drunkpunk69
Сектант
хто шукає, той знайде
чайка©
я довбойоб
кур'єр©
чайка©
я довбойоб
кур'єр©
ця тема написана задля застереження і мінімізації обурених через нн сектантів
VIP24
це не скарга, а застереження, тому роблю у флуді
локація - Київ, Виноградар
за інші локації нічого не скажу і це не претензія шопу
я давно не користуюсь послугами цього магазину через ненаходи, але вирішив подивитись, чи щось змінилось і записався на пробу, щоб не ризикувати власними коштами
фото кордів десь з середини літа, але фото, в цілому, окей, тому пішов таки чекнути шо там
ВСІ ФОТО КИДАЮ НА СПОЙЛЕРИ
Будь ласка,
Увійти
або
прийшовши на локацію, я побачив археологічні розкопки в радіусі метрів 50
знайшов свою точку, де виявив ту саму червону ізу, котра мала стати моєю, але без внутрішнього вмісту (так, я все одно перевірив і добре розкопав і навіть "копай глубжє" зробив)
Будь ласка,
Увійти
або
далі - картина маслом та три ізи в ряд (моя крайня права)
Будь ласка,
Увійти
або
а тепер просто закину фоток локації, щоб ви зрозуміли загальний вигляд
Будь ласка,
Увійти
або
суть у тому, що на цих локаціях я був ще минулого року. різниця 30-50 метрів між ними. вони давно прохавані чайками. кури кладуть так само метр одне від одного, що я вважаю залупою.
п'ятий нн від цього магазину на цих локаціях (не питайте чог отак дохуя) з однієї й тієї самої причини, котра прописана в епіграфі до цього тексту
я дуже сподіваюсь, що у шопа не буде претензій та випадів у мій бік, бо це тупо недоречно. до саппорта інформацію доніс в особисті, фото є, навіть відео можу надати, тому ніяких вкидів у свій бік не приймаю
Будь ласка,
Увійти
або
ця тема написана задля застереження і мінімізації обурених через нн сектантів х2
дякую за увагу, всім находів
а шопу - переглянути роботу своїх кур'єрів та локацій