Жоржъ Борманъ
Мудрец
sXe Boyara Тебя не хватало на форуме уважаемый друг 
ДоброволецЯк ви поживаєте? Олди мене мають знати. Живий здоровий, після початку повномасштабки в армєйці, ішов сам, зараз переводжусь.
І шо за нах бля йобаний піздєц?) де стара лаба?
ЗІ. Перевірити мою особистість можна легко в пп, Десперадо знає скелети в шафках
Юра_ЦементологТа просто по пріколу, не юзаю зараз
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я тебе знаю?) міняв нік?
Як ви поживаєте? Олди мене мають знати. Живий здоровий, після початку повномасштабки в армєйці, ішов сам, зараз переводжусь.
ЗІ. Перевірити мою особистість можна легко в пп, Десперадо знає скелети в шафках
Вже давно не заходить та порвав зв'язки зі всіма форумчанами із котрими дружив та ворогував. Ну але хоча би живий судячи по тому, що його давній ТГ акаунт до сих пір активний. Пробував написати десь пів року тому - проігнорував у відповідьА лсд гуру Андрій Андрій заходив? Чи він уже розчленився?
с ним можно выйти на связь через Вику(вроде бы), списывались то ли в тг, тол ли на форуме более года назад все ок было.А лсд гуру Андрій Андрій заходив? Чи він уже розчленився?
Какіє люді в галівудєПривет, с возвращением
Дуже радий бачити мого першого бро з форума)sXe Boyara Тебя не хватало на форуме уважаемый друг![]()
О, містер гарний песюн
Напиши мені в ппУважаемый! Напоминаю, что за поэтическую услугу, оказанную в преддверии масштабных геополитических событий, вы обязались предоставить компенсацию в виде 1 (одного) грамма марихуаны.
Срок давности в 5 (пять) лет пока не истёк. Как будем решать?
Але мене тут дуже довго не було, хз скількиЯ, чтоб не забывали, оказалось предвещал появление,)
Щас будет
Не отмазывайся контора всё пишетАле мене тут дуже довго не було, хз скільки
Раньше чуть другий рік був просто БаяраЯк ви поживаєте? Олди мене мають знати. Живий здоровий, після початку повномасштабки в армєйці, ішов сам, зараз переводжусь.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.