Ти жартуєш чи що? Я вже трішки втомлююсь з цього бреду що ти пишеш, ніяка наводка не працює. А як по твоєму продавців з рук зливають? Затримують якогось бідолагу, запитують «кажи де взяв і додому підеш», він здає і вже до продавця на крупну точку висуваються або кремезні молодики для затримання або встановлюють зовнішнє спостереження для фільмування і зібрання доказової бази.
Не можуть бо він собі посилку не забирає, він за неї не платив і не він її відправляв, він посередник.
Чоловічок так розписує ніби в якійсь казці живе, мені вже починає здаватись що він таку діч пише щоб познущатись з нас, ігноруючи наші слова, та намагаючись недолугими спробами зробити контраргумент. «А як доведуть що моє, якщо мене затримали з цим в руках»
, та ніяк, дадуть по жопі і відпустять. Чому тоді всі так не замовляють, а в разі прийому не допомагає «а це не моє». Виходить що кого посадили сидять за просто так, від нічого робити, а судові рішення ухвалені без вагомих на то підстав. Для суду ж не потрібно наприклад відео як вбивця з ножем вбиває свою жертву, існує достатньо інших варіантів довести, свідків, відбитків, слідів боротьби, слідів ДНК, мотив, і на основі цього саджають. А тут візьмуть безпосередньо на отриманні і нічого не буде.
Можливо за грам і не посадять, поставлять на облік і щоб аналізи здавав, але щоб взагалі додому відпустили, важко уявити, якщо вони вже конкретно по наводці прийшли за людиною на пошту або біля поштомату для затримання
Нехай зубрять свої права як в американських фільмах
Вимагають адвоката, неправомірне затримання
Тільки з посилками працює? Адже піднімаючи з землі ізрленту, ти ж в теорії також можеш заздалегідь не знати що там замотано? Піздец кури і споживачі лохи, у тебе 100% робоча схема як не сісти, а вони всеодно сидять
Продавай онлайн навчання. Склади, варщики теж можуть, скоріше за все, знайти для себе інформацію як не сісти з твоїх слів. Цікаво якщо показати шкільний атестат з хімії з оцінкою 2, поліція повірить про те що варщик наркотики, просто змішував якісь випадкові інгредієнти які знайшов на вулиці…
В законах як риба в воді. По яких признаках ти зрозумів що він шарить в законах?
Вони вже біжать на тебе з увімкненими камерами в Full HD, спецпризначенці навіть штурмують будівлі з бодікамерами і відкривають в прямому ефірі
Дійсно, в інтересах більшості, щоб не було наркоманів.