Пробы | Трип-репорты | Отзывы работы Forbes Store

мет появился на пробах?

Хорошо. Перед отправкой уточню. А почтоматами не пользуешься ?
Здравствуйте !!! С удовольствием протестирую ваш мет отправкой , я вот смотрю никто неможет сказать что это за тавар у вас что за мет такой.

У вас теперь любовь....
У одного к наркотикам а у другого к деньгам🤣🤣🤣🤣
Повідомлення об'єднано автоматично:

А у меня к наркотикам и деньгам🤣

Пора уже списочек потбить и начинать нашу тематичесую вечеринкк с уского круга из здравых людей

Сектанти, а ви вже чули про магічний метамфетамін у даного продавця? Магічний, бо він не викликає толерантності (тому що він не діє).

Я заюзав через шлунок і ніс 1,5 грами на протязі п'яти з половиною годин, через дві години я спокійно заснув.

І ще одне. Стелс відсутній від слова зовсім.

Оператору відписав про те, що стаф не діє, відправив фотки стафу. Опер написав, що дізнається. Пройшло 3 дні, попри моє нагадування ніякої інформації мені не надано.

Про мою толерантність тут не може бути й мови. Через кілька днів я отримав метамфетамін від іншого шопа, який працює прекрасно з моїм звичайним дозуванням.

Брати тут так званий мет не рекомендую.

Сектанти, а ви вже чули про магічний метамфетамін у даного продавця? Магічний, бо він не викликає толерантності (тому що він не діє).

Я заюзав через шлунок і ніс 1,5 грами на протязі п'яти з половиною годин, через дві години я спокійно заснув.

І ще одне. Стелс відсутній від слова зовсім.

Оператору відписав про те, що стаф не діє, відправив фотки стафу. Опер написав, що дізнається. Пройшло 3 дні, попри моє нагадування ніякої інформації мені не надано.

Про мою толерантність тут не може бути й мови. Через кілька днів я отримав метамфетамін від іншого шопа, який працює прекрасно з моїм звичайним дозуванням.

Брати тут так званий мет не рекомендую.
Привіт. дякую за відгук. Так, ми вже в курсі щодо цієї партії. Поставщик дав якийсь лівий мет. Знімаємо її з продажу. Якщо у тебе була покупка, можемо замінити на меф або на щось інше, з нашого асортименту

Приветствую , стану на пробу амф отправкой. Качественный трип-репорт гарантирую в сроки!

Дарова бро можно на пробу мефа в Киеве

Отримано пробу відправкою НП :
1г амфетаміну

Характеристики:
185 см
95 кг
28 років

Стелс: 6/10 (дуже не надійний, відкрив посилку і одразу пакет з товаром, вдосконалення маскування в стелсі товару бажає кращого)

Звʼязок з магазином та оператором: 10/10 (швидкі відповіді,приємне враження від спілкування, домовились за пробу і відправили день в день)

Вигляд товару: камінці різної величини, легкий перламутровий відтінок до роздроблення, перебитий одразу перетворюється в білосніжний порох.

Вживання інших речовин за останні 48 годин: кокос 2г, слабоалкогольні напої.

Амф мав запах ацетону, що є нормальним явищем. Вологість мінімальна але не пересушений. При розтиранні пластиковою карткою по склу речовина легко дробиться й готова до інтраназального використання. Після розтирання не залишається слідів що доказує хорошу якість продукту.

Інтронозально зробив першу трасу вагою приблизно 80-100мг. Сильно різко запекло і довелось трошки спустити сльозу, проходить через 1-2 хв некомфортне відчуття і починаю очікувати ефект.

Приблизно 10-15 хв і я зрозумів що маю справу з якісним товаром та надприємним приходом, амф востаннє юзав 2-3 місяці тому. Регулярно вживаю тільки кокос та іноді шш.

Бажання згадати ефект амфу було на думці декілька днів і дякуючи шопу за пробу я відчув той самий якісний продукт без зайвих негативних емоцій та відчуттів.

Вагу проби розтягнув 24 години після чого 2-3 години займався хоботами для закінчення дії амфу поїв та ліг відпочивати. Заснув через години 3-4 після останнього треку. Рекомендую цей продукт усім любителям робочого продукту з високою якістю приготування! Пост ефектів крім проблем зі сном не помітив, психологічно не плавило і я був здивований, фізичних ломок в тілі і тому подібне також на диво мене не потурбувало.
Прокинувся втомлений, бажання спати не покидало але робочий день мені завадив.

Фото отриманої проби:
Переглянути вкладення 101474
Спасибо, но надо оформить Трип в соответствующем разделе, а сюда скинуть ссылку на Трип. Если надо будет помощь, как сделать, напиши в ЛС

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу