• ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Рецепт на налбуфин

Пихани валютные бумажки

Відкрию тобі секрет він не лікую а полегшує біль після введення екофілу організм начинає інтинсивно плодити лейкоцити що супроводжується сильними болями, матимеш вільний час почитай, тому мій лікарь і не дає рецепт на нього адже він не потрібний на постійній основі і взагалі можна перетерпіти але це адські болі, одна дівка зрівнювала з біллю при родах
Там в законі для лікарів він не вписаний у список для лікування. Там є перелік, де цього препу нема. Є морфін звичайно і багато інших похідних і кодеїн втч. Але налб, не жени це не пройде. Під стью фармацевти не хо попадати

Там в законі для лікарів він не вписаний у список для лікування. Там є перелік, де цього препу нема. Є морфін звичайно і багато інших похідних і кодеїн втч. Але налб, не жени це не пройде
Це засіб не застосовують для лікування!!! Ти не розумієш?

потрібний рецепт або чел у якого є рецепт на рецепт на налбуфін 3 аптеки де продавали закінчились препарати а в інших дрочат пизда, надавав навіть виписки з лікарні що онко похую як і моєму лікуючому лікарю, просто сука не видає рецепт а після хімії і неофіта лама як суку, хелпуйте
Є на форумі тапендатол продають
WAR READY - пиши йому

Там в законі для лікарів він не вписаний у список для лікування. Там є перелік, де цього препу нема. Є морфін звичайно і багато інших похідних і кодеїн втч. Але налб, не жени це не пройде. Під стью фармацевти не хо попадати
Також приймав бісептол при курсі хімії а в інструкції про вписано противно показані при хімії тож що виходить мене травлять лікарі п не виліковують? Ні ти і я не можем нормально оперувати на данні питання так як немає мед освіти то що але в цьому я більше шарю чим ти бо живу з цим так що можеш не воняти і доказувати щось мені, дякую, без негативу
Повідомлення об'єднано автоматично:

Є на форумі тапендатол продають
WAR READY - пиши йому
Дякую, не викупаю що за препарат тому і брати не буду

Також приймав бісептол при курсі хімії а в інструкції про вписано противно показані при хімії тож що виходить мене травлять лікарі п не виліковують? Ні ти і я не можем нормально оперувати на данні питання так як немає мед освіти то що але в цьому я більше шарю чим ти бо живу з цим так що можеш не воняти і доказувати щось мені, дякую, без негативу
Это препарат для больных опиумной зависимостью, человек. И всё можешь закрывать перечень.

Я тобі кажу ні. Там закон що для чого прощається. Кажу, не пались
Это препарат для больных опиумной зависимостью, человек. И всё можешь закрывать перечень.
Ти ж компетентний лікаря онколога який більшість свого життя потратив на це

Повідомлення об'єднано автоматично:

Дякую, не викупаю що за препарат тому і брати не буду
Погугли, наче краще трамадолу
Я сам налбуфіном користуюся. Це хочу в нього придбати , спробувати. Але мені сімейний лікар виписував налбуфін, дивно, що тобі не виписали при онко. Підійди до головного лікаря, вони не мають права відмовляти в знеболювальних препаратах при онко, це прирівнюється до тортур

потрібний рецепт або чел у якого є рецепт на рецепт на налбуфін 3 аптеки де продавали закінчились препарати а в інших дрочат пизда, надавав навіть виписки з лікарні що онко похую як і моєму лікуючому лікарю, просто сука не видає рецепт а після хімії і неофіта лама як суку, хелпуйте
Налбуфін це слабеньке знеболювальне, тобі сильніше мають виписувати про онко. Якщо лікар не виписує, на нього можна подати в суд за це. Є організації , які допомагають онкохворим в таких випадках, гугли інфу. І можна підійти до головного лікаря. І можна визвати міліції, коли не виписують , це не надання медичної допомоги і тортури

Погугли, наче краще трамадолу
Я сам налбуфіном користуюся. Це хочу в нього придбати , спробувати. Але мені сімейний лікар виписував налбуфін, дивно, що тобі не виписали при онко. Підійди до головного лікаря, вони не мають права відмовляти в знеболювальних препаратах при онко, це прирівнюється до тортур
дякую за інформацію, але не видають так як не завжди мені він потрібний і опираються на інші обезголовлені по типу дімідрол і по типу але вони не допомагають так як налб

Боже шо вы тут за срач развели

Налбуфін це слабеньке знеболювальне, тобі сильніше мають виписувати про онко. Якщо лікар не виписує, на нього можна подати в суд за це. Є організації , які допомагають онкохворим в таких випадках, гугли інфу. І можна підійти до головного лікаря. І можна визвати міліції, коли не виписують , це не надання медичної допомоги і тортури
Мені його достатньо

дякую за інформацію, але не видають так як не завжди мені він потрібний і опираються на інші обезголовлені по типу дімідрол і по типу але вони не допомагають так як налб
Дімедрол це взагалі не обезбол

Автор, попробуй обратиться к психиатру из команды секты.
Если он на лирику даёт рецепты, то может и на налбуфин даст🤔

Дімедрол це взагалі не обезбол
Ну ты шо не догнал, что пациент неместный? Хочет в Америку, а ему ты же по английски ни ногой. А он похуй, у него флаг в саркофаге спрятан и дядя там один какой-то демидрол от рака дал

Вкладення

• Screenshot_20250124-200848.png
    Screenshot_20250124-200848.png
    560.5 КБ · Перегляди: 4
Назад
Зверху Знизу