• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

Rest in Peace my friend

Micro_B

Посвященный
Повідомлення
1 141
Репутація
3 515
Вподобайки
2 694
Бали
1 460
Сука підари траванули мого котямбуса.Такий ахуєнний кіт був.Прив'язався до нього сильно.Завжди мене зустрічав біля калітки з роботи.Дивився фільми зімною.царапав новий диван.А тепер в дворі якось пусто та і в душі також.Лиш комок в горлі душить.
Ось лиш на згадку залишились фото

Тут він ще малий піздючок
20250201_084308.jpg
А тут він в мене спиздив м'ясо на шашлик🥹20230604_104507.jpg

Тут я його попросив відволіктися від споглядання в вікно для фото
20240910_064219.jpg20221018_183539.jpg
Тут про щось труть20240604_195249.jpg20241109_213848.jpgInShot_20230112_203513310.jpg20230218_093612.jpg
Бувай друже.Тебе невистачатиме.Гарного полювання тобі в котячому раю.

Сьогодні вихідний, тож коли будете випивати,хапати,нюхати,колоти,підтягуватись на турнічку то зробіть це в пам'ять цьому шерстяному бро.
Обняв.Припідняв.Закопав

травани підара у відповідь, воно заслужило
Повідомлення об'єднано автоматично:

сумно страшно (

Блин, сколько у него в глазах ума и понимания, души если угодно.
Крутой кецик был, примите мои соболезнования.

🥺😢☹️

Тільки прочитав це відразу дощ застукав об вінко((

Сука підари траванули мого котямбуса.Такий ахуєнний кіт був.Прив'язався до нього сильно.Завжди мене зустрічав біля калітки з роботи.Дивився фільми зімною.царапав новий диван.А тепер в дворі якось пусто та і в душі також.Лиш комок в горлі душить.

Переглянути вкладення 72701
А тут він в мене спиздив м'ясо на шашлик🥹Переглянути вкладення 72702

Переглянути вкладення 72704Переглянути вкладення 72706
Тут про щось трутьПереглянути вкладення 72707Переглянути вкладення 72708Переглянути вкладення 72709Переглянути вкладення 72710

Сьогодні вихідний, тож коли будете випивати,хапати,нюхати,колоти,підтягуватись на турнічку то зробіть це в пам'ять цьому шерстяному бро.
Обняв.Припідняв.Закопав

Якщо душа забажає помсти ,то я Скоро буду в столиці,можу гранату підігнати(бойову,навчальну на вибір)та покажу де і як грамотно поставити розтяжку,))

Він був повністю здоровий.І за ніч помер.Травм на тілі не виявлено
Ну це ще не показник що його спецом травив хтось. У котів же теж як і в людей бувають хвороби які на перший погляд не замітиш, типу інсульту чи тромбозу. Та і дивлячись по фоткам в тебе приватна територія, чи село, значить він бігав вільно і сам міг щось не те зїсти

Блядь... :cry::mad:

Переглянути вкладення 72701
А тут він в мене спиздив м'ясо на шашлик🥹Переглянути вкладення 72702

Переглянути вкладення 72704Переглянути вкладення 72706
Тут про щось трутьПереглянути вкладення 72707Переглянути вкладення 72708Переглянути вкладення 72709Переглянути вкладення 72710

Обняв.Припідняв.Закопав

А чё траванули? Типа бегал по улицам?

Назад
Зверху Знизу