Питання 💊 по рослині ефедри

Потужний

Посвященный
Повідомлення
666
Репутація
1 425
Вподобайки
1 573
Бали
880
Щоб підвести вас до безпосередньо питання, мені потрібно буде провести деяку паралель з планокурами і всією їхньою кухньою.

По суті, не володіючи екстраординарними знаннями, реактивами, приладдям — вони в домашніх умовах можуть отримувати всілякого покрою екстракти без реєстрації і смс. Ну добре, все ж таки потрібний деякий запас знань, і якщо ти професійно підходиш до справи, то в деяке не надто дороге устаткування.

Але порівнювати це з тою теоретичною і практичною базою, яку потребує витягування алкалоїдів, що містяться в ефедрі – не доводиться.

А в чому трабл з сухої рослини, будь яким доступним в побуті розчинником дістати цільові алкалоїди, засунути в капсулу, кинути на кишку і через пів години на діловій нараді, з подивом для всіх — почати несамовито їбати пуфік?

Та, звичайно, розумію, що якщо по шахті, чи ноздрі давати, то потрібна кристалізована речовина еталонної чистоти. Але де ви зараз таку бачили?

Чого не скажеш про перорально і інгаляцію. В останньому випадку просто хлорофіл розбити треба. Дуже тривіальним способом.

Зі сторони виглядає, як наче всі шукають де їм заїбатись. Або просто Джессі Пінкмана передивились.
Якісь таблетки з псевдоефедрину, колби, зворотні холодильники, перманганат калія, борогідрид, РТУТЬ НАХУЙ, криві руки, залишки продуктів реакції. Це страшно, чєліки, це страшно.

ПС: я на компетентність в питаннях стимуляторів не претендую, навпаки, я радий був би почути більш авторитетні тези ніж моя, а такою може послужити рахуй будь яка

дай боже щастя шановний! куди ти пропав? я почав переживати
Здоров 🤙😉

В мені постійно боряться дві особистості. Перша хоче роздушити полушку кокєра і почати ісполняти, а друга – верховний головнокомандувач, який хуйьою не займається і дає бій прокрастинації. І очевидно, що останніх декілька місяців - верх брав останній))

А в чому трабл з сухої рослини, будь яким доступним в побуті розчинником дістати цільові алкалоїди, засунути в капсулу, кинути на кишку і через пів години на діловій нараді, з подивом для всіх — почати несамовито їбати пуфік?
В количестве используемого сырья .пока у тебя нет от нескольких сотен килограммдо нескольких тонн хвощевой эфедры . Тебя заботит проблема хлорофила , а когда появляется то всё остальное от доступности и обьёма прекурсоров , лаборатории , места , количества человек , знания химии )

Зеля ,шо то за хуйня ? Правду говорят шо в Одессе нет проблем со светом ? А если есть то только на одном районе ? ,😂😂😂😂

Здоров 🤙😉

В мені постійно боряться дві особистості. Перша хоче роздушити полушку кокєра і почати ісполняти, а друга – верховний головнокомандувач, який хуйьою не займається і дає бій прокрастинації. І очевидно, що останніх декілька місяців - верх брав останній))
та ти заїбав, я вже думав ти на рєбусі або тцк зловили.

добре шо сі вернув

В количестве используемого сырья .пока у тебя нет от нескольких сотен килограммдо нескольких тонн хвощевой эфедры .
Задля аргументованої відповіді – довелося декілька статей прочитати. Отож. Рослина має 30-40 видів, серед яких годних для рекреації є 2-3. Вміст чи то лише ефедрину, чи то ще + норефедрин, псевдо- і решту подібних сполук – близько 2%. Але допускається такий варіант, що за допомогою амінокислот(яких?) відсоток можна підвищити. Враховуючи те, що та сама сініка це розлогий багаторічний кущ висотою 30 см, керуючись поверхневими пізнаннями в ботаніці, маю гіпотетичну думку, що свіжих пагонів можна зібрати на рівні 60-70 грам. А це 1.4 грама або просто ефедрину, або і побічних алкалоїдів включно, без врахування підкормки амінокислотами. Багато це чи мало, як для одного тільки себе, не для барижнічєства? Та нормально, чьо) особисто як би я вживав, то я вже вийшов з віку кайфожорства. То мені би вистачило рахуй до наступного збору врожаю.
Зеля ,шо то за хуйня ? Правду говорят шо в Одессе нет проблем со светом ? А если есть то только на одном районе
Це пастка Жокєра. Заманити всіх на світло, а потом хлопнути тцк.
Скористалися древнім герметичним принципом: як вверху, так і внизу
І запозичили прийом з ліквідацією мух

Назад
Зверху Знизу