Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Мой акк?) ты чиво?) думаешь что я на кидалово способен?) долго да ветку не оплачивал так как раньше админа не дождешься, вот он появился и дал мутного)
Мой акк?) ты чиво?) думаешь что я на кидалово способен?) долго да ветку не оплачивал так как раньше админа не дождешься, вот он появился и дал мутного)
Ты бы убрал скрин с кошельком для оплаты ветки. Я понимаю что эта тема скорее всего сотрудника не особо смекалистого но в е ровно зачем этот скрин тут нужен
Ты бы убрал скрин с кошельком для оплаты ветки. Я понимаю что эта тема скорее всего сотрудника не особо смекалистого но в е ровно зачем этот скрин тут нужен
Сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.