Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
у тебя водник с бутылки? хочу сразу предупредить (из личного опыта) опускать в низ довольно таки сложно.Я первое время кашляла как тварь))))) а потом просто подымать начала и жизнь стала прекрасна
у тебя водник с бутылки? хочу сразу предупредить (из личного опыта) опускать в низ довольно таки сложно.Я первое время кашляла как тварь))))) а потом просто подымать начала и жизнь стала прекрасна
Да бутылка..
Но я и курю не траву...
Раньше пох было стафа было у меня много.. я думал так будет всегда ну и смогу насуетить если надо будет себе что угодно ..
А щас
10грам в месяц... И выходитб на улицу нельзя , могут загребсти..
Да бутылка..
Но я и курю не траву...
Раньше пох было стафа было у меня много.. я думал так будет всегда ну и смогу насуетить если надо будет себе что угодно ..
А щас
10грам в месяц... И выходитб на улицу нельзя , могут загребсти..
Я очень редко , очень
В последний раз месяца два назад курил
У нас с рук тут легко намутить
Сорт был твэлв роз
И он и щас есть.
Банки мне хватило...
Знакомый знакомого выращивает...
Лига Скорости ищет курьеров самая высокая зп на рынке+премии 1000$ https://t.me/Liga_sk
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.