LambyGamby
Сектант
Трип - репортаж на шишку от«TNXO»
Ветка селлера: https://labrc.name/forums/tixishe-odesa-amfetamin-shishki-rozsip-opt-rozdrib.122/
Способ получения : Почта
Вещество : Шишка
Вес : 1.30г на весах
Тестер : Мужчина / 22 года / 90 / 196
Предыстория :
Лазил как-то по секте , увидел запись на пробники, попытав свою удачу, меня одобрили
. Потом забыл за неё, и увидел уведомление что пришла посылка в течении недели.
«Чому не державною?)»
Посилка приїхала в непримітній коробочці достатньої ваги,
розпакувавши я побачив досить стандартний стелс,
але ніколи не перестану наголошувати на тому, що продавець повинен
маскувати посилку під інтернет замовлення. Не потрібно класти в коробку
що попало, тим більше речі які за кожним рогом продаються за 20 гривень.
При відкритті коробки постане питання, навіщо взагалі замовляти таке ось в інтернеті,
чи навіщо одній людині відправляти цю річ іншій.
Тож радив би трошки додати фантазії в стелс.
Великким плюсом була наявність вакуумної упаковки, яка не дала б просочитись запаху.
Як тільки по вакуумній упаковці пролетілись рожниці, в кімнату
заполонив міцний та концентрований запах марихуани, який чітко віддавав
хвоєю. Я люблю саме такі сорта, але яка назва не знаю.
В міру суха та в міру волога, без великої кількості бадилля, та абсолютно без насіння)
Був присутній досить гарний манікюр суцвіття, ну а куди гарна дівчинка без манікюру?)
Аромтна настільки, що тільки запах її здається вже аж накурює)
Хапанув з водного, присадила на дупу з однієї банки) Але я ще дав дві, стоун накрив дуже гарний .
Десь через 30 хвилин ефекти пройшли на свій пік, по впливу на тіло можу чітко відзначити, що почало сушити тільки зараз,
так само і з очима, почервоніли вони не відразу) Весь час тріпу я просто деградував, то думаючи
про щось своє, або просто бездумно втикаючи в екран телефону) і це було робити як ніколи
цікаво)
Дуже сильно пробило на поїсти, хотілось поглинути весь холодильник включно з самим
холодильником) благо в мене майже завжди є готова їжа) Тож не припиняючи втикати
смачненько обідаю. Смакові рецептори ну просто афігевали від нового смаку звичних страв)
Смачно поївши помітив спад ефектів, проте важкість та лінь нікуди не ділась)
Та інтерес до телефону нікуди непропав)
Ефекти майже зникли, залишились тільки постефекти, які я вирішив зняти невеликим
денним сном) засиналось легко, тож можу порекомендувати дані шишки для вечірнього вживання)
ПІДСУМОК :
Що ж, підводячи підсумки можу сказати, що даний шоп можна
добавити в списочок тих які заслуговують уваги)Проте не можу не відмітити простоту
стелсу, може у мене завищені критерії,адже лише кілька разів всього я отримував
посилки з стелсом який взагалі б не приваблював уваги.
Щодо продукту, то скажу, що шишки гарної якості,
міцні та ароматні) за них окреме дякую гроверу та оперу який видав пробу))
Ветка селлера: https://labrc.name/forums/tixishe-odesa-amfetamin-shishki-rozsip-opt-rozdrib.122/
Способ получения : Почта
Вещество : Шишка
Вес : 1.30г на весах
Тестер : Мужчина / 22 года / 90 / 196
Предыстория :
Лазил как-то по секте , увидел запись на пробники, попытав свою удачу, меня одобрили

«Чому не державною?)»
Посилка приїхала в непримітній коробочці достатньої ваги,
розпакувавши я побачив досить стандартний стелс,
але ніколи не перестану наголошувати на тому, що продавець повинен
маскувати посилку під інтернет замовлення. Не потрібно класти в коробку
що попало, тим більше речі які за кожним рогом продаються за 20 гривень.
При відкритті коробки постане питання, навіщо взагалі замовляти таке ось в інтернеті,
чи навіщо одній людині відправляти цю річ іншій.
Тож радив би трошки додати фантазії в стелс.
Великким плюсом була наявність вакуумної упаковки, яка не дала б просочитись запаху.
Як тільки по вакуумній упаковці пролетілись рожниці, в кімнату
заполонив міцний та концентрований запах марихуани, який чітко віддавав
хвоєю. Я люблю саме такі сорта, але яка назва не знаю.
В міру суха та в міру волога, без великої кількості бадилля, та абсолютно без насіння)
Був присутній досить гарний манікюр суцвіття, ну а куди гарна дівчинка без манікюру?)
Аромтна настільки, що тільки запах її здається вже аж накурює)
Хапанув з водного, присадила на дупу з однієї банки) Але я ще дав дві, стоун накрив дуже гарний .
Десь через 30 хвилин ефекти пройшли на свій пік, по впливу на тіло можу чітко відзначити, що почало сушити тільки зараз,
так само і з очима, почервоніли вони не відразу) Весь час тріпу я просто деградував, то думаючи
про щось своє, або просто бездумно втикаючи в екран телефону) і це було робити як ніколи
цікаво)
Дуже сильно пробило на поїсти, хотілось поглинути весь холодильник включно з самим
холодильником) благо в мене майже завжди є готова їжа) Тож не припиняючи втикати
смачненько обідаю. Смакові рецептори ну просто афігевали від нового смаку звичних страв)
Смачно поївши помітив спад ефектів, проте важкість та лінь нікуди не ділась)
Та інтерес до телефону нікуди непропав)
Ефекти майже зникли, залишились тільки постефекти, які я вирішив зняти невеликим
денним сном) засиналось легко, тож можу порекомендувати дані шишки для вечірнього вживання)
ПІДСУМОК :
Що ж, підводячи підсумки можу сказати, що даний шоп можна
добавити в списочок тих які заслуговують уваги)Проте не можу не відмітити простоту
стелсу, може у мене завищені критерії,адже лише кілька разів всього я отримував
посилки з стелсом який взагалі б не приваблював уваги.
Щодо продукту, то скажу, що шишки гарної якості,
міцні та ароматні) за них окреме дякую гроверу та оперу який видав пробу))
Вкладення
Останнє редагування: