Буйна голова
Посвященный
Пихани валютные бумажки
Не можу переплачувати за це так як всі кошти йдуть на адцетріс 1 флакон 80к а потрібно 3 на один курс по вазі тілаПихани валютные бумажки
Там в законі для лікарів він не вписаний у список для лікування. Там є перелік, де цього препу нема. Є морфін звичайно і багато інших похідних і кодеїн втч. Але налб, не жени це не пройде. Під стью фармацевти не хо попадатиВідкрию тобі секрет він не лікую а полегшує біль після введення екофілу організм начинає інтинсивно плодити лейкоцити що супроводжується сильними болями, матимеш вільний час почитай, тому мій лікарь і не дає рецепт на нього адже він не потрібний на постійній основі і взагалі можна перетерпіти але це адські болі, одна дівка зрівнювала з біллю при родах
Це засіб не застосовують для лікування!!! Ти не розумієш?Там в законі для лікарів він не вписаний у список для лікування. Там є перелік, де цього препу нема. Є морфін звичайно і багато інших похідних і кодеїн втч. Але налб, не жени це не пройде
Я тобі кажу ні. Там закон що для чого прощається. Кажу, не палисьЦе засіб не застосовують для лікування!!! Ти не розумієш?
Є на форумі тапендатол продаютьпотрібний рецепт або чел у якого є рецепт на рецепт на налбуфін 3 аптеки де продавали закінчились препарати а в інших дрочат пизда, надавав навіть виписки з лікарні що онко похую як і моєму лікуючому лікарю, просто сука не видає рецепт а після хімії і неофіта лама як суку, хелпуйте
Також приймав бісептол при курсі хімії а в інструкції про вписано противно показані при хімії тож що виходить мене травлять лікарі п не виліковують? Ні ти і я не можем нормально оперувати на данні питання так як немає мед освіти то що але в цьому я більше шарю чим ти бо живу з цим так що можеш не воняти і доказувати щось мені, дякую, без негативуТам в законі для лікарів він не вписаний у список для лікування. Там є перелік, де цього препу нема. Є морфін звичайно і багато інших похідних і кодеїн втч. Але налб, не жени це не пройде. Під стью фармацевти не хо попадати
Дякую, не викупаю що за препарат тому і брати не будуЄ на форумі тапендатол продають
WAR READY - пиши йому
Это препарат для больных опиумной зависимостью, человек. И всё можешь закрывать перечень.Також приймав бісептол при курсі хімії а в інструкції про вписано противно показані при хімії тож що виходить мене травлять лікарі п не виліковують? Ні ти і я не можем нормально оперувати на данні питання так як немає мед освіти то що але в цьому я більше шарю чим ти бо живу з цим так що можеш не воняти і доказувати щось мені, дякую, без негативу
Я тобі кажу ні. Там закон що для чого прощається. Кажу, не пались
Ти ж компетентний лікаря онколога який більшість свого життя потратив на цеЭто препарат для больных опиумной зависимостью, человек. И всё можешь закрывать перечень.
Погугли, наче краще трамадолуТакож приймав бісептол при курсі хімії а в інструкції про вписано противно показані при хімії тож що виходить мене травлять лікарі п не виліковують? Ні ти і я не можем нормально оперувати на данні питання так як немає мед освіти то що але в цьому я більше шарю чим ти бо живу з цим так що можеш не воняти і доказувати щось мені, дякую, без негативу
Повідомлення об'єднано автоматично:
Дякую, не викупаю що за препарат тому і брати не буду
Налбуфін це слабеньке знеболювальне, тобі сильніше мають виписувати про онко. Якщо лікар не виписує, на нього можна подати в суд за це. Є організації , які допомагають онкохворим в таких випадках, гугли інфу. І можна підійти до головного лікаря. І можна визвати міліції, коли не виписують , це не надання медичної допомоги і тортурипотрібний рецепт або чел у якого є рецепт на рецепт на налбуфін 3 аптеки де продавали закінчились препарати а в інших дрочат пизда, надавав навіть виписки з лікарні що онко похую як і моєму лікуючому лікарю, просто сука не видає рецепт а після хімії і неофіта лама як суку, хелпуйте
дякую за інформацію, але не видають так як не завжди мені він потрібний і опираються на інші обезголовлені по типу дімідрол і по типу але вони не допомагають так як налбПогугли, наче краще трамадолу
Я сам налбуфіном користуюся. Це хочу в нього придбати , спробувати. Але мені сімейний лікар виписував налбуфін, дивно, що тобі не виписали при онко. Підійди до головного лікаря, вони не мають права відмовляти в знеболювальних препаратах при онко, це прирівнюється до тортур
Мені його достатньоНалбуфін це слабеньке знеболювальне, тобі сильніше мають виписувати про онко. Якщо лікар не виписує, на нього можна подати в суд за це. Є організації , які допомагають онкохворим в таких випадках, гугли інфу. І можна підійти до головного лікаря. І можна визвати міліції, коли не виписують , це не надання медичної допомоги і тортури
Дімедрол це взагалі не обезболдякую за інформацію, але не видають так як не завжди мені він потрібний і опираються на інші обезголовлені по типу дімідрол і по типу але вони не допомагають так як налб
Кажу про те що мені написали юзать при боляхДімедрол це взагалі не обезбол
Ну ты шо не догнал, что пациент неместный? Хочет в Америку, а ему ты же по английски ни ногой. А он похуй, у него флаг в саркофаге спрятан и дядя там один какой-то демидрол от рака далДімедрол це взагалі не обезбол
Це нісенітниця . На скріні пише, для чого використовують дімедрол.Кажу про те що мені написали юзать при болях
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.