Та блін я знаю) це був селер тьотушка мей, типу була сальвія. І це наркомани самий епічний тріп репорт)Хааххаах та нее какой продавец)))
Это ж сектант старый, раньше репорты делал знатные и мой кентик близкий по совместительству. Но он никогда ничего не продавал, чисто пробы кислотник яркие репорты туда сю
Я навіть пісню записав)Ще помню конкурси на мет з Пусі Сіті і її "очертаніями влагаліща" яким Че потім вірші присвячував
Дааааа внатуре бляя красава))Та блін я знаю) це був селер тьотушка мей, типу була сальвія. І це наркомани самий епічний тріп репорт)
Ще пам'ятаю, як опер за перезаклад заставляв його віджиматись і відео йому кидати
Повідомлення об'єднано автоматично:
Я навіть пісню записав)
А лсд гуру Андрій Андрій заходив? Чи він уже розчленився?Ще помню конкурси на мет з Пусі Сіті і її "очертаніями влагаліща" яким Че потім вірші присвячував
Скинул ему скрин. Ничего?Та блін я знаю) це був селер тьотушка мей, типу була сальвія. І це наркомани самий епічний тріп репорт)
Ще пам'ятаю, як опер за перезаклад заставляв його віджиматись і відео йому кидати
Теж передавай)Скинул ему скрин. Ничего?
Он тебе привет передает)))
Хз, не зустрічав тут. Може під іншим ніком сидить чи просто активність нее проявляє як багато хто після падіння. Той же Патріарх теж служить і майже не заходить, Ошо тепер Jesus Christ . а ще до нас повернувся SinklerА лсд гуру Андрій Андрій заходив? Чи він уже розчленився?
Я не заходив від початку повномасштабного. Зараз переводжусь. Вирішив зробити ак, щоб ніякий лжебояра не з'явивсяХз, не зустрічав тут. Може під іншим ніком сидить чи просто активність нее проявляє як багато хто після падіння. Той же Патріарх теж служить і майже не заходить, Ошо тепер Jesus Christ . а ще до нас повернувся Sinkler
Надеюсь будешь частенько тут. Новой лабе нужны легенды шоб навести порядок)Я не заходив від початку повномасштабного. Зараз переводжусь. Вирішив зробити ак, щоб ніякий лжебояра не з'явився
Я доречі вже питав про тебе в бецці у Десперадо, він не знав Але наприклад Гонзо вважав що ти періодично сюди заходиш без палєваЯ не заходив від початку повномасштабного. Зараз переводжусь. Вирішив зробити ак, щоб ніякий лжебояра не з'явився
Боярин насколько знаю периодически здесь и странно что ты не знаешь или шифруешь?
Неа, он бы неспрятался с его каламбурами)Мене кве називав ветеран рц) його нема, до речі? Пам'ятаю, як він звалив зі старої лаби
Знаем, помним, сколько твоего чтива было перечитано )) С возвращением и спасибо, что живой!Олди мене мають знати.
Как не видать, она на Базу сапортит. Это naiadliЛигею не видать
Без ошибки в имени ?Як ви поживаєте? Олди мене мають знати. Живий здоровий, після початку повномасштабки в армєйці, ішов сам, зараз переводжусь.
І шо за нах бля йобаний піздєц?) де стара лаба?
ЗІ. Перевірити мою особистість можна легко в пп, Десперадо знає скелети в шафках
Я свій нік трохи змінив, замість Che sXeБез ошибки в имени ?
Будь любезен объяснись !Я свій нік трохи змінив, замість Che sXe
Та просто по пріколу, не юзаю заразБудь любезен объяснись !
Я тебе знаю?) міняв нік?Будь любезен объяснись !
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.