Дівчина має гарний смак)Дівчина вибрала Planowik . Всім дякую за увагу)
Дівчина має гарний смак)Дівчина вибрала Planowik . Всім дякую за увагу)
Эх, далековато, но у меня был бы шанс его заполучить? Не претендую, просто интересует мнениеВіддам якомусь адекватному сєктанту, не долбайобу з рєпой і без уйобіщьних статусів.
Оберу зранку, заявки бажаючих в темі кожен зто написав в пп, одразу проєбав свій шанс.
отдай eDRONDONDON он там местный, он знает куда определить в достойные рукиВіддам якомусь адекватному сєктанту, не долбайобу з рєпой і без уйобіщьних статусів.
Оберу зранку, заявки бажаючих в темі кожен зто написав в пп, одразу проєбав свій шанс.
а, то все вже? тю...))запишіть і мене на розіграш
если бы)Одесса ?
Да достанутся же они избранномуесли бы)
только домой притопал, прикинь 2 клада мета и 2 ннхдсказать шо я в ахуе нихуя не сказатьДа достанутся же они избранному
В смысле почему хорошо?Не успел но хоть Рогашу не дали и то хорошо)
Пиздец не иначе . Очень печально . Що за шоп ?только домой притопал, прикинь 2 клада мета и 2 ннхдсказать шо я в ахуе нихуя не сказать
Проєбав почті всі бабкі на ненаход півіпі від тіп топа, прєдварітєльно нахуячівшись синьки( добиратись незручно туди, такса в одну сторону 200 грн - метром очкую, тим паче, що нещадовно за місцем прописки прийшло повідомлення, що на почті мене чекає повістка. Просив расту взагалі не там про клад, але там все до пізди(Не, ну Плановику ехать две-три станции на метро, а вот ОШО бы сразу поднял и скурил.
cultura , а ты шо, забил на марихуану?
Проєбав почті всі бабкі на ненаход півіпі від тіп топа, прєдварітєльно нахуячівшись синьки( добиратись незручно туди, такса в одну сторону 200 грн - метром очкую, тим паче, що нещадовно за місцем прописки прийшло повідомлення, що на почті мене чекає повістка. Просив расту взагалі не там про клад, але там все до пізди(
Та блін, сам вже неодноразово про це пошкодував(У нас у школі, давно було, коли ще я вчився, то там на математиці було таке як "ЩТД", коли ти вирішив якусь задачу і це як висновок з цієї задачі.
Так ось, що я хотів сказати... Отже оте твоє ПіВіПІ і нахєр не потрібно було. Треба було одразу їхати за норм травою.
Та блін, сам вже неодноразово про це пошкодував(
Надіюсь, що наступного разу я не буду настільки імпульсивним довбойобом і розіставлю приорітети правильно
только домой притопал, прикинь 2 клада мета и 2 ннхдсказать шо я в ахуе нихуя не сказать
с соседнего форума шопПиздец не иначе . Очень печально . Що за шоп ?
а меня куча ебучей черной плесень . Сцук . Переехал бблля
+ местный был бы рад снять ГорилуВіддам якомусь адекватному сєктанту, не долбайобу з рєпой і без уйобіщьних статусів.
Го))) по дороге со службы думаю смогу зацепитьВіддам якомусь адекватному сєктанту, не долбайобу з рєпой і без уйобіщьних статусів.
На довбойобів хібашоДівчина має гарний смак)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.