Реально ли вырастить рабочий шмек в диком ауте?

То есть после высадки в аут и до харва все что делала это только полив?
Та далеко не. Она же писала что удобрений не жалела.
Как минимум кроме полива придется полоть.
Лопухи удалять возможно прищипывать или удалять верхушку чтоб больше веток выросло.

Ну полоть это разумеется. А то в диком ауте оно так можно зарасти шо потеряешь 😅

То есть после высадки в аут и до харва все что делала это только полив?
полив стабильно раз в неделю, с начала цветения добавляла кучу разных стимуляторов и витаминок в воду для полива, все прикормки от Advanced Nutrients, имею в виду что не опрыскивала ничем, даже от вредителей, но их и не было у меня (повезло наверное).Прикорм за 3 недели до харва перестала вносить.

Лопухи удалять возможно прищипывать или удалять верхушку чтоб больше веток выросло.
Я не скубала листики, ветки, дерево 3 метра выросло, каждая ветка как отдельный куст индора, пару веток сломал ураган, садовым варом ранки на стволе замазывала, потому что я в душе не ебу, к чему можно эту махину подвязывать. Диаметр нижних веткок, что от ствола отходили был 7-8см, а высота их 160-170см. Все картинки и видео в инете с какими-то маленькими кустиками, потому никакие сетки для подвязки огурцов тут не помогут. Я думала,что каннабис - это куст, а не дерево.

Я не скубала листики, ветки, дерево 3 метра выросло, каждая ветка как отдельный куст индора, пару веток сломал ураган, садовым варом ранки на стволе замазывала, потому что я в душе не ебу, к чему можно эту махину подвязывать, а главное - к чему. Диаметр нижних веткок, что от ствола отходили был 7-8см, а высота их 160-170см. Все картинки и видео в инете с какими-то маленькими кустиками, потому никакие сетки для подвязки огурцов тут не помогут. Я думала,что каннабис - это куст, а не дерево.
Офигеть вот это счастье такую махину вырастить , больше года курить)

Офигеть вот это счастье такую махину вырастить , больше года курить)
Большая часть урожая была передана друзьям военным, так как я на такое не рассчитывала, я вообще мало и редко курю. И кстати, пока я с ней возилась, маникюрила перед сушкой, потом после сушки, надышалась пыльцой и возможно (за неделю с утра до вечера с ней) прикурилась , потому меня она не прёт так хорошо, как всех остальных даже после перерывов в пару недель. Нахерячила масла, делаю себе печенье и "весёлые" стейки. Перорально прёт отлично. Вот такая вот история

Всем привет , мелькают идеи если будет возможность в конце весны взять пару тройку семян хорошей дурбалы которая магазинов предназначена для аута что-то из этого например: Переглянути вкладення 79588
Прорастить месяцок в горшке , и высадить в сезон между кукурузой в аграрных полях типа в такой локации Переглянути вкладення 79595 или на укромной поляне на окраине не ухаживаемого представительствами леса /пустошей среди диких посадок Переглянути вкладення 79596
Так вот вопрос к тем кто имел с подобным дело или может сейчас в процессе планирования этого ,может ли из этого получится что-то стоящее, и какой за этим делом нужен будет уход/прекурсоры дабы кустик выжил и порадовал урожаем? Сам с этим дела никогда не имел , даже цветок сам не вырастил 😂 попадались видосы где типы рассказывали о таких методах и что они могут быть результативные вот и интересуюсь ведь лучшее что может быть это вырастить свое и иметь меньше дел с тем что можно присесть за то что тебе по кайфу)
Выращивать в доме/на огороде не вариант увы.
Или такие условия это гиблое дело для новичка ,и лучше напиздовать пару десятков кустов с семок извлечённых бошек, и попытаться выварить из этого что-то прущее 😂?
Я би вам радив вибирати низькорослі сорти в ауті вони якщо заявлено 90 см можуть апнутися і до 1.5 за певних умов та садити не в землю бо можливе зараження а в горщик 10-15 літрів. Субстрат 30/40/30перлит/вермткуліт/земля або якщо нема бабла 30/30/40 тирса/листя(картон)(пісок)/земля(кокосове волокно)
Добрива гній, компост нітроамофоска, компосні чаї бананові обробка звичайними добривами для помідорів огірків якщо не хочите палитися для кращого кореневу творення на початку весни двічі удобрити мікоризрю або любими грибковими спорами для коренізації,поливати двічі через два тижні після утворення. Плюс посадки в грунт те що не треба часто поливати, плюс посадки в горщик мішок шину контроль росту та менші ризики зараження зоворобами грибками контроль та дозування добрив. Для кращого росту обприскуйте зранку та ввечері водою з цукром під корінь коли почнеться бутонізація припинити. Якщо у вас є кури, курічки найкраще добриво яке містить багато мікроорганізмів мікроелементів та вітамінів тільки вимушене після тижня корисне свіже заразне. Для покращення ефекту росту та шишок кількості. Використовуйте метод LST після 21 дня росту починайте підгинати гілки поступово по дві періодично три чотири дні згинайте обережно не поспішаючи до низу землі щоб не ялинка була а гарна вільна для росту місця рослина. Можна для стимуляції обрізати вершок і тоді підгинати. Для контролю розмірів можна накинути сітку для огірків, але краще вибирати сорт низькорослий. Починайте з наприклад white widow, ak-47, blueberry, nothern lights, low ryder, sour diesel ці сорти дуже потужні гарна генетика не призртливі мають сильний генетичний код захисту від грибків та переоиву і бактерій але ніхто не застережений на сто процентів. Для покращення цвітіння в кінці зменшить полив, не забувайте обрізка нижнього листя та вянучого в період цвітіння заборонена, тільки відрізка акуратно листя біля шишок по одній гілці для більш кращого розподілу живлення для шш. Зрізати зранку поливати до зрізу не треба за три дні. Обов'язково зачистка від листя трімінг перед сушкою раджу сушити на гілці, але можна і шш в темному місці коморі, не забувайте провітрювати кімнату або використовуйте вентилятор. Так тиждень. Після лікування в банці зберігайте та двічі на день відкривайте на п'ять зв провітрення. Покращення смаку можна давати шоколад в банки чи шкури цитрусових або промо вмісні натуральні овочі фрукти спеції які будуть насичувати шишку і створять унікальний букет тіпа додаємо терпени від інших продуктів. КОРИСТУЙТЕСЯ❤️ ВЕЛИКОГО ВРОЖАЮ та не переживайте рослину!!!

Я би вам радив вибирати низькорослі сорти в ауті вони якщо заявлено 90 см можуть апнутися і до 1.5 за певних умов та садити не в землю бо можливе зараження а в горщик 10-15 літрів. Субстрат 30/40/30перлит/вермткуліт/земля або якщо нема бабла 30/30/40 тирса/листя(картон)(пісок)/земля(кокосове волокно)
Добрива гній, компост нітроамофоска, компосні чаї бананові обробка звичайними добривами для помідорів огірків якщо не хочите палитися для кращого кореневу творення на початку весни двічі удобрити мікоризрю або любими грибковими спорами для коренізації,поливати двічі через два тижні після утворення. Плюс посадки в грунт те що не треба часто поливати, плюс посадки в горщик мішок шину контроль росту та менші ризики зараження зоворобами грибками контроль та дозування добрив. Для кращого росту обприскуйте зранку та ввечері водою з цукром під корінь коли почнеться бутонізація припинити. Якщо у вас є кури, курічки найкраще добриво яке містить багато мікроорганізмів мікроелементів та вітамінів тільки вимушене після тижня корисне свіже заразне. Для покращення ефекту росту та шишок кількості. Використовуйте метод LST після 21 дня росту починайте підгинати гілки поступово по дві періодично три чотири дні згинайте обережно не поспішаючи до низу землі щоб не ялинка була а гарна вільна для росту місця рослина. Можна для стимуляції обрізати вершок і тоді підгинати. Для контролю розмірів можна накинути сітку для огірків, але краще вибирати сорт низькорослий. Починайте з наприклад white widow, ak-47, blueberry, nothern lights, low ryder, sour diesel ці сорти дуже потужні гарна генетика не призртливі мають сильний генетичний код захисту від грибків та переоиву і бактерій але ніхто не застережений на сто процентів. Для покращення цвітіння в кінці зменшить полив, не забувайте обрізка нижнього листя та вянучого в період цвітіння заборонена, тільки відрізка акуратно листя біля шишок по одній гілці для більш кращого розподілу живлення для шш. Зрізати зранку поливати до зрізу не треба за три дні. Обов'язково зачистка від листя трімінг перед сушкою раджу сушити на гілці, але можна і шш в темному місці коморі, не забувайте провітрювати кімнату або використовуйте вентилятор. Так тиждень. Після лікування в банці зберігайте та двічі на день відкривайте на п'ять зв провітрення. Покращення смаку можна давати шоколад в банки чи шкури цитрусових або промо вмісні натуральні овочі фрукти спеції які будуть насичувати шишку і створять унікальний букет тіпа додаємо терпени від інших продуктів. КОРИСТУЙТЕСЯ❤️ ВЕЛИКОГО ВРОЖАЮ та не переживайте рослину!!!
Круті поради, бомба!!! Респект
Якраз в планах і є blueberry на сайті вказано 60 см але виглядають вони приголомшливо , white widow та ak-47 ну і чисто для експерименту щось високе таке як вище згадували що 3м виросло) з курічками теж хороша порада але наскільки знаю то треба бути обережним з к-стю бо вони можуть спалити якщо переборщити.

Проращивай до 49 разных ростков суммарно раз в неделю по 9 начиная с конца марта...
И хватит на месяц после харавеста. Бо не все выживут...
Само занятие офуенно как минимум на полгода бо будет реальная цель...
По крайней мере быть в перерыве весь этот срок.

Когда заепался - сажал семки прямо в кротовину. И потом отщипывал верхушку чтоб не росло вверх. Но она превращалась в нижнюю ветку а ветка в верхушку ..

Круто, круто) вы все лучшие, теперь прям целая методичка имеется как сделать так чтобы был результат 🤙

Якраз в планах і є blueberry на сайті вказано 60 см але виглядають вони приголомшливо , white widow та ak-47 ну і чисто для експерименту щось високе таке як вище згадували що 3м виросло) з курічками теж хороша порада але наскільки знаю то треба бути обережним з к-стю бо вони можуть спалити якщо переборщити.
Я брала и буду брать семки у milenSeeds, у неё семки под наш климат адаптированы, да и она сама - биолог, может подобрать под регион и консультировать по ходу весь гров, что суперкруто.

Большая часть урожая была передана друзьям военным, так как я на такое не рассчитывала, я вообще мало и редко курю. И кстати, пока я с ней возилась, маникюрила перед сушкой, потом после сушки, надышалась пыльцой и возможно (за неделю с утра до вечера с ней) прикурилась , потому меня она не прёт так хорошо, как всех остальных даже после перерывов в пару недель. Нахерячила масла, делаю себе печенье и "весёлые" стейки. Перорально прёт отлично. Вот такая вот история
Очень круто, печенье невероятно интересная тема. Один раз всего пробовал печеньку тгк, как раз на рождество чувак здесь с форума который открывался в барахолке выслал мне печеньку и бошку на пробу , продавал что-то 200 с лишним грн печенька может помните его. Так впечатлила эта тема нормально , 6 часов где-то перло и то прекрасно таки перло) хотел бы повторить ,может как получится с урожаем как раз и повторю только уже сам сделаю) у него было грам шш на 1 печеньку ,я бы наверное делал 2 чтобы прям вообще пиздец))
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я брала и буду брать семки у milenSeeds, у неё семки под наш климат адаптированы, да и она сама - биолог, может подобрать под регион и консультировать по ходу весь гров, что суперкруто.
Да-да,для меня как новичка консультировать по ходу выращивания это очень важно,прислушаюсь)

Очень круто, печенье невероятно интересная тема. Один раз всего пробовал печеньку тгк, как раз на рождество чувак здесь с форума который открывался в барахолке выслал мне печеньку и бошку на пробу , продавал что-то 200 с лишним грн печенька может помните его. Так впечатлила эта тема нормально , 6 часов где-то перло и то прекрасно таки перло) хотел бы повторить ,может как получится с урожаем как раз и повторю только уже сам сделаю) у него было грам шш на 1 печеньку ,я бы наверное делал 2 чтобы прям вообще пиздец))

Да-да,для меня как новичка консультировать по ходу выращивания это очень важно,прислушаюсь)
я делала масло из расчёта 10г шш на 100г масла, если делать 10 печенек, то такое одно мой любимый с побратимами ест на троих и 6 часов не могут они раму собрать, но они после капельниц в больнице считай как после детокса. А вот друг с конским толером ел сам целое, ему было очень заебись. Но у меня шишки двубаночные для прикуренных. Я не первый раз играюсь с каннафудом, но если шиш слабее, то тогда нужно просто больше по весу печеньку делать ибо более концентрированное масло проблематичнее готовить. однобаночные кстати 5г брала на 100г масла.

Да, каннафуд валит 6часов. 4.5-5 примерно - плато. Но подобрать дозняк между "расслабило" и "убило" тяжеловато)))))

• Вподобайка
Реакції: HappyNow

ggell

Балів: 9
    Подбором все
Бро починайте з одного сорту контролювати три чотири сорти це піздец... Важко ви новачок виберіть найкращий сорт і почніть в трьох чи одного вам вирішувати однакового куща, так буде дружба між рослинами та захист один одного, різні сорти поблизу це конкуренція за місце під сонцем та можливо зараження різними хворобами, але вирішувати вам

Я би пришвидшив початок вирощування. Починайте вже весна 20 градусів на дворі.. тримайте тампони в ологими з насінням періодично відкривайте. Якщо хочите замочіть насіння на 13-24 год у хорошій відстояній свіжій воді при кімнатній температурі, насіння яке осяде найперспективніше. Саджайте в горщики середнього розміру літо наприклад або одразу в кінцевий мішок. Автоцвіт 4 місяців росте макс я вам дам насіння, а от фото період 8 здається тому поспішіть можливо почніть з автівка, але фотоперіод для ауту кращий, врожаю більше. І пам'ятайте вкладайте душу і любов не думайте про великий врожай дайте рослинам тепло і догляд, вони самі вас порадують при правильних думках мотивах

Да, перорально краще ніж курити

Да, перорально краще ніж курити
для тебя канна-масло и продукты из него из OG Kush и гибридов с этим сортом в генетике будут оптимальнее всего, так как у него эффект обезбола отменный. Вообще это фишка всех сортов с CBN.

для тебя канна-масло и продукты из него из OG Kush и гибридов с этим сортом в генетике будут оптимальнее всего, так как у него эффект обезбола отменный. Вообще это фишка всех сортов с CBN.
Тут був продавець, я брав у нього масло RSO тгк + кбд, то гарний ефект був

Тут був продавець, я брав у нього масло RSO тгк + кбд, то гарний ефект був
я помню, ты про это масло рассказывал.
Странно, что под заказ масло мало кто производит, хотя технология не особо сложная, даже для рукожопов

я помню, ты про это масло рассказывал.
Странно, что под заказ масло мало кто производит, хотя технология не особо сложная, даже для рукожопов
Там багато шш треба, десь 15 грам на 1 мл, наче так він писав

Назад
Зверху Знизу