Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Кто может выписать рецепт на фенозепам и\или другие бензы(кроме гедозепама). Может даже умельцы на алпралозам есть, хотя как я понял сейчас наши аптеки им не торгуют(
на фенОзепам и гЕдОзепам можешь выписать и сам, потому что таких препаратов не существует.
А за рецептами на нормальные транки к Drug Psihiatr обратись в ЛС
на фенОзепам и гЕдОзепам можешь выписать и сам, потому что таких препаратов не существует.
А за рецептами на нормальные транки к Drug Psihiatr обратись в ЛС
Кто может выписать рецепт на фенозепам и\или другие бензы(кроме гедозепама). Может даже умельцы на алпралозам есть, хотя как я понял сейчас наши аптеки им не торгуют(
бля братишка аріпразол в додо аптеке можно взять, я оформлял заказ по рофлу, они чтобы я уже купил - даже в тг написали по указанному мной номеру
вот ссылка -
бля братишка аріпразол в додо аптеке можно взять, я оформлял заказ по рофлу, они чтобы я уже купил - даже в тг написали по указанному мной номеру
вот ссылка -
дарма ти так про арипіпразол, препарат просто охуїтєльный. частковий агоніст(!) D - рецепторів. тобто він їх блокує у мезолімбічній проекції дофамінових нейронів, це те звідки пиздує психотична симптоматика, де треба заблокувати. а там де не треба блокувати - мезокортикальну (залучена у когнітивні процеси) і тубероінфундибулярну (регулює секрецію пролактину та деякі інші гормональні штуки), то він їх мало того що не блокує, він ще й легенько стимулює дофамін у цих ділянках.
через це арипіпразол, окрім того шо сам по собі ефективний антипсихотик з широким спектром показів до застосування, так він ще й буквально є коректором побочок від інших нейролептосів. а ще в маленьких дозуваннях він є протокольним ад'ювантом(підсилювачем) до антидепресантів при лікуванні депресії. а, ну і біполярку можна ним лікувати, причои як гострі стани так і для тривалої підтримуючої терапії добре підходить.
короче, арипіпразол - мій любімий антипсихотик, він пиздатий і сучасний. якщо ти порівнюєш його з галоперидолом то я сприймаю це як особисту образу. на перший раз пробачаю звісно, але якщо побачу ще десь гон на аріпчік, то буду мінусувать рєпу нещадно і без попереджень.