Я так і знав що хтось таки щось подібне напише)))Провода введи внутривенно . и покатит
Дякую за відповідь) Буду старатись)Пишеш тріп репорти, заробляєш репутацію в комьюніті, прокачуєш аккаунт. Потім, можливо, тобі дадуть проби. Стати популярним буду легше, якщо ти маєш гнучкі принципи.
Потрібно зробити мінімум 100 тріп репортів на Альфа ПВП , спробувати всі кольори і тільки після цього може МОЖЕЕЕ тебе візьмуть в клан про тестерів ..Друзі, поділіться порадами як стати про-тестером продукції)
Хочу підходити до справи відповідально, давати поради, оцінки тощо.Переглянути вкладення 10751
Огооо) Треба однозначно підтягнути своє здоров'я ддя цього методу)Потрібно зробити мінімум 100 тріп репортів на Альфа ПВП , спробувати всі кольори і тільки після цього може МОЖЕЕЕ тебе візьмуть в клан про тестерів ..
А хуле ты думал , на хромой козе тут не объедешь ) Протестером может стать только многоопытный Наркопитон готовый на любую хуйню в препаративно- прикладном смысле !Огооо) Треба однозначно підтягнути своє здоров'я ддя цього методу)
Уххх... Певне що потрібно знайти друге тіло для протестингу в стилі аватар експіріансА хуле ты думал , на хромой козе тут не объедешь ) Протестером может стать только многоопытный Наркопитон готовый на любую хуйню в препаративно- прикладном смысле !
Ну можно и без тела . Почки и печень вырежи и положи в холодильник , на сменкуУххх... Певне що потрібно знайти друге тіло для протестингу в стилі аватар експіріансА якщо без жартів то мене колись, ті хто знали в той час і бачили що я витворяв вважали швидкісним драконом на ім,я Амфетотрон, Який полюбляв робити дороги по 7 см собі і по 15-20 друзям зі словами "доганяй, а то відстаєш" ото був час
![]()
Ага, бачу))) Ніколи не був)Не знаю, никогда не был про тестером
А мозок як захистити?Ну можно и без тела . Почки и печень вырежи и положи в холодильник , на сменку
Про мозги не думай , это нажить нельзяАга, бачу))) Ніколи не був)
Повідомлення об'єднано автоматично:
А мозок як захистити?
Септо можна можна тільки отримати в спадок?Про мозги не думай , это нажить нельзя![]()
Тю, я думал тут что-то о Ванессе Паради))
вот чел тут спрашивал буквально вчера, мб шото полезного почерпнешь
https://labrc.name/threads/kak-poluchit-pro-tester.3443/
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.