Потребую поради від рідних сектантів

Що використати для ретріту?

• Мескалін

Голосів: 5 22.7%
  • Гриби

Голосів: 3 13.6%
  • ЛСД

• МДМА

• Свій варіант

Голосів: 4 18.2%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    22
нейротоксичный, но для того чтобы нанести себе какой-нибудь урон нужно почаще раза в месяц торчать. Ты же вообще разово решил
Ну воно не закінчується ніколи разовою дозою насправді) я 2 грами мдма за ніч глушив, хоча планував 100 мг
Повідомлення об'єднано автоматично:

Ебашить на стройке
Нахуя ?

• Вподобайка
Реакції: 300
я не хочу алкашку, люди рекомендують
Дон хуан использовал мескаль как "нагваль" типо проводник в потусторонний мир.а не средство напиться
Хз кто топит за мескаль, видимо те кто его не хавал. Не нужно мне говорить о кактусах, найдите мне их сначала
Мескаль и мескалин это разные вещи. Мескаль напиток сделанный из агавы мескалин - психоактивное вещество содержащееся в некоторых кактусах
То каких кактусах? Перуанский торч, сан педро, а если лофофору то какую тебе найти?

Ну воно не закінчується ніколи разовою дозою насправді) я 2 грами мдма за ніч глушив, хоча планував 100 мг

Нахуя ?
будова то є життя

Шишки, лсд, мясо, малая красивая и домик на отшибе, что еще нужно друже?)

Дон хуан использовал мескаль как "нагваль" типо проводник в потусторонний мир.

Мескаль и мескалин это разные вещи. Ты о каких кактусах? Перуанский торч, сан педро, а если лофофору то какую тебе найти

Я вище писав в темі - ЕКСТРАКТ САН-ПЕДРО, не лофофора і компанія, не синтетика, саме екстракт

Шишки, лсд, мясо, малая красивая и домик на отшибе, что еще нужно друже?)
Думаю мала мескалін буде, а я гриби чи лсд

Я вище писав в темі - ЕКСТРАКТ САН-ПЕДРО, не лофофора і компанія, не синтетика, саме екстракт
в чем разница между молекулой мескалина полученной синтетическим путем и путем экстракции?

будова то є життя
Я в дитинстві працював на будові. Це не життя, це каліцтво суглобів і хребта

Я тебе про алкоголь... Я про мескал...
Аааа, ок. Візьму певно текілу

в чем разница между молекулой мескалина полученной синтетическим путем и путем экстракции?
Одна получина синтетическим путем, а вторая экстракция🫡

ніколи не пив текіли в житті) почитаю як організувати, з мене фотки
Текила разновидность мескаля...
Я в дитинстві працював на будові. Це не життя, це каліцтво суглобів і хребта

Аааа, ок. Візьму певно текілу

Як в тгк синтетикою і травою, в екстракті є алкалоїди інші і терпени всякі, які модифікують тріп, це треба відчути, не описувати. Синтетичний мескалін я їв в 2020 році, це не те саме, що кактус

Як в тгк синтетикою і травою, в екстракті є алкалоїди інші і терпени всякі, які модифікують тріп, це треба відчути, не описувати. Синтетичний мескалін я їв в 2020 році, це не те саме, що кактус
Вот если бы ты экстракцию лофофоры имел было бы интересно...

В санп
На жаль, я не найшов такої. Мрію про сальвію ще, теж не зустрічав
Фантастика... Тебе повезло мистор dgomadg0 тебе в єтом поможет

IMG_20250617_003731_645.jpgIMG_20250617_003728_416.jpg

Или мефедрон или мдма. Но именно МДМА подойдёт лучше всего) он духовно раскрывает душу. Я знаю что такое еврейские ретриты не по наслышке к примеру. Но если выдержишь стандартную дозу ЛСД, то в момент духовного прихода можно даже это увидеть.

Нахуя ?
Это моя интерпретация результатов твоего запроса.

Или мефедрон или мдма. Но именно МДМА подойдёт лучше всего) он духовно раскрывает душу. Я знаю что такое еврейские ретриты не по наслышке к примеру. Но если выдержишь стандартную дозу ЛСД, то в момент духовного прихода можно даже это увидеть.
Я витримую на ізі 600 мікрограм, думаєш кенді-фліп замутити? Ок, подумаю, дяка

Бери лсд і шишки по класиці)) Мескалін я не пробував але читав в тріп репортах, що воно як гриби тільки вхід дуже важкий.. мдма точно не для такого відпочинку

Назад
Зверху Знизу