• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Рецепнт на фенозепам

Nikidragster

У меня не покупать!
Повідомлення
20
Репутація
40
Вподобайки
20
Бали
68
Кто может выписать рецепт на фенозепам и\или другие бензы(кроме гедозепама). Может даже умельцы на алпралозам есть, хотя как я понял сейчас наши аптеки им не торгуют(

на фенОзепам и гЕдОзепам можешь выписать и сам, потому что таких препаратов не существует.
А за рецептами на нормальные транки к Drug Psihiatr обратись в ЛС

Рецепт на оксикодон выпишите если есть возможность

на фенОзепам и гЕдОзепам можешь выписать и сам, потому что таких препаратов не существует.
А за рецептами на нормальные транки к Drug Psihiatr обратись в ЛС
А кому то на что-то выписывал уже?
Пиздец нужен диазепам/клон/фенз

Мне пожалуйста рецепт на ксанакс

Рецепт на трезвость надо кому-то?)

Мне пожалуйста рецепт на ксанакс
и куда ты с ним пойдёшь за ксаном?)
Повідомлення об'єднано автоматично:

Рецепт на трезвость надо кому-то?)
свидетельство о смерти и есть рецептом на трезвость, там уже без вариков)

Кто может выписать рецепт на фенозепам и\или другие бензы(кроме гедозепама). Может даже умельцы на алпралозам есть, хотя как я понял сейчас наши аптеки им не торгуют(
бля братишка аріпразол в додо аптеке можно взять, я оформлял заказ по рофлу, они чтобы я уже купил - даже в тг написали по указанному мной номеру
вот ссылка -
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

бля братишка аріпразол в додо аптеке можно взять, я оформлял заказ по рофлу, они чтобы я уже купил - даже в тг написали по указанному мной номеру
вот ссылка -
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Галоппиридола ещё схавай

Галоппиридола ещё схавай
дарма ти так про арипіпразол, препарат просто охуїтєльный. частковий агоніст(!) D - рецепторів. тобто він їх блокує у мезолімбічній проекції дофамінових нейронів, це те звідки пиздує психотична симптоматика, де треба заблокувати. а там де не треба блокувати - мезокортикальну (залучена у когнітивні процеси) і тубероінфундибулярну (регулює секрецію пролактину та деякі інші гормональні штуки), то він їх мало того що не блокує, він ще й легенько стимулює дофамін у цих ділянках.

через це арипіпразол, окрім того шо сам по собі ефективний антипсихотик з широким спектром показів до застосування, так він ще й буквально є коректором побочок від інших нейролептосів. а ще в маленьких дозуваннях він є протокольним ад'ювантом(підсилювачем) до антидепресантів при лікуванні депресії. а, ну і біполярку можна ним лікувати, причои як гострі стани так і для тривалої підтримуючої терапії добре підходить.

короче, арипіпразол - мій любімий антипсихотик, він пиздатий і сучасний. якщо ти порівнюєш його з галоперидолом то я сприймаю це як особисту образу. на перший раз пробачаю звісно, але якщо побачу ще десь гон на аріпчік, то буду мінусувать рєпу нещадно і без попереджень.

Назад
Зверху Знизу