Компас
У меня не покупать!
Та хотяб того сэнсэя вернули, уже б веселее было по лабе двигатсяОх вы гоните))
Всем по Вип статусу, быстро!)
Повідомлення об'єднано автоматично:
На святвечере прокисГде узвар со своей лавкой шамана,бро?
Та хотяб того сэнсэя вернули, уже б веселее было по лабе двигатсяОх вы гоните))
Всем по Вип статусу, быстро!)
На святвечере прокисГде узвар со своей лавкой шамана,бро?
Если ты компас,то тебе ли не похуй? Шо за гониво ты молчишь?)Та хотяб того сэнсэя вернули, уже б веселее было по лабе двигатся
Та хотяб того сэнсэя вернули, уже б веселее было по лабе двигатся
Поговаривают,что для этого нужно поставить на аву скрин со статами прошлой лабыДа какой сенсей, тут бы хоть не палили фамилию, лол)
В твоём случае достаточно позаимствовать аватар у MLG. Соответствуешь целиком и полностьюПоговаривают,что для этого нужно поставить на аву скрин со статами прошлой лабы
Тогда,тебе ник " звёздный ветер "В твоём случае достаточно позаимствовать аватар у MLG. Соответствуешь целиком и полностью
Поговаривают,что для этого нужно поставить на аву скрин со статами прошлой лабы
Ты зачем удалил аву?
Та я ж не против,просто нас с тобой поженили ещё тогда когда я этих хуесосов гнала ссаной тряпкой в теме зрадоёбов и ватников,то и тебя подьебнуть не западло выходитГгг...
Та пошли они нахуй. Вот честно)
Удалил, потому что удалил.
Я никогда не был не про тестером, не балаболом. Жизнь рассудит, что я мог плохого сделать, чтобы меня вели. Чисто для базы данных - ну ок, хули.
А травы я и сам на районе возьму, просто форум помогал немного не тратиться особо ещё и на траву.
Так что ебашим дальше, главное кацапов к нам не пустить, бо там будет месиво пиздец.
Та я ж не против,просто нас с тобой поженили ещё тогда когда я этих хуесосов гнала ссаной тряпкой в теме зрадоёбов и ватников,то и тебя подьебнуть не западло выходит
Та хз,похуй вообще на нихКстати, а где эти пидоры?
Шото там пытались пиздеть и сьебнули дружно.
Плановик только остался, но он, вроде, пока безобидный. Шото шариться тут, репу набивает))
Та хз,похуй вообще на них
Ти з Helen Kiss розрахувався за конкурс з цицями?Я тот кто шарит в этой теме.
Я технічно не можу обрати її переможницею, тому-що вона взагалі єдиний учасник. Але як буде зайва копійчина на криптогаманці, обов'язково віддячу їй за участьТи з Helen Kiss розрахувався за конкурс з цицями?
Ну згідно правил там все було чотко, кількість учасників не обмежена ні по нижній межі ні по верхній не була, хоча там ще були не гарні чоловічі циці, тому вона не єдиний учасник. А не визначеність це погано звісно, Надія помирає останньою. Потім, отже ніколи…Я технічно не можу обрати її переможницею, тому-що вона взагалі єдиний учасник. Але як буде зайва копійчина на криптогаманці, обов'язково віддячу їй за участь
Якщо роздивлятися це питання з позиції того що було - то так. Але вже немає ні тієї лаби, ні тієї теми, ні цицьокНу згідно правил там все було чотко, кількість учасників не обмежена ні по нижній межі ні по верхній не була, хоча там ще були не гарні чоловічі циці, тому вона не єдиний учасник. А не визначеність це погано звісно, Надія помирає останньою. Потім, отже ніколи…![]()
Ну Ти й василійЯкщо роздивлятися це питання з позиції того що було - то так. Але вже немає ні тієї лаби, ні тієї теми, ні цицьок
За що? ПоясниКакие твои планы на следующие 5 лет?
Построить дом, посадить дерево, воспитать дочь. А у тебя?Какие твои планы на следующие 5 лет?
Нема планівПостроить дом, посадить дерево, воспитать дочь. А у тебя?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.