🧪 Проба амфу від маг. Crystal House — обіцянки, не хімія. Розділ форуму "Проверка продавцов"

Шпинат модератор підкажіть будь ласка це до вас на стіл покласти лист-пропозицію?
Пропозиція полягає в тому, щоб я написав 1–2 абзаци по 2–3 речення, які б описували мету та роль протестера в команді форуму секти LabRC
Для пропозицій існує спеціальний розділ
вообще, это обязанности глав-про Inkognito18
исходя из правил, он подобные предложения вносить должен, так что тебе к нему сначала
Любое предложение может быть внесено любым Сектантом. По средством публикации его, в специальном разделе.

Та це повна дурня)) Дата народження не несе за собою знання та реальний досвід...
Це як астрологія - вона грає абстрактними фразами, які є дуже відносними. Хоча кожний може побачити в словах саме себе.
Вводити доречі ім'я та дату народження - залишається лише номер картки додати))
Ти ж речовини перевіряєшь за допомогою тестів, а не задежно від дня виробництва та імені повара-хіміка)) Тому будь вже й тут трохи науковцем...
Та звісно, ти маєш рацію. з позиції наукового мислення це виглядає як конструкт для внутрішнього заспокоєння. Але розумієш, не все в цьому світі зважується на вагах.
не читаю ці «матриці долі», щоби приймати рішення. читаю їх, щоби почути щось, що резонує. Бо іноді у байці можна знайти сенс.
Зрештою, я ж не кажу «вір», кажу «глянь».

Та звісно, ти маєш рацію. з позиції наукового мислення це виглядає як конструкт для внутрішнього заспокоєння. Але розумієш, не все в цьому світі зважується на вагах.
не читаю ці «матриці долі», щоби приймати рішення. читаю їх, щоби почути щось, що резонує. Бо іноді у байці можна знайти сенс.
Зрештою, я ж не кажу «вір», кажу «глянь».
Ти там бачиш те, що хочеш побачити. А я не побачу нічого.

Назад
Зверху Знизу