проблема ета ілі нєт

ваше заключення (я єбланан)

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    10
  • Опитування закриється: .
Вірт звичайно прикольна тема, але платити за нього, тим більше без шансів на продовження в реалі ну така собі ідея. Да і Павлоград не такі вже й єбеня, якщо ти звісно в Україні. Можна на парі віртів зекономити, і з’їздити в реалі поїбатись.
Часто бувало що знайомився з у грі, або в якомусь пабліку вк, а потім все спонтанно переростало у вірт, а часто і у реал, при тому що я на реал особливо і не розраховував, так як там часто були дівчата з рашки чи Білорусі, але до війни це особливою проблемою не було.

у тібя все палучітца
главное веріть
Переглянути вкладення 106077
нахуя тут етат діанон, удолі)
Повідомлення об'єднано автоматично:

я її трахну, обовʼязково, скатаюсь до неї в єбеня, накурю її ск і виєбу, отпишу в новій темі топіку, слідкуйте за оновленнями)

Солевые отношения на расстоянии💔
Солевая любовь по сети , хоть целый сериал на эту тему снимай ..

нахуя тут етат діанон, удолі)

я її трахну, обовʼязково, скатаюсь до неї в єбеня, накурю її ск і виєбу, отпишу в новій темі топіку, слідкуйте за оновленнями)
Напишешь потом еще об этом мемуары и выпустишь тиражом в миллион копий

Солевая любовь по сети , хоть целый сериал на эту тему снимай ..

Напишешь потом еще об этом мемуары и выпустишь тиражом в миллион копий

На Іглє не переплюне

таке питаняя, якщо я заплатив за вірт з подругой яку я хуй коли виєбу бо вона в єбенях, шоб вона на ці гроші поїхала за ск?
upd: я під мефом, запах адекватності перебився котячой мочой🥲
upd 2.0: пісечка солевухи робочу очень даже (ще молода, не таскана) пруфов не будєт, проб тоже…
Деньги заплатил. Услугу получил. Если ты остался доволен то чего ты должен быть ебланом? Все ок.

Назад
Зверху Знизу