ПРАЙС

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
💎 Скоростное заклинание
🐱 МяуМяу (me*f)
❄️ Снег (am*f сульфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌆 ХАРЬКОВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
💎 Скоростное заклинание
🐱 МяуМяу (me*f)
❄️ Снег (am*f сульфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌆 ХАРЬКОВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
🐱 МяуМяу (me*f)
❄️ Снег (am*f сульфат)
❄️ Снег (am*f фосфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌆 ХАРЬКОВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
🐱 МяуМяу (me*f)
❄️ Снег (am*f сульфат)
❄️ Снег (am*f фосфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌆 ХАРЬКОВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
🐱 МяуМяу (me*f)
❄️ Снег (am*f сульфат)
❄️ Снег (am*f фосфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌆 ХАРЬКОВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
🐱 МяуМяу (me*f)
🏎️ Мет (рацемат)
❄️ Снег (am*f сульфат)
❄️ Снег (am*f фосфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌆 ХАРЬКОВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Добрий день. Зробив замовлення вчора о 13:00 год, все оплатив, дані відправив. Очікую.... Пройшло 24 години, ніякою відправкою і не пахне навіть(а пишуть до 24 год...). Оператор тільки і говорить, ще не відправили, мають відправити і тд. Вже пройшло 32+години, далі пусто. Оператор каже сьогодні мають відправити.... Що значить мають? Ви вже не виконали/не дотрималися власних же правил і умов. Чому в деяких шопах реально, не буває затримки ну буквально НІКОЛИ! Вирішив спробувати в когось нового називається... Незадоволений я дуже, ще цікаво що приїде, і коли.... Не рекомендую! За таку саму ціну, є на цілу голову кращі шопи і відношенню та і думаю по якості теж. За затримку ніякого бонуса звісно ж не пропонують.

Добрий день. Зробив замовлення вчора о 13:00 год, все оплатив, дані відправив. Очікую.... Пройшло 24 години, ніякою відправкою і не пахне навіть(а пишуть до 24 год...). Оператор тільки і говорить, ще не відправили, мають відправити і тд. Вже пройшло 32+години, далі пусто. Оператор каже сьогодні мають відправити.... Що значить мають? Ви вже не виконали/не дотрималися власних же правил і умов. Чому в деяких шопах реально, не буває затримки ну буквально НІКОЛИ! Вирішив спробувати в когось нового називається... Незадоволений я дуже, ще цікаво що приїде, і коли.... Не рекомендую! За таку саму ціну, є на цілу голову кращі шопи і відношенню та і думаю по якості теж. За затримку ніякого бонуса звісно ж не пропонують.
У нас отправки либо в тот же день, либо на следующий. Стараемся делать отправки так максимально быстро и оперативно, как только это возможно. Из-за большого количества заказов иногда могут случаться задержки. Если действительно большая задержка, то, конечно, посылка приходит с бонусом.
Могу посоветовать не волноваться и ожидать свою посылочку, всё прийдет)

У нас отправки либо в тот же день, либо на следующий. Стараемся делать отправки так максимально быстро и оперативно, как только это возможно. Из-за большого количества заказов иногда могут случаться задержки. Если действительно большая задержка, то, конечно, посылка приходит с бонусом.
Могу посоветовать не волноваться и ожидать свою посылочку, всё прийдет)
В той же день не склалось, на наступний теж вже в прольоті, йшла 3 доба....як то кажуть. За весь час, я замовляв у вас ну десь це раз чи 4 чи 5-й, жодного разу ви не відправили ще вчасно, жодного! Завжди суто з вами пам'ятаю, були проблеми, думав з часом щось можливо зміниться, але уви, ви йдете тільки до низу... Багато замовлень це точно не виправдання, багато замовлень=більше працівників. Ось так це працює. В рази більші за вас шопи встигають все, максимально чітко, швидко і з дотриманням всіх правил. Не стягуєте? То що ви тоді тут робите взагалі? Коли буде відправлена посилка??? Ближчим часом...така відповідь не підходить! Ви доречі, ахахахах, придумайте вже щось нове, бо варіант з: "багато замовлень" - вже давно застарів!

В той же день не склалось, на наступний теж вже в прольоті, йшла 3 доба....як то кажуть. За весь час, я замовляв у вас ну десь це раз чи 4 чи 5-й, жодного разу ви не відправили ще вчасно, жодного! Завжди суто з вами пам'ятаю, були проблеми, думав з часом щось можливо зміниться, але уви, ви йдете тільки до низу... Багато замовлень це точно не виправдання, багато замовлень=більше працівників. Ось так це працює. В рази більші за вас шопи встигають все, максимально чітко, швидко і з дотриманням всіх правил. Не стягуєте? То що ви тоді тут робите взагалі? Коли буде відправлена посилка??? Ближчим часом...така відповідь не підходить! Ви доречі, ахахахах, придумайте вже щось нове, бо варіант з: "багато замовлень" - вже давно застарів!
Ранее ты писал, что решил попробовать заказать у кого-то нового, а сейчас уже выясняется, что это 4 или 5 покупка) Обычно, если люди недовольны качеством обслуживания, то они не продолжают делать заказы в таком месте.
В любом случае, спасибо за отзыв и критику. Обязательно примем ко вниманию!

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
🐱 МяуМяу (me*f)
🏎️ Мет (рацемат)
❄️ Снег (am*f сульфат)
❄️ Снег (am*f фосфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌆 ХАРЬКОВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Ранее ты писал, что решил попробовать заказать у кого-то нового, а сейчас уже выясняется, что это 4 или 5 покупка) Обычно, если люди недовольны качеством обслуживания, то они не продолжают делать заказы в таком месте.
В любом случае, спасибо за отзыв и критику. Обязательно примем ко вниманию!
Ну якщо останній раз я замовляв у вас пів року тому, то можна сказати, що це нове місце, як на мене)
Добре, то все окей, але на даний момент пройшло вже більше 48 годин, більше двох діб ви не відправляєте замовлення. Як на це дивитись? Це точно останній раз, що я у вас беру, нікому не раджу тут брати! До речі оператор щойно відписав, відправка сьогодні🤣. Думаю, що замовлення своє я так і не побачу, тому що цю фразу вже раз п'ятий за 3 доби чую..... Ви би хоч якось пояснили це, вибачились, цікаво чи хоть якась компенсація буде за час , який я потратив на вас! Одним словом пройшло більше 48 годин, замовлення не відправлено, пояснень немає, загальна оцінка 0 із 5!

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
🐱 МяуМяу (me*f)
🏎️ Мет (рацемат)
❄️ Снег (am*f сульфат)
❄️ Снег (am*f фосфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
💎 Скоростное заклинание
🐱 МяуМяу (me*f)
🏎️ Мет (рацемат)
❄️ Снег (am*f сульфат)
❄️ Снег (am*f фосфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
💎 Скоростное заклинание
🐱 МяуМяу (me*f)
🏎️ Мет (рацемат)
❄️ Снег (am*f сульфат)
❄️ Снег (am*f фосфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
💎 Скоростное заклинание
🐱 МяуМяу (me*f)
🏎️ Мет (рацемат)
❄️ Снег (am*f сульфат)
❄️ Снег (am*f фосфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

⚠️ ПРИНИМАЕМ ЗАКАЗЫ ⚠️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
НАЛИЧИЕ:
💎 Скоростное заклинание
🐱 МяуМяу (me*f)
🏎️ Мет (рацемат)
❄️ Снег (am*f сульфат)
❄️ Снег (am*f фосфат)

ГОРОДА:
🌆 КИЕВ
🌇 ВСЯ УКРАИНА

📪 ПОЧТА
🚕 ТАКСИ
🔥 ГОРЯЧИЕ КЛАДЫ
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу