DeusVult666
У меня не покупать!
Умные люди боятся даже предполагать что будет
А чого саме боїшся ?я чесно також боюсь йти в армію , проблеми з зором та спина болить... Це мої оправдання , а так я сикун просто.
Ну хз. У меня вон коэф астигматизма -4 и зрение -3. Для отсрочки надо -6. Но только и при моём зрении вечером я не могу на улице находится из-за фонарей + у меня двоятся объекты из-за астигматизма. От стресса только ухудшается. Но в глазах ВЛК я буду годен и похуй что я в мишень не попаду)у всех куча оправданий, не доебёшься))
Мы живём в зелебабве с правительством не особо лучше, чем в рашкеПереглянути вкладення 4680
Я уже представляю как чувак с ОКР или амнезией будет охуенно воевать...
Из рашки хоть уехать можно....У нас для выдвижения своей особи в президенты нужно занести миллион гривен и быть обязательно в браке. Мы живём по совковым понятиям. В 2024 году до сих пор нету нормальных однополых браков. Это говорит о том, что совок из нашей страны так и не вышел, как и а(рабский) менталитет
Но половина народа так и будет усираться на то, что А В РАШКЕ ХУЖЕ
Просто теперь мы сами стали той рашкой, которая пугает своих жителей другими странами![]()
На самом деле, проблема чуть более глобальная. И она не в тебе и не во мне, не в нашей стране, а в человечестве как таковом. Абсолютно каждое государство имеет ресурс в виде человеков, которые выполняют функции этого самого государства в обмен на блага цивилизации. Проблема в том, что абсолютно любое государство нацелено на выживание и процветание, даже если ради этого потребуется пожертвовать пушечным мясом. И в какой-то степени это даже нормальноИз рашки хоть уехать можно....
Я не полностью с тобой согласен, но блять... Дайте возможность жить свою жизнь нормально. Я вообще должен был весной 22 года поступать в европу на последипломную программу но меня не выпустили. Я блять с 21 года начал процесс этот. Теперь я сижу без перспектив на будущее, у собаки ПТСР (кто-то хлопнул дверью в подъезде? Собака уже прячется и трясётся) и скорее всего я умру не дожив до 30 от ракеты или меня заберут в ОШБр. Охуенно...
Или с вичухойПереглянути вкладення 4680
Я уже представляю как чувак с ОКР или амнезией будет охуенно воевать...
Ти вже був на ВЛК і тебе визнали придатним ?Ну хз. У меня вон коэф астигматизма -4 и зрение -3. Для отсрочки надо -6. Но только и при моём зрении вечером я не могу на улице находится из-за фонарей + у меня двоятся объекты из-за астигматизма. От стресса только ухудшается. Но в глазах ВЛК я буду годен и похуй что я в мишень не попаду)
Если бы незаконно можно было выехать из страны со 100% шансомПозитивне опитування про перемогу, але для кожного перемога своя. Для когось достатньо щоб не прилітали ракети, і йому похуй на той Крим та хто його контролює, інші хотіли б повернення територій 22 року, вкрай оптимісти бажають повернення територій 91року. Але навіть повернення територій 91 року це не перемога і не означає припинення війни, росіяни й надалі зможуть обстрілювати, наростити сили для подальшого вторгнення і знову спробувати не повторивши минулих помилок.
Ще серйозний фактор це захід та їх допомога, однозначно що без допомоги війна одразу закінчиться. Фронт заморожений, просування потужних немає ні з однієї сторони (Харків правда в небезпеці. Але зрозуміло що тими силами таке місто вони не візьмуть, але частину області зможуть) і не спостерігаються ні одного потужного угрупування військ що зможе почати потужне просування, обидві сторони окопані та заміновані, ну і зрозуміло що для наступу ефективного, що буде мати хоч якийсь успіх, має бути перевага в силі в дікілька разів, такої переваги немає ні у одної з сторін. На мою думку гаряча фаза війни закінчиться в кращому випадку для України, коли обидві сторони понесуть такі втрати, що продовжувати війну буде марно і підпишуть мирний. Закріпляться на територіях підконтрольних обом сторонам на момент підписання договору. Холодна фаза зможе продовжуватись і надалі, диверсії та партизанство, по типу тих самих АТЕШ які співпрацюють з ГУР або такі любителі як Зла Мавка.
Корупція дійсно гірше росіян, коли падли крадуть, мутять схемки, і все це безкарно(майже). Йобаний Резніков зі схемками при його управлінні не поніс ніякої відповідальності, другий рік війни, і тільки зараз звернули увагу на Єрмака. Це з таких відомих імен. Саме гірше для перемоги це не те що корупція вбиває наших солдат, а те що замішані в цьому люди не несуть відповідного покарання під час військової агресії з боку росії. Цим самим ця влада зруйнувала максимальну консолідацію суспільства яка була на початку повномасштабного вторгнення, коли стояли черги за зброєю і люди були готові на якісь військові дії навіть не маючи базової екіпи у вигляді броні, лише один автомат які згружали з фури. Зараз надивившись на те відношення до поранених, які в шпиталях не можуть отримати гідної допомоги, звісно якщо ти не медійна персона і тебе не веде якийсь блогер або телеканал, відповідне грошове забезпечення та оформлення грошових забезпечень по пораненню та оформлення групи інваліда та відповідних пільг. Була публікація в «Київ оперативний» про діда військового якого списали і він стояв в метро жебракував, йому зібрали жонатими грошей але він помер, можете знайти це все в інтернеті. І скільки ще таких історій яким немає розголосу, бо мабудь не на часі про них думати. Корупціонери яких просто знімають з посад, без подальшого покарання відповідного часу.
Було би цікаво подивитись на анонімне опитування, скільки людей бажає покинути Україну як тільки буде можливість перетнути кордон. Скільки чекають на можливість законного перетину, а скільки готові на незаконне при умові 100% перетину. Думаю відповіді здивують багатьох.
А так в цілому тримаймося, незламні, віримо в перемогу.![]()
Погоджуюсь, більшість молоді, яка не привʼязана поки нічим і у них є час починати нове життя в новій країні. Які не бажають воювати за державу в її нинішньому вигляді, або які уявляють що саме за життя буде після війни в розрусі, коли потрібно буде багато грошей витрачати на житло людям котрі його втратили, на виплати забезпечення пенсіонерам та військовим. І хто за це має платити? Правильно, молоді люди, працездатні, той самий жмих і сцикуни які зараз не хочуть йти на війну, втрачати життя та здоровʼя, щоб потім жебракувати.Если бы незаконно можно было выехать из страны со 100% шансом
Или хотя бы 90%, то очень многие уехали бы и БЫЛИ БЫ ПРАВЫ. Ни одна страна не стоит того, чтобы умирать за неё
Нет. Я говорю про законы. У бати та-же херня и такое-же зрение (наследственное видимо). + диабет и гиппатит. Его признали годным вот на днях, спасло только что есть бронь на работеТи вже був на ВЛК і тебе визнали придатним ?
Якщо і визнають придатним і мобілізують, то штурмова бригада не візьме такого. Командирам не має змісту брати такогоНет. Я говорю про законы. У бати та-же херня и такое-же зрение (наследственное видимо). + диабет и гиппатит. Его признали годным вот на днях, спасло только что есть бронь на работе
Наивный) Всегда есть командиры-мясники которым похуй. Недавно общался с военным (у чувака диабет и ожирение), говорит: "приехал после учений. первый штурм. из 30 человек вернулось двое", он с ранением - его отправили лечиться. Да, нормальные командиры тебя не возьмут. Но не забывай что там есть те кому похЯкщо і визнають придатним і мобілізують, то штурмова бригада не візьме такого. Командирам не має змісту брати такого
Звичайно, що є. Корупція всюди в держ структурах. Похуй на людей, долари в очах.Наивный) Всегда есть командиры-мясники которым похуй. Недавно общался с военным (у чувака диабет и ожирение), говорит: "приехал после учений. первый штурм. из 30 человек вернулось двое", он с ранением - его отправили лечиться. Да, нормальные командиры тебя не возьмут. Но не забывай что там есть те кому пох
Та ты скорее всего такого лично и не встретишь) Сидит где-то на даче под киевом и просто тыкает в карту куда мясо слать. Не так давно публиковали где-то, что их отправляли на позиции которые уже были в киллометрах в тылу и всем посратьЗвичайно, що є. Корупція всюди в держ структурах. Похуй на людей, долари в очах.
Але ж можна і застрелити такого командира
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.