ВІДГУК ПРО МАГАЗИН
Робив покупки декілька раз, брав ДМЕТ стікло - якість реально нижче середнього, ейфо зовсім немає, присутній тільки розгін.
Після цього вирішив взяти мокрий ДМЕТ , поскільки у репортах на продукт цього магазину , прочитав що він кращий по якості. Селлер в прайсі вказує ціну від одного граму , в реалі відправки тільки від 2г. Якість мокрого дмета реально краща, але після нього весь ніс в прищиках і на пазухах гайморових повилазили прищі. Запах далеко не свіжого яблука , колір морковний. Більше нагадує фєн, а не мєт, по запаху.
Після того як спитав чи можна комбінувати покупки, наприклад, 1г дмет і 3 амф саппорт нагрубив і написав що дмет мокрий тільки від 2 грама, на що я написав , цитата: « Що за пздц», - оскільки правила він придумує наче на ходу. Я згодився на покупку , попросив реквізити оплати, як і раніше оплчував. Але саппорт відразу придумав ще одне правило, що тепер така оплата тільки від 5к. Я відмовився від покупки. Саппорт написав, щоб я більше не купляв в цьому магазині.
P.S зараз є багато різних магазів і з якістю набагто кращою ніж в цьому магазині, цінами приємливішими і якістю обслуговування набагато кращою.
Дякую.
Фу фу фу
Уважаемый клиент,
Несмотря на ваши замечания о низком качестве нашей продукции, вы всё же решили обратиться к нам сегодня и попытались оформить заказ.
Вопрос: если товар действительно плохого качества, зачем было пытаться сделать покупку у нас?
Разрешите пояснить, как всё было на самом деле. Во-первых, вы позволили себе некорректные выражения в адрес нашего оператора, что является неприемлемым и, почему-то, Вы об этом не упоминаете. Во-вторых, Ваш отзыв о продукте основывается исключительно на личной обиде из-за отказа в обслуживании (в противном случае Вы бы не вернусь к нам за покупками), что было полностью обоснованным решением с нашей стороны.