Відкрию секрет: нам всім піздаLeTigre Тобі пізда.
Відкрию секрет: нам всім піздаLeTigre Тобі пізда.
не мне неВідкрию секрет: нам всім пізда
полная@LeTigre Тобі пізда.
я диванныи генералСєпари шото розлаялись, умора просто))
Да мені похуй )))я диванныи генерал
Ну ты это не затягивай с возвратом.,а то зеля по попке даст.Відкрию секрет: нам всім пізда
За мене не переживай, слідкуй краще за своєю попкою) а то мало лі, тцкшники знайдуть або сбуНу ты это не затягивай с возвратом.,а то зеля по попке даст.
как и мне на сидящего в есДа мені похуй )))
Так нахуй ти пишеш мені дурачок?))как и мне на сидящего в ес
Ну раз пошла така хуйня. Я не прятался , и даже не выезжал со своего города на юге и не скрываюсь и нихуя не делал во вред своей стране. Выдохни дружок,а то что я разговариваю на русском вообще нихуя не значит. Призовут пойду, ну а ты как там?За мене не переживай, слідкуй краще за своєю попкою) а то мало лі, тцкшники знайдуть або сбу
Мужик, у мене нема проблем з тим на русском языке ты разговариваешь чи балакаєш мовою українською. Може читав на днях про старого хєра зі Львова який наводив ракети на Яворівський полігон, так от. Чому я сказав про сбу? так тому,що в мене склалось враження з смс твоєї підтримки форумним сєпарам. Соррі, якщо я помилився. А про армію, був би в Україні я не чекав поки мене зловили чи повістку дали, а пішов би сам уви і ах так вийшло ,що я виїхав ще до війни, як все почалось я дійсно хотів вернутись але мене вмовили лишитись, батьки, друзі які лишились дома, німці знайомі. Так я не воюю але допомагаю армії іншим. Я відповів на твоє питання?Ну раз пошла така хуйня. Я не прятался , и даже не выезжал со своего города на юге и не скрываюсь и нихуя не делал во вред своей стране. Выдохни дружок,а то что я разговариваю на русском вообще нихуя не значит. Призовут пойду, ну а ты как там?
за это уваженние.Ну раз пошла така хуйня. Я не прятался , и даже не выезжал со своего города на юге и не скрываюсь и нихуя не делал во вред своей стране. Выдохни дружок,а то что я разговариваю на русском вообще нихуя не значит. Призовут пойду, ну а ты как там?
Моя страна,мой город. Мне не надо тут россия.за это уваженние.
а то некоторые сбежали в 2022 и пиздят о патриотизьме
все верноМоя страна,мой город. Мне не надо тут россия.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.