Потребую поради від рідних сектантів

Що використати для ретріту?

• Мескалін

Голосів: 5 22.7%
  • Гриби

Голосів: 3 13.6%
  • ЛСД

• МДМА

• Свій варіант

Голосів: 4 18.2%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    22
Бери все что есть потом бухла ещё обязательно и шмали. Сигарет пару блоков похавать водички. Дня на четыре минимум и будет тебе счастье

Бери все что есть потом бухла ещё обязательно и шмали. Сигарет пару блоков похавать водички. Дня на четыре минимум и будет тебе счастье
кальян візьму, купив тютюн, бухла от хз чи треба, шмаль жінка не курить, я подумаю, може собі візьму

Змішати всі перераховані варіанти, а зверху солями шліфанути

кальян візьму, купив тютюн, бухла от хз чи треба, шмаль жінка не курить, я подумаю, може собі візьму
Так по лёгкому шампусика и крепкого бутылку текилки например что бы было шашилек то се та ты шо песня

Може змішаю, солі це табу для мене, точно ні, дякую за пораду
Але якщо серьозно, я б вибрав мескалін без змішування з чим небудь, або мікс ЛСД+ МДМА чи Гриби+МДМА тим більше що ти збираєшся з дружиною чілити

Але якщо серьозно, я б вибрав мескалін без змішування з чим небудь, або мікс ЛСД+ МДМА чи Гриби+МДМА тим більше що ти збираєшся з дружиною чілити
Если мескалин то по-любому текилу нужно брать)

Так по лёгкому шампусика и крепкого бутылку текилки например что бы было шашилек то се та ты шо песня
шашлик я організую, шампусік жінка не толерує, як і будь-яке вино, може замутити криваву мері чи шось таке, подумаю
Повідомлення об'єднано автоматично:

Если мескалин то по-любому текилу нужно брать)
ніколи не пив текіли в житті) почитаю як організувати, з мене фотки

Дивись щоб і воно не було диструктивне... Якщо хочешь тру тріп то тобі потрібно позбавитися інфошуму та заповнити простір чимось іншим.. Декілька тижнів щонайменше дихання, практика, питання-наміри, зняти усю грязь що прилипла за роки...
Так это ретрит. Наоборот с мёртвым эго порефлексировать на тему себя (если в хорошую сторону вывести) будет топчек.
Повідомлення об'єднано автоматично:

ніколи не пив текіли в житті) почитаю як організувати, з мене фотки
Мой совет - возьми ту что по дороже, но будет 100% агава (Espolon мой личный рекомендасьон) и сделай к нему сангриту (если жене кровавая мери заходит - это можно назвать безалькольным её вариантом) и сангритой запивай текилу (мини глоток сангрит, что бы "возбудить рецепторы" - потом шот текилы - затем глотка 2-3 сангриты). Алкоголь богов) Это не классическая сангрита, не мексиканская, но на вкус восточноевропейский - самое то)
  • Томатный сок — 100 мл
  • Апельсиновый сок — 100 мл
  • Сок лайма — 30 мл
  • Соус Табаско — 5 капель
  • Соус Ворчестер — 1 ч. л.
  • Соль и перец — по вкусу

та ладно, мдма звідси найбільш нейротоксичний насправді, я знаю про що говорю
нейротоксичный, но для того чтобы нанести себе какой-нибудь урон нужно почаще раза в месяц торчать. Ты же вообще разово решил

Назад
Зверху Знизу