Рідкоземельний стендап

Джанґо

Посвященный
Повідомлення
1 247
Репутація
3 453
Вподобайки
3 462
Бали
1 370
BWYg52Lk_t.jpg

VOHBXYCP_t.jpg

U8xywZi8_t.jpg

xQOdkIlG_t.jpg

O6p7DfaG_t.jpg

axamzdtj_t.jpg

pw3a2yvI_t.jpg

pbewx0u5_t.jpg

ttDKjSdP_t.jpg

ioIGcn3N_t.jpg

5iOGw0JI_t.jpg

h3ILPOPl_t.jpg

65WYZ9bz_t.jpg

qWuPrmJ1_t.jpg

UYEhJS37_t.jpg

6ZAasOWQ_t.jpg

Інагда думаю шо ета затичька єщьо до прєзідєнства знала що буде вайна, собствєнно гаваря поетаму она і стала прєзідєнтом ета єслі о чєловєчєском.

Коментарі в пабліках це окреме мистецтво))))
Але я особисто думаю, що краще не впадати в ейфорію від того як ми тримаємось, бо багато йобаних щурів, які хочуть крісла вже активно хитають стрій

Але я особисто думаю, що краще не впадати в ейфорію від того як ми тримаємось, бо багато йобаних щурів, які хочуть крісла вже активно хитають стрій
Суті особливо не міняє - всі щури собствєность перших 5-7 наклєйок спіска юа форбс, які навєрно вже давно вимахали чьйо рило буде слєдующім.
Хуйня в тому, що підарського в них набагато більше, аніж нашого, рідного українського. Ріната не папьорла када сивочолий прєдложив єй стать губєрнатором донецької обл в 14 році.

Суті особливо не міняє - всі щури собствєность перших 5-7 наклєйок спіска юа форбс, які навєрно вже давно вимахали чьйо рило буде слєдующім.
Хуйня в тому, що підарського в них набагато більше, аніж нашого, рідного українського. Ріната не папьорла када сивочолий прєдложив єй стать губєрнатором донецької обл в 14 році.
А ще багато щурів відкрито сидить у комітетах ВР. Русня настільки глибоко проїла владу,що проросійський депутат, який вже під підозрою, втік закордон і онлайн приєднується до засідань комітету з правоохоронних питань. І ВСІМ норм.

Всім хто звинувачують президента у всіх бідах, дозволю нагадати про наш державний устрій - в Україні 3 гілки влади , виконавча - це президент гарант Конституції та кабмін , законотворча - це вр , депутати , та судова , також влада у містах гарантована самоврядуванням . Якщо ви сподіваєтесь що зі зміною президента піде дощ з альфа пвп то це не так )

Сколько поколений будет разгребать гомна ,после етой жидовской мрази(И самим уже нормально не пожить(
Ніколи не пізно вчинити, як Ісландія в 2009 році здається. Послали нахуй МВФ і сказали: хєр його знає, хто підписував, той нехай і віддає.
Історія частково художньо допрацьована, але з натяком на гіпотетичний сценарій. Головне, щоб хоч один раз пощастило вибрати того, на кого не ставили олігархи, як у випадку минулих шести далбайобів.
Так це завжди таке було. Що хтось собі робив ім'я на помилках діючих сил. Не бачу приводу зараз до цього ставитись по особливому.
Яценюк, Разумков, Гончаренко, всі такі правдоруби і геостратеги. Але коли їм дали в свій час до рук все що можна було, то вони залупили і так ходили.

Але насправді то суєта суєт. Ніхто з цих гельмінтів не має власної волі, і немає звідки чекати порятунку, крім докорінної зміни всієї системи, можливо навіть насильницьким шляхом.
А ще багато щурів відкрито сидить у комітетах ВР. Русня настільки глибоко проїла владу,що проросійський депутат, який вже під підозрою, втік закордон і онлайн приєднується до засідань комітету з правоохоронних питань. І ВСІМ норм.
Шуфріч з СІЗО приймає участь в засіданнях, а його звинувачують в державній зраді.
Ооооооо, тут плюсік
Я б тебе призначив якимось міністром культури, чи що

Інагда думаю шо ета затичька єщьо до прєзідєнства знала що буде вайна, собствєнно гаваря поетаму она і стала прєзідєнтом ета єслі о чєловєчєском.
Ходять чутки, що за декілька місяців до нападу - РФ і США контактувало на рівні розвідок, і саме тому була оця тяга "Київ за три дня" і Штати включились тільки на 4 добу, а до того робили вигляд, що нічого не відбувається
Всім хто звинувачують президента у всіх бідах, дозволю нагадати про наш державний устрій - в Україні 3 гілки влади , виконавча - це президент гарант Конституції та кабмін , законотворча - це вр , депутати , та судова , також влада у містах гарантована самоврядуванням . Якщо ви сподіваєтесь що зі зміною президента піде дощ з альфа пвп то це не так )
Це перший президент, в якого монобільшість. Сподіваюсь, тільки Боженька нам допоможе не допустити такого знову .

Конечно знал ,а прошол выборы с лозунгами о мире.Забил на минские договоренности ,начал бредить о нато .Потом шашлыки на майские.....Иуда высшей степени.

А чого на росії берези шумлять? - Зеленський

• Вподобайка
Реакції: Джанґо

Planowik

Балів: 0
    Ты очень похожь на зелебобу🤡
Собрание экспердов 😁

Назад
Зверху Знизу