Продам Шишки Jack Herer Fast

Оновлення інфи!

- Залишилось лише 30 г великих і середніх. Частину вже забрали знайомі
- Великі і середні шш - потрімив, але не ідеально
- Міні шш - забрав палки
- Зробив свіжі фото

Переглянути вкладення 79700Переглянути вкладення 79702Переглянути вкладення 79703Переглянути вкладення 79704
Отпиши в лс

Апну тему. Все ще в наявності.

- 30 грам великих шш - 3900 грн (130грн/г)
- 40 грам маленьких шш - 3600 грн (90грн/г)

ВСЕ РАЗОМ ЗА 7500 ГРН

Також закину бонусом велику кількість стікерів та папірців для самокруток.

IMG_4424.jpg

Ап!

Залишилось на данний момент:
- 25 грам великих шш - 3250 грн (130грн/г).
- 30 грам маленьких шш - 2700 грн (90грн/г). По факту віддаю 33 грами

ВСЕ РАЗОМ ЗА 6000 ГРН

Також закину бонусом велику кількість стікерів та папірців для самокруток.

а кто то взял уже , раз колово шиш меньше , может отзыв какой то будет *?

Вибачте мене, я не являюся ні потенційним покупцем ні людиною зацікавленою у співпраці, але в мене є питання судячи їх форму та проліску а особливо розмір стебла. В мене питання для розвитку це індор чи теплиця чи аутдор? Який часовий період вегетації і цвітіння класичний чи пристосований під рекомендації сорту та селекціонера? Також цікавить методи удобрення та чи це не гідропоніка? Добрива органіка хімія синтетика чи мікс під секретом? Гровер професіонал чи любитель експерементів?. Якщо фото без фотошопу, та при природньому освітленні, просто хочу подякувати вам за пост та те що я отримав зоровий оргазм від побаченого. Кліпер дуже гарний атребут, просто висловлюю свою думку те що ви зі Львова та кінцевий продукт, ви харош, на балкон!:)

Вибачте мене, я не являюся ні потенційним покупцем ні людиною зацікавленою у співпраці, але в мене є питання судячи їх форму та проліску а особливо розмір стебла. В мене питання для розвитку це індор чи теплиця чи аутдор? Який часовий період вегетації і цвітіння класичний чи пристосований під рекомендації сорту та селекціонера? Також цікавить методи удобрення та чи це не гідропоніка? Добрива органіка хімія синтетика чи мікс під секретом? Гровер професіонал чи любитель експерементів?. Якщо фото без фотошопу, та при природньому освітленні, просто хочу подякувати вам за пост та те що я отримав зоровий оргазм від побаченого. Кліпер дуже гарний атребут, просто висловлюю свою думку те що ви зі Львова та кінцевий продукт, ви харош, на балкон!:)
Привіт) Відповідаю на все по порядку.

- Це аутдор з постійним доглядом
- Добрива лише органіка від бренду Biobizz. Також використовувався органічний біостимулятор-антистрес Megafol від Valagro
- В аутодорі на вегетацію неможливо вплинути. А цвів цей сорт трошки більше 6-ти тижнів, зовсім трохи не дотягнув до паспортних даних через погану погоду. Міг схопити плісняву, тому було прийняте рішення різати раніше терміну.
- Стаж грову більше 10 років, з яких останні 3 з професійним підходом.
- Фото без фотошопу, натуральне освітлення з вікна

Дуже дякую за компліменти! Хоча розумію що є ще куди рости, самокритичність присутня.

Так як я рощу тільки в аутдорі (бо інших варіантів нема), не все залежить від мене. Природа диктує свої правила також.

Привіт) Відповідаю на все по порядку.

- Це аутдор з постійним доглядом
- Добрива лише органіка від бренду Biobizz. Також використовувався органічний біостимулятор-антистрес Megafol від Valagro
- В аутодорі на вегетацію неможливо вплинути. А цвів цей сорт трошки більше 6-ти тижнів, зовсім трохи не дотягнув до паспортних даних через погану погоду. Міг схопити плісняву, тому було прийняте рішення різати раніше терміну.
- Стаж грову більше 10 років, з яких останні 3 з професійним підходом.
- Фото без фотошопу, натуральне освітлення з вікна

Дуже дякую за компліменти! Хоча розумію що є ще куди рости, самокритичність присутня.

Так як я рощу тільки в аутдорі (бо інших варіантів нема), не все залежить від мене. Природа диктує свої правила також.
Дякую за откровення та свідомість. Будьте обережні у свої поміркуваннях це гра з неочікуваними наслідками. Керуйтеся як то кажуть сім раз відміряв один раз відрізав.

Брази, свіжий Апдейт!

ЗНИЖКА! Міні шш по ціні розсипухи - 60 грн / грам

Залишилось на данний момент:
- 25 грам великих шш - 3250 грн (130грн/г).
- 30 грам маленьких шш - 1800 грн (60грн/г). По факту віддаю 33 грами

ВСЕ РАЗОМ ЗА 5050 ГРН!
+ закину бонусом велику кількість стікерів та папірців для самокруток.

Також готовий віддати лоти окремо, а не разом як раніше. Пишіть в приват хто зацікавлений.

Вітаю Секта!

Маю в наявності Шишки сорту Jack Herer Fast - Seedsman.

- Сатіва по більшому рахунку. Ефект стимулюючий, енергійний, дуже "мозковий". Попуски як такі легкі, без індичних ноток.
Описую ефекти які я відчуваю при нечастому курінні через вапорайзер. У вас може бути по-іншому, все індивідуально.

- Смак через вапорайзер - перець, сосна.

- Пролічка від Листопада 2024 року.

Два лоти в одні руки - 5050 грн

1. Шишки (великі і середні) - 25 г / 3250 грн.
По 130 грн за грам.

Переглянути вкладення 79695

Переглянути вкладення 79696
Переглянути вкладення 79697

2. Міні шишки - 30 грам / 1800 грн.
По 60 грн за грам, можна курити як є, можна перебити і буде топова розсипуха.

Переглянути вкладення 79698

- Готовий працювати через гаранта. Гарант за ваш рахунок.
- Зв'язок тут на форумі - приватні повідомлення.
- Тільки відправка. Або клад на околиці Львова.

ПРОБ НЕМАЄ!

ОНОВЛЕННЯ ПОСТУ!!!

Деяку частину вже забрали знайомі.
Палки з міні шишок забрав.
Великі шишки потрімив.
Виставив свіжі фото.
А еще есть ?

Назад
Зверху Знизу