Замовляв шш, амнезію, 3г) Написав оператору, але він довго не відповідав, тому я і не надіявся вже... проте через декілька днів вийшов на зв'язок і пообіцяв компенсувати свою довгу відповідь (це дуже приємно вразило +реп)
Відправку зробили буквально через декілька годин після оплати (чув, що у когось можуть бути затримки, але то навіть вам в плюс, бо отримаєте бонус за очікування) + врахували мої побажання по відправці, що також вважаю великим плюсом та професійністью
Забрав посилку і настав час анбоксінгу
... чесно кажучи, я переймався за стелс, що в посилці буде не те, що описано (по габаритам трохи не відповідало описанню), проте всередині коробки було саме те, що було написано в описі! Ще декілька слів про стелс, якби хтось відкривав посилку, то одразу б стало все зрозуміло, але я помітив, що вона ще додатково була заклеєна клеєм, це могло б ускладнити процес відкривання для когось
*запаху шш не було при відкриванні посилки - це дуже порадувало, бо є герметичний пакет, який не пропускав запахи зовсім
Після відкриття пакету пішов дуже пряний запах шш, дуже приємний... іноді навіть було відчуття, що трохи зводить ніс
ШШ виглядали гарно, насіння майже не було і аромат, який же насичений у них аромат... (фото прикріпляю)
Контрольне зважування (очікуємо 3г + 2г бонусу від магазину на довге очікування) - 5.87г
Стосовно смаку та ефектів - смак досить приємний (розгледів нотки хвої на шкірки лимона), є невелика гірчинка, проте буває набагато сильніше. Ефект порадував, бо шукав саме сативодомінантний сорт - нема індичного теплого рушника на голові і через це відчувається ясність думок, з'являється невелика ейфорія та речі навколо тебе стають дуже приємними на дотик + до цього помітив бажання щось робити і енергію на це.. АЛЕ ефект залипання і невелики тупнячків все одно присутній (куди ж без цього). На ранок нема сильної розбитості, що є очевидно плюсом
Загалом залишився дуже задоволений і можу сміливо радити всім цей шоп
Робота оператора - 10/10 (дуже приємний в спілкуванні і йде на зустріч, а довга відповідь щедро компенсується)
Стелс - 8/10 (хотілось б, щоб шш була надійніше схована, проте коробка була заклеєна, що є плюсом)
Відповідність ваги - 12/10 (замовляв 3, а отримав майже х2)
ШШ (Амнезія) - 9/10 (особливо сильно здивував запах)
Швидкість відправки - 10/10 (в моєму випадку було швидко, проте якщо у вас будуть якість затримки, то пам'ятайте, що вони скоріш за все будуть компенсовані вагою)
Дякую SEROTONIN, чекаю на нові зустрічі
ps: строго не судіть, це мій перший такий відгук, всім добра