• ⬇️SHOPSTARSHOP⬇️ Клады 🔹 Отправки в день оплаты!📦 Качество 🔥 Контакты: @shopstarshop7
  • ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

Пошук DMT Freebase (вільна основа)

DietilamidLiz

Сектант
Повідомлення
35
Репутація
43
Вподобайки
37
Бали
128
Хто знає в якому шопі можна зараз придбати DMT Freebase (вільна основа)?
У Візи немає, у KissMyAcid тільки фумарат, Lord пішов (але на іншому ресурсі в нього теж немає в наявності).

Псіхомен

У Психомена Чанга
Повідомлення об'єднано автоматично:

ДМТ вейп підійшов би?

Тільки вільна основа, останній раз у лорда брав, найчистіший варіант вільної основи який я бачив. Шукаю виключно його, бо навіть трохи жовтуватий колір дає неприємний смак.

Тільки вільна основа, останній раз у лорда брав, найчистіший варіант вільної основи який я бачив. Шукаю виключно його, бо навіть трохи жовтуватий колір дає неприємний смак.
У него и LSD отличный, чувствуется качество

Ну Лорд есть Лорд:broo:
От Визы тоже белоснежный курил вчера:sonar:

У визы вайт прекрасный дмт ...
Повідомлення об'єднано автоматично:

Как у визы нету ?

Есть у кого нибудь или где нибудь описание (чтобы разобраться), разновидностей дмт: основание, фумарат итд...?

Есть у кого нибудь или где нибудь описание (чтобы разобраться), разновидностей дмт: основание, фумарат итд...?
Можешь мои репорты почитать. В подписи. Пробовал и фумарат, и чангу, и основание, и жижу. Основание оптимально как по мне.

Останнє редагування:
Хто знає в якому шопі можна зараз придбати DMT Freebase (вільна основа)?
У Візи немає, у KissMyAcid тільки фумарат, Lord пішов (але на іншому ресурсі в нього теж немає в наявності).
А не підкажеш, на яких інших ресурсах його можна знайти, ще на минулій секті у нього брав

Назад
Зверху Знизу