Продам шишки

Шалома бро, що бажаєш

Миру братанікі, з'явилася шишка, трохи зерна, процентів 10, але якість супер,5з мінусом ,є десь пів кілограма, віддам дешевше,80 грн від 100,1х0 від 50гр.від двадцять до 50 150, можна десять за 2000, завжди бонус, враховуючи це буде 12гр.за 2000,усі замовники можуть вимагати бонус на вагу більше 50грIMG_20250509_131659_187.jpgIMG_20250509_131657_392.jpgIMG_20250509_131654_024.jpgIMG_20250509_131649_568.jpgIMG_20250509_131633_284.jpg
Повідомлення об'єднано автоматично:

Це сатівне домінування, гібрид ташкенти та білої вдови

замовляєш гарні на вигляд обтрімлені шишки, приходить те що на фото
по якій шкалі у Вас оцінка "4 для комерции" "5 тянет для себя"
тут є люди які покуривши ваші суцвіття скажуть : "та ну шишка як шишка, нічого особливого"
а є які скажуть "оце в нього вєс, з 2х так накриває що аж погано"
з такою ціною і такими фото бажаю Вам багато клієнтів 😂

моя думка, що ТС провів перший гров в себе вдома, і думає що наступна роль в фільмі "Джентельмени" його
А тепер, пророче нішто, подивись на угоди з гарантом і спробуй зрозуміти, що з тобою не так, перший гров, перший секс, перший х.. в сраку,в тебе усе вперше

HappyNow

Балів: 10
    Не звертай увагу
Как такой веник можно выставлять на продажу неужели такое пользуется спросом 🙈🙈🙈
Цвет саломы становится в результате сушки под открытым небом, а это негативно влияет на тгк, ведь солнце его убивает...
Мы ранее из таких только пыльцу сбивали остальное в мусорный бак😉

А тепер, пророче нішто, подивись на угоди з гарантом і спробуй зрозуміти, що з тобою не так, перший гров, перший секс, перший х.. в сраку,в тебе усе вперше
Перед тим як щось бурмотіти, випий валеріаночки...
Я тобі написав свою суб'єктивну думку, як воно виглядає взагалі.
Якщо ти вживав дійсно якісний продукт то зрівняй його із цим "фуфєлом" що в тебе на фотографіях, вибач але по факту.
І взагалі, ти дочитався до коментарів, яким понад 2 місяці??? браво СКУФАНДР
Вище тобі написали конкретно, що з твоїм мотлохом робити, процитую "в мусорный бак"

Гівно зачепи, даже якісь,, продавець,,мненіє висрав

Я россыпь покупал 2 мес. назад, так и курю её до сих пор. Да, толлер поднялся, теперь сыплю намного больше, но вполне рабочая россыпь. По цене и качество думаю стоит того 100%. Шишек не пробовал, жалею что тогда лишь россыпь заказал, надо было тестануть и шишек!)

Тоже всё хочу россыпь Марти,оценить, все не как блин,, уже вроде договаривались, все Ок но заболел ппц))) но думаю исправим.. Человек по любому хороший. Всех благ и мира.

Махорка мабуть самий афігенний на данний момент варіант дурбали за низьким прайсом, працюйте відправки від 50г сипухи- буде великий попит
Це той бутер,що ти мені перепродав,наібавши з вагою?😁

Мав з Марті недавно угоду. Впринципі все норм, але для мене цей товар занадто сухий. Я шукав саме сативу, тому вибір впав на Ташкент.
Багато говорити не буду. Як для комерції, мені ці шишки не підходять, так як вони не витримають декілька процесів (відправки, клади і тд).

Як для власного споживання, не поганий варіант. Чи є сенс брати ті що дорожчі? Думаю ні, так як вони всеодно розпадуться через сухість.

Сам продавець хороша людина, любить бонуси докидати, але варто трішки переглянути політику ведення бізнесу, ринок змінився, товару зараз багато є))
Фото сорту Ташкент
IMG-6594.jpg

Как такой веник можно выставлять на продажу неужели такое пользуется спросом 🙈🙈🙈
Цвет саломы становится в результате сушки под открытым небом, а это негативно влияет на тгк, ведь солнце его убивает...
Мы ранее из таких только пыльцу сбивали остальное в мусорный бак😉
Ну у вас і прайс х3 наче)))
На кожен товар свій купець. Я не бачив би щоб Марті щось писав погане взагалі на вас, та ваш товар:)

Мав з Марті недавно угоду. Впринципі все норм, але для мене цей товар занадто сухий. Я шукав саме сативу, тому вибір впав на Ташкент.
Багато говорити не буду. Як для комерції, мені ці шишки не підходять, так як вони не витримають декілька процесів (відправки, клади і тд).

Як для власного споживання, не поганий варіант. Чи є сенс брати ті що дорожчі? Думаю ні, так як вони всеодно розпадуться через сухість.

Сам продавець хороша людина, любить бонуси докидати, але варто трішки переглянути політику ведення бізнесу, ринок змінився, товару зараз багато є))
Фото сорту Ташкент
IMG-6594.jpg

На кожен товар свій купець. Я не бачив би щоб Марті щось писав погане взагалі на вас, та ваш товар:)
Шалома братанікі,мир не без добрих людей 🥳

Фото сорту Ташкент
IMG-6594.jpg

Шалома бро, я справді не міг уявити, що сухий буде тобі на заваді у бізнесі, якщо то я це виправлю і ціни будуть ще менше, ніж зазвичай, суха шишка, це не галіма😁

Де ти це купив,я таких кількостях не торгую, це раз,відсилаю в вакуумі, це два, без гаранта не торгую, давай скріни прплат,я докажу, ти не в Марти купив, давай скріни переписки,ще й половину 🤣🤣🤣спитай в Qvazopl 11, він проплатив 25,а я одному вже запаяв 55, так я йому послав у борг,бо ліньки було ще одну паяти, міряти,🤣😂🤣 половину бл.не сміши

Це ось на днях було, він вище пише
Так,купував він не у Вас ,а напарив йому «махорку» Ваш фанат Обычный,як і мені. Наібав з вагою і прислав бутер у паливному стелсі,після цього видалив тему продажу,а зараз і обмежив доступ до свого профілю,щоб ніхто не читав про його непорядність. Ви все це зможете прочитати на його сторінці профілю,якщо він поновить доступ до нього. Не маю сумніву,що саме Ваш стаф він впарив людям ,наібавши кожного приблизно на 50% ваги. Але Ви дуже радієте його відгукам,нахвалюючи «чесного та відповідального пернатого»,заохочуючи його тим самим до подальшої непорядності і не помічаєте,що його токсичність вже має негативний вплив на особисто Вашу репутацію.

Але то таке… щодо стафу: разом з махоркою він продав два сорти шш. Він у профілю ще виправдовувався,що я сам відмовився від компенсації за недовєс. І я це підтверджую - так,купив за власні гроші і якість виявилася така,що другу половину замовлення я відмовився отримувати,оскільки вони - сміття,як на мене. Я визнаю,що оцінка шш - справа субʼєктивна і кожному своє,але в цей раз виявилися праві ті,хто оцінював її «в сміття»,нажаль мені довелося заплатити,щоб це зрозуміти. Це відгук та досвід за який я заплатив,а не мені заплатили.

Так,купував він не у Вас ,а напарив йому «махорку» Ваш фанат Обычный,як і мені. Наібав з вагою і прислав бутер у паливному стелсі,після цього видалив тему продажу,а зараз і обмежив доступ до свого профілю,щоб ніхто не читав про його непорядність. Ви все це зможете прочитати на його сторінці профілю,якщо він поновить доступ до нього. Не маю сумніву,що саме Ваш стаф він впарив людям ,наібавши кожного приблизно на 50% ваги. Але Ви дуже радієте його відгукам,нахвалюючи «чесного та відповідального пернатого»,заохочуючи його тим самим до подальшої непорядності і не помічаєте,що його токсичність вже має негативний вплив на особисто Вашу репутацію.
Миру братанікі,З цією особою я розійшовся, так само,як ви, він мене також кинув трохи, але я вибачаю кожного, це заповіт,а з ним, це не зі мною, Марти і обичний ЦЕ РІЗНІ люди

Але то таке… щодо стафу: разом з махоркою він продав два сорти шш. Він у профілю ще виправдовувався,що я сам відмовився від компенсації за недовєс. І я це підтверджую - так,купив за власні гроші і якість виявилася така,що другу половину замовлення я відмовився отримувати,оскільки вони - сміття,як на мене. Я визнаю,що оцінка шш - справа субʼєктивна і кожному своє,але в цей раз виявилися праві ті,хто оцінював її «в сміття»,нажаль мені довелося заплатити,щоб це зрозуміти. Це відгук та досвід за який я заплатив,а не мені заплатили.
Я бро, не знаю, що саме він тобі давав, шишулі мої в нього були, але він хвастався, що десь ще на пробу брав, короче, що він відправив тобі, що то за махорка, шишулі, не можу знати

Миру братанікі,З цією особою я розійшовся, так само,як ви, він мене також кинув трохи, але я вибачаю кожного, це заповіт,а з ним, це не зі мною, Марти і обичний ЦЕ РІЗНІ люди

Я бро, не знаю, що саме він тобі давав, шишулі мої в нього були, але він хвастався, що десь ще на пробу брав, короче, що він відправив тобі, що то за махорка, шишулі, не можу знати
А масло ви ще не робили ? Ми зписувалися за пробу масла з вами

Шалома брази,та буде, чекаємо, можливо мене цей трім задовбе,ці теркі з робітниками, що трімлять, щоб ви розуміли, це тяжко, практично як і вирощування, цей трім,то я псіхану і зварю все що є, тоді буде одне масло, жодного шишла чи махоркі,я рахував, мені було б вигідно даже 400-500 сотень за мл.а цей мл.через вейп, чи цігу намочить пару крапель, на тиждень дубасити одному по п'ять разів на добу спокійно, можна на кішку, але то в чотири рази більше доза треба, чекайте і дочекаєтесь🥳😁😁😁

Назад
Зверху Знизу