даже тс об этом нашел уместным пошутитьнет аэто ты себе так накрутил
даже тс об этом нашел уместным пошутитьнет аэто ты себе так накрутил
Для тебя стаж торча играет роль при мнении о человеке?У меня не покупать!
хахахахах пошел нахуй чепушила ватная
Чел ты понял ? Можно и в бан и в жбанне понимаю разделения
синдром вахтерши хахахах как страшно у меня не покупать грозить банхамеромДля тебя стаж торча играет роль при мнении о человеке?
Что б ты понимал то я здесь сижу с самого открытия форума. С 2014 года) это к слову…
А по поводу политики раз ты такой распиздатый парень то будь добр перечитай правила форума, и не всплывай больше на эту тематику, ведь можно и в бан отлететь
Пиздец ты обиженка однако)синдром вахтерши хахахах как страшно у меня не покупать грозить банхамером![]()
петляй давайПиздец ты обиженка однако)
Ну ну самоутверждайся дальше
Привіт. Вклинюсь у вашу дискусію. Друже, мені здається ти не зовсім правий, на рахунок правил так, але тут питання не політики стоїть, а самої звичайної людської емпатії. Просто до якогось наріка з росії, який своїми силами пхнув на той світ, який і не проти був вбивати українців більше співчуття, а ніж до невинних людей, які хотіли жити але їх вбили посеред дня країна з якої власне цей самий нарік. Якась нездорова хуйня, погодьсяДля тебя стаж торча играет роль при мнении о человеке?
Что б ты понимал то я здесь сижу с самого открытия форума. С 2014 года) это к слову…
А по поводу политики раз ты такой распиздатый парень то будь добр перечитай правила форума, и не всплывай больше на эту тематику, ведь можно и в бан отлететь
Челы,наблюдать как один чел общается сам с собой с разных аккаунтов надоелопетляй давай
чёт вголосЧелы,наблюдать как один чел общается сам с собой с разных аккаунтов надоело
Друже ось скажи мені будь ласка. Яка тематика даного форума? Навіть враховуючи те що тема про наркомана, та про те що він з рашкі обов’язково повинен знайтись хтось хто цю тему й сюди припише.Привіт. Вклинюсь у вашу дискусію. Друже, мені здається ти не зовсім правий, на рахунок правил так, але тут питання не політики стоїть, а самої звичайної людської емпатії. Просто до якогось наріка з росії, який своїми силами пхнув на той світ, який і не проти був вбивати українців більше співчуття, а ніж до невинних людей, які хотіли жити але їх вбили посеред дня країна з якої власне цей самий нарік. Якась нездорова хуйня, погодься
еба ты высрал, мне влом читать, крути педали давай я же сказалДруже ось скажи мені будь ласка. Яка тематика даного форума? Навіть враховуючи те що тема про наркомана, та про те що він з рашкі обов’язково повинен знайтись хтось хто цю тему й сюди припише.
Розумієш наразі в житті і так не все настільки добре. Хватає внутрішніх проблем, постійний накал серед людей. Чого варті лише новини де всі кому не лінь обсуждають усі ці моменти. У соцмережах також. Тут і так стресу достатньо. Ні блять, я маю читати про це і тут? Нахуя? Хочеш попиздіти за політику йди на фейсбук тощо. Навіщо це розповсюджувати і тут? Чи блять хтось рахує що він самий продуманий м йому болючіше за всіх? Взагалі не розумію нахуя такі провокатори тут є і нащо вони підіймають ці болючі питання
У кожного своя думка, хай кожен рахує на свій розсуд, але толку від подібного піздежа? Один хуй усі залишаться прі своїй думці
нормальным языком скажи! а то эти догадки...Чел ты понял ? Можно и в бан и в жбан
Ты кому ?нормальным языком скажи! а то эти догадки...
Повідомлення об'єднано автоматично:
он рещил что я в чате под разными именнами общаюсь с сам с собой
никомуТы кому ?
Не ну чел, бифрен есть ?никому
Тематика то одна, це так але контент тут надзвичайно різноманітний і дуже часто розходиться з самою ціллю форуму, політика в тому числі. І диви яка іронія, інколи дискусії про те як добре жилось при янику, чи навіщо віддали ядерку або те який зеля чи трамп підараси переважають обговорення ПАРів. На рахунок скільки людей - стільки й думок це вірно. Словом, все хуйня, варто берегти себе і своїх, чого тобі щиро бажаю. Мирного вечора і не включайся в провокацію від інших, емоційний стан дорожчеДруже ось скажи мені будь ласка. Яка тематика даного форума? Навіть враховуючи те що тема про наркомана, та про те що він з рашкі обов’язково повинен знайтись хтось хто цю тему й сюди припише.
Розумієш наразі в житті і так не все настільки добре. Хватає внутрішніх проблем, постійний накал серед людей. Чого варті лише новини де всі кому не лінь обсуждають усі ці моменти. У соцмережах також. Тут і так стресу достатньо. Ні блять, я маю читати про це і тут? Нахуя? Хочеш попиздіти за політику йди на фейсбук тощо. Навіщо це розповсюджувати і тут? Чи блять хтось рахує що він самий продуманий м йому болючіше за всіх? Взагалі не розумію нахуя такі провокатори тут є і нащо вони підіймають ці болючі питання
У кожного своя думка, хай кожен рахує на свій розсуд, але толку від подібного піздежа? Один хуй усі залишаться прі своїй думці
естьНе ну чел, бифрен есть ?
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.