Потребую поради від рідних сектантів

Що використати для ретріту?

• Мескалін

Голосів: 5 22.7%
  • Гриби

Голосів: 3 13.6%
  • ЛСД

• МДМА

• Свій варіант

Голосів: 4 18.2%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    22

Borborigmo

Конфуций
Повідомлення
4 688
Репутація
7 660
Вподобайки
8 905
Бали
2 880
Планую відсвяткувати з розмахом Сонцестояння 21 червня. Взяв відпустку, орендував дім на відшибі, на 10 км навколо жодної живої душі. Олл інклюзів, тільки одне непокоїть мій ум, я у полоні нав'язливих дум...

Що вибрати для святкування? В наявності екстракт СанПедро (досить мощний мескалін), марочки ЛСД, підгончик грибів від сектанта Sirius
Хто прошарений в темі, порадьте, шо порадите - те й буде

Дякую, що потратили на мене час, цьомки вас і бомки

Хз як сонцестояння але новий рік (ніби навпаки сонцестоянню) саме те.
Ялинка з гірляндами - від неї не відірвешся та зрозумієш навіщо вона взагалі.

Планую відсвяткувати з розмахом Сонцестояння 21 червня. Взяв відпустку, орендував дім на відшибі, на 10 км навколо жодної живої душі. Олл інклюзів, тільки одне непокоїть мій ум, я у полоні нав'язливих дум...

Що вибрати для святкування? В наявності екстракт СанПедро (досить мощний мескалін), марочки ЛСД, підгончик грибів від сектанта Sirius

можно контакты у кого мескалин взял?
Повідомлення об'єднано автоматично:

если не юзанешь , готов купить

Це майже одні ті самі інструменти. Без супроводу вони подіють так само як і без ідеї ретриту... По перше уся твоя терапія буде заснована на ситуативних асоціаціях. Десь щось бачив, чув, сетсетінг минулих трипів, плюс поради.
Це не буде ретрит і терапія...
Це буде диструктивний тріп якщо один, без напрямку, хаотично... Або, це буде тріп який мало чим відпізниться від звичайного.. Імхо... Я міксував гриби і дмтце було глибоко але усе ж таки безтолково...

Можливо тверезо буде саме те що треба. Медитація, цвяхи. Дихання...

А солянка?

Це майже одні ті самі інструменти. Без супроводу вони подіють так само як і без ідеї ретриту... По перше уся твоя терапія буде заснована на ситуативних асоціаціях. Десь щось бачив, чув, сетсетінг минулих трипів, плюс поради.
Це не буде ретрит і терапія...
Це буде диструктивний тріп якщо один, без напрямку, хаотично... Або, це буде тріп який мало чим відпізниться від звичайного.. Імхо... Я міксував гриби і дмтце було глибоко але усе ж таки безтолково...

Можливо тверезо буде саме те що треба. Медитація, цвяхи. Дихання...
тверезо не варіант, я після психоделіків до життя повертаюся на пару місяців, після початку війни боюся їх їсти, бо дуже по менталці б'ють, востаннє в березні їв лсд, толер нульовий. Хочу з дружиною якраз відсвяткувати з душею. Проблема мескаліну в дикій нудоті, хочу все ж ЛСД спробувати. На тверезу я 25 років прожив, воно мене не вразило.

Ніколи в житті не пробував солі (крім мефу) і не планую пробувати

Дивись щоб і воно не було диструктивне... Якщо хочешь тру тріп то тобі потрібно позбавитися інфошуму та заповнити простір чимось іншим.. Декілька тижнів щонайменше дихання, практика, питання-наміри, зняти усю грязь що прилипла за роки...

Дивись щоб і воно не було диструктивне... Якщо хочешь тру тріп то тобі потрібно позбавитися інфошуму та заповнити простір чимось іншим.. Декілька тижнів щонайменше дихання, практика, питання-наміри, зняти усю грязь що прилипла за роки...
я не зовсім нуб, є тільки трабла з акоголем, затягнула мене синька сотанній рік, на жаль

я не зовсім нуб, є тільки трабла з акоголем, затягнула мене синька сотанній рік, на жаль
Не в цьому річь. Нуб чи психонафт... Торч або зож... А в тому що дипрессантів набагато більше у житті ніж важілів впливу на позитив. Ще і алкоголь... Ось вже можешь почати чистити печінку і я вважаю що "пчелиный мед в двойне вкусней если в нем псилоцибин®"

В такие места нужно трезвым ездить

Поторчать можно и дома

Я бы позвал девушку

Кетамин :)

В такие места нужно трезвым ездить

Поторчать можно и дома

Я бы позвал девушку
я одружений, буде жінка, коханку не запрошу, хочу ще пожити

Своеобразный наборчик. Кроме мдма ничего из этого списка не пробовал и не хочу)

Кокс кока кокс

Назад
Зверху Знизу