• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ

Пригоди Дігімонів OST

Полюбляв в дитинстві цей мультях правда не пам'ятаю взагалі нічого крім назви))

Я теж небагато пам'ятаю, але точно пам'ятаю що в дитинстві там люті сюжетні завірюхи були))
Покемони були більш популярні в кіосках ще такими круглими фішками торгували і ними грали стукаючи по декілька штук об шкільні парти)

Покемони були більш популярні в кіосках ще такими круглими фішками торгували і ними грали стукаючи по декілька штук об шкільні парти)
Так і було)) Покемони просто раніше за дігімонів з'явилися по ТБ. Коли дігімони були то вже, здається, наліпки з жуйок в хід пішли)) А ще як дігімони йшли, то ще там якась акція від АВК була, типу збери певну кількість фантиків АВК, надішли на пошту і отримаєш якийсь прикол, чи то дігівайс (цифровий годинник, в серіалі відповідав за еволюцію дігімонів) чи то ще щось в такому роді.

в кіосках ще такими круглими фішками торгували і ними грали стукаючи по декілька штук об шкільні парти)
ух їбать, грати в кепси було однією із найулюбленіших забавок дитинства. Я пам'ятаю ми навіть мінялися ними, типу у кого якого покемона не вистачало. В Україні залишився десь скарб із ними. Ахуєнні спогади загалом

хєх)

Так і було)) Покемони просто раніше за дігімонів з'явилися по ТБ. Коли дігімони були то вже, здається, наліпки з жуйок в хід пішли)) А ще як дігімони йшли, то ще там якась акція від АВК була, типу збери певну кількість фантиків АВК, надішли на пошту і отримаєш якийсь прикол, чи то дігівайс (цифровий годинник, в серіалі відповідав за еволюцію дігімонів) чи то ще щось в такому роді.
Ну таких мінялок я не згадаю а от що колекції збирали та міняли одного рідкісного на п'ять напів звичайних і такому дусі))

1st_main_EN.jpg

Иди работай, а не хуйнёй страдай)

Назад
Зверху Знизу