• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

пару раз по 10

Ну карочь.
Напишу суцільним текстом.
Значить на момент тесту я - 94+ кг, трохи невиспаний, а мій досвід юзу даного бренді, відповідно, юз опісля вживання спідів.

Забравши успішно посилочку з поштомату - наливаю собі 1 стопарік, в районі 40-50 міліграм. І хоч whosbefore\5+ запевняв що можна і навіть треба брати 2 по 50, вирішую не ризикувати.

Бац, алко на базі, в мені.
На смак - приємна штука, з легкістю можна пити і без запивону. Першосмак - легкого, травяно-конопляного алко, середні нотки нагадали смак смачної, молочної прям молочної молочини, ну а в завершенні опіслясмак - відчутної, травяної, конкретно, я ж в темі, конопляної настоянки.
00:12 З'явились перші седативні ефекти/відчуття в тілі, а з ними і розуміння, що більше в такому стані, стані - легкого опіслямарафону/стані юзання спідів можна рілі і не брати.

00:40 Відчув себе камінчиком, типу можна сунутись кудись з місця, але нафіга? Тип паче що і в западло якось? Пійло явно з переважаючими кбд-ефектами.

01:24 Навалило стоуном прям пізда, блін зніматись такою штукою з забігів чи напівзабіг точно саме воно - подумав я. А якщо ти моцний байстрюк - наверх ще напас = гарантовано хорший сон.

02:00 Напій реально, а головне - якісно зняв всі неприємні опіслястимулятивні відчуття в голові і тілі , при цьому, що в подібному стані, звичайний алкоголь спочатку підрознєганяє, а потім повертає все/всб "важкість тебе" на кругі своя.

03:00 Кляцав увесь цей час більшою мірою телефончик, на третій годині+ вирішив повторти процедуру прийому бренді, дьоргнувши цього разу 2×50. Заснув майже одразу - солодко, а прокинувсь в доволі хорошому "відчутті себе", життєрадісним, без подавленості, як це буває після вживання амфетаміну.

Продавець/зв'язок:10/10.
Доставка: Дуже швидко, що не може не радувати - 10/10.
Бренді: Однозначно є еталон, оцінка якому - 10. Однозночно знайдеться/є "кулібін", що приготує краще, що вартує оцінки - 9, а тому тут градація від 8 до 9 з 10-и.

Назад
Зверху Знизу