Привіт олдам

Ще помню конкурси на мет з Пусі Сіті і її "очертаніями влагаліща" яким Че потім вірші присвячував

Хааххаах та нее какой продавец)))
Это ж сектант старый, раньше репорты делал знатные и мой кентик близкий по совместительству. Но он никогда ничего не продавал, чисто пробы кислотник яркие репорты туда сю
Та блін я знаю) це був селер тьотушка мей, типу була сальвія. І це наркомани самий епічний тріп репорт)

Ще пам'ятаю, як опер за перезаклад заставляв його віджиматись і відео йому кидати
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ще помню конкурси на мет з Пусі Сіті і її "очертаніями влагаліща" яким Че потім вірші присвячував
Я навіть пісню записав)

Та блін я знаю) це був селер тьотушка мей, типу була сальвія. І це наркомани самий епічний тріп репорт)

Ще пам'ятаю, як опер за перезаклад заставляв його віджиматись і відео йому кидати
Повідомлення об'єднано автоматично:

Я навіть пісню записав)
Дааааа внатуре бляя красава))

Скинул ему скрин. Ничего?
Он тебе привет передает)))

А лсд гуру Андрій Андрій заходив? Чи він уже розчленився?
Хз, не зустрічав тут. Може під іншим ніком сидить чи просто активність нее проявляє як багато хто після падіння. Той же Патріарх теж служить і майже не заходить, Ошо тепер Jesus Christ . а ще до нас повернувся Sinkler

Хз, не зустрічав тут. Може під іншим ніком сидить чи просто активність нее проявляє як багато хто після падіння. Той же Патріарх теж служить і майже не заходить, Ошо тепер Jesus Christ . а ще до нас повернувся Sinkler
Я не заходив від початку повномасштабного. Зараз переводжусь. Вирішив зробити ак, щоб ніякий лжебояра не з'явився

Я не заходив від початку повномасштабного. Зараз переводжусь. Вирішив зробити ак, щоб ніякий лжебояра не з'явився
Надеюсь будешь частенько тут. Новой лабе нужны легенды шоб навести порядок)

Я доречі вже питав про тебе в бецці у Десперадо, він не знав Але наприклад Гонзо вважав що ти періодично сюди заходиш без палєва
Боярин насколько знаю периодически здесь и странно что ты не знаешь или шифруешь?

Залечь на дно в НовоЧебоярске )

Приветствую, старина

Привет, рада видеть снова в наших рядах)))

Мене кве називав ветеран рц) його нема, до речі? Пам'ятаю, як він звалив зі старої лаби
Неа, он бы неспрятался с его каламбурами)

Зато вот неожиданно для всех вернулись Синклер и Шева)

Олди мене мають знати.
Знаем, помним, сколько твоего чтива было перечитано )) С возвращением и спасибо, что живой!

А Секта уже совсем не та ... Очень безлюдная, в сравнении хотя бы с 2021 годом, да и скучной стала. Если бы не Desperado, я бы уволился нахрен. Многие ники сменили, я до сих пор не пойму, где кто.

Жоржъ Борманъ, вместе с Jesus Christ, как всегда клепают статейки интересные. taiga молчит, даже не подъёбывает. Darkseid зазнался, или занят сильно, хз, где его не тегаю, морозится. Жигульме в аристократы подался, МОКРИЙ ГУЦУЛ (PARALON), тоже воюет, как и ты.

Skilled так и не нашёл солевую сучку, озлоблен, Патриарх уже в 2023 был странным, а сейчас вообще опасен, особенно для москалей. БабаНiна чёт не высовывается, Free Wi-Fi и shit_paradise в своём репертуаре, Лигею не видать, спину Брудной Базуки тоже.

Короче, Che Boyara, привыкай )

Ты вот, с утра мне настроение поднял, прям слёзы ностальгии выступили.

:troll-(37):

Як ви поживаєте? Олди мене мають знати. Живий здоровий, після початку повномасштабки в армєйці, ішов сам, зараз переводжусь.

І шо за нах бля йобаний піздєц?) де стара лаба?

ЗІ. Перевірити мою особистість можна легко в пп, Десперадо знає скелети в шафках
Без ошибки в имени ?

Cheboyara - це база. Здоровья!
Для тебя всегда найдется свободный шезлонг в Аркадии, всё в силе.

Назад
Зверху Знизу