Реально ли вырастить рабочий шмек в диком ауте?

надо будет попробовать сделать)
До нього толер швидко росте, але в мене був від нього прилив енергії , схоже як від вхід від трамадолу. І тяга мені більш зайшла, ніж від куріння шш. Коротше кажучи, як на мене, то то був ідеальний наркотик, якщо можна так сказати

надо будет попробовать сделать)
Ще я одночасно вживав масло і кетамін - якраз на виходах з кетаміну починало діяти масло, і це разом також давало прилив енергії, таке собі збудження

Большая часть урожая была передана друзьям военным, так как я на такое не рассчитывала, я вообще мало и редко курю. И кстати, пока я с ней возилась, маникюрила перед сушкой, потом после сушки, надышалась пыльцой и возможно (за неделю с утра до вечера с ней) прикурилась , потому меня она не прёт так хорошо, как всех остальных даже после перерывов в пару недель. Нахерячила масла, делаю себе печенье и "весёлые" стейки. Перорально прёт отлично. Вот такая вот история
Ти кокосове масло робила ?

На растительном перевод. Сливочное или смалец на крайняк. На смальце манга называлось ещё до манаги.
Повідомлення об'єднано автоматично:

А рсо типа Симпсон на спирту судч по цвету. Лучше на бутане янтарное - оно чище и быстрей.

На растительном перевод. Сливочное или смалец на крайняк. На смальце манга называлось ещё до манаги.
Повідомлення об'єднано автоматично:

А рсо типа Симпсон на спирту судч по цвету. Лучше на бутане янтарное - оно чище и быстрей.
Да, RSO это экстракция либо этиловым, либо ИПСом. Цепляет все каннабиноиды и терпены, У меня как раз есть для этого дела всё,хули, надо пробовать, хоть бутаном проще и быстрее)

Да, RSO это экстракция либо этиловым, либо ИПСом. Цепляет все каннабиноиды и терпены, У меня как раз есть для этого дела всё,хули, надо пробовать, хоть бутаном проще и быстрее)
Цікаво, що вийде. Пригостиш може

предназначена для аута что-то из этого например: Screenshot_20250303_201623.jpg
ErrorsSeeds?
может ли из этого получится что-то стоящее, и какой за этим делом нужен будет уход/прекурсоры дабы кустик выжил и порадовал урожаем
Сам обираєш скільки часу і уваги готовий приділяти, і що саме «стоящее» ти хочеш отримати
ведь лучшее что может быть это вырастить свое и иметь меньше дел с тем что можно присесть за то что тебе по кайфу
Реально. А так ще можуть взяти тебе на твоїй плантації, особливо цікаво буде коли ти будеш тягнути додому мішок за яким просто пиздує штин трави, ну от просто на пару десятків метрів навкруги👍
если хочешь дам хороший сайт, семки в оригинальных упаковках от сидбанков. ФАСтбадс, советую автики их.
Оригінальні семки це топ, дуже тяжко знайти хороший матеріал посівний. Сайт не мусорской?🙅‍♂️🥺
в полях кукурузы дерево спалят с дрона на изи
Всі дрони на фронт!!!🫵
Я использовала Piranha от Advanced Nutrients и от этого же бренда В-52. Но там нужно не переборщить. А то я спалила 5 растишек, переудобряла блин))))
Не впевнений що ТС готовий тратити бабки на згадані тобою бутилочки і взагалі він просто хоче кинути семку десь в полі і потім зібрати VHQ+ шишки😂, супер прущі.
Круто, круто) вы все лучшие, теперь прям целая методичка имеется как сделать так чтобы был результат 🤙
Прикольно було би почути від тебе заключення, як ти зрозумів всю інформацію, як ти її структуризовав. Що далі робити будеш?
Бро починайте з одного сорту контролювати три чотири сорти це піздец... Важко ви новачок виберіть найкращий сорт і почніть в трьох чи одного вам вирішувати однакового куща, так буде дружба між рослинами та захист один одного, різні сорти поблизу це конкуренція за місце під сонцем та можливо зараження різними хворобами, але вирішувати вам
Бро, починайте, будь ласка, використовувати хоч якісь розділові знаки. А с того що кущі з одного сорту дружать один з одним та захищають, а різний сорт ворогує😂

Не впевнений що ТС готовий тратити бабки на згадані тобою бутилочки і взагалі він просто хоче кинути семку десь в полі і потім зібрати VHQ+ шишки😂, супер прущі.
Если просто рассчитывать выехать на генетике, надеясь на солнце и дождь, как аборигены или как я в позапрошлом году (чисто забила на растишку на даче), будет чахлик с маленькими бошечками, общим весом 20-30г максимум.
Бро, починайте, будь ласка, використовувати хоч якісь розділові знаки. А с того що кущі з одного сорту дружать один з одним та захищають, а різний сорт ворогує😂
Я тоже поржала))))) И все, кто гровят или видели этот процесс хоть раз

Останнє редагування:
Спиртовая экстрактация цепляет хлорофил, оттого оно темно-зелёного, практически черного цвета. И горчит.
Нуждается в доочистке (петролейным эфиром).
Весь процесс заморочливей бутанового где всего за 15 минут жёлтое гашишное масло на выходе.

Спиртовая экстрактация цепляет хлорофил, оттого оно темно-зелёного, практически черного цвета. И горчит.
Нуждается в доочистке (петролейным эфиром).
Весь процесс заморочливей бутанового где всего за 15 минут жёлтое гашишное масло на выходе.
у меня есть петролейка))) ещё со времён игр с синтезом амфетамина))))Потому грех не попробовать этот метод

Назад
Зверху Знизу