Русня настільки глибоко проїла владу,що проросійський депутат, який вже під підозрою, втік закордон і онлайн приєднується до засідань комітету з правоохоронних питань. І ВСІМ норм.Суті особливо не міняє - всі щури собствєность перших 5-7 наклєйок спіска юа форбс, які навєрно вже давно вимахали чьйо рило буде слєдующім.
Хуйня в тому, що підарського в них набагато більше, аніж нашого, рідного українського. Ріната не папьорла када сивочолий прєдложив єй стать губєрнатором донецької обл в 14 році.
Отталкиваясь от новостей со сми, то возникает мысля о скором прекращении войны, а Америка всячески пытается нажиться на Украине по всевозможным средствам
Ніколи не пізно вчинити, як Ісландія в 2009 році здається. Послали нахуй МВФ і сказали: хєр його знає, хто підписував, той нехай і віддає.Сколько поколений будет разгребать гомна ,после етой жидовской мрази(И самим уже нормально не пожить(
Так це завжди таке було. Що хтось собі робив ім'я на помилках діючих сил. Не бачу приводу зараз до цього ставитись по особливому.Коментарі в пабліках це окреме мистецтво))))
Але я особисто думаю, що краще не впадати в ейфорію від того як ми тримаємось, бо багато йобаних щурів, які хочуть крісла вже активно хитають стрій
Шуфріч з СІЗО приймає участь в засіданнях, а його звинувачують в державній зраді.А ще багато щурів відкрито сидить у комітетах ВР. Русня настільки глибоко проїла владу,що проросійський депутат, який вже під підозрою, втік закордон і онлайн приєднується до засідань комітету з правоохоронних питань. І ВСІМ норм.
Ооооооо, тут плюсікСуті особливо не міняє - всі щури собствєность перших 5-7 наклєйок спіска юа форбс, які навєрно вже давно вимахали чьйо рило буде слєдующім.
Ходять чутки, що за декілька місяців до нападу - РФ і США контактувало на рівні розвідок, і саме тому була оця тяга "Київ за три дня" і Штати включились тільки на 4 добу, а до того робили вигляд, що нічого не відбуваєтьсяІнагда думаю шо ета затичька єщьо до прєзідєнства знала що буде вайна, собствєнно гаваря поетаму она і стала прєзідєнтом ета єслі о чєловєчєском.
Це перший президент, в якого монобільшість. Сподіваюсь, тільки Боженька нам допоможе не допустити такого знову .Всім хто звинувачують президента у всіх бідах, дозволю нагадати про наш державний устрій - в Україні 3 гілки влади , виконавча - це президент гарант Конституції та кабмін , законотворча - це вр , депутати , та судова , також влада у містах гарантована самоврядуванням . Якщо ви сподіваєтесь що зі зміною президента піде дощ з альфа пвп то це не так )
Конечно знал ,а прошол выборы с лозунгами о мире.Забил на минские договоренности ,начал бредить о нато .Потом шашлыки на майские.....Иуда высшей степени.Інагда думаю шо ета затичька єщьо до прєзідєнства знала що буде вайна, собствєнно гаваря поетаму она і стала прєзідєнтом ета єслі о чєловєчєском.
Дрочишь на потужного зрадника?А чого на росії берези шумлять? - Зеленський
Бо їм не в'єбали штраф за порушення комендантського часуА чого на росії берези шумлять? - Зеленський
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.