Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
тебе щось тригернуло, чи шо? то не про секс з чоловіками, а про нові назви для певних явищ, соціальних груп, тощо. Але якщо я захочу попиздіти іменно про єблю мужчин з мужчинами в пряму кишку, то я буду це робити (пиздіти), незважаючи на твою рекомендацію.
що ти пиздиш бля? хто мене підаром називає? хто пересолений аптечний шнирьок?
я тебе чимось образив, чи я їбу? поясни хоч шось, бо я і охуєвший до крайності з такої риторики. заінтригований її підґрунтям і твоїми мотивами настільки шо аж досі не кинув скаргу на твоє ганебне повідомлення.
Иду с поликлиники, ходил без шапки под дождем и получил пизды от какой-то инфекции сильно.
Так вот, во время обхода аптек замечаю парня, по виду младше меня, В СТОНИКЕ))0 (почему то атрибут всех малолетних батьков), рядом подруга, а в руках коляска с ребёнком.
От созерцания этой картины и от того, что я не на его месте, полегчало мгновенно)
бля, чувак поделился своей зарисовкой с натуры. социальным наблюдением, так сказать. образы, атмосфера, сарказм - всё зачет. видно, что он идеально ловит, как в провинциальной реальности "мужская состоятельность" сводится к дешёвым маркерам типа стоника, коляски и подруги рядом. неужели не видно, что тс буквально кричит о том, что понты это как были так и остаются экзоскелетом от внутренней пустоты. спросите лучше его про то, как выглядит зрелость в местах, где все взрослые - это просто дети. с долгами и обязательствами)) вот в чем он разбирается)
то ти від життя відстав трохи мабуть. зараз не кажуть інвалід а кажуть особа з інвалідністю, не колясочник а маломобільна людина. не розумово відсталий, а дитина з особливими освітніми потребами. замість блядєй - секс-працівники, замість гомосєків - чоловіки що мають секс з чоловіками. навіть наркоманів вже намагаюттся переназвать якось не обідно, споживачі рекреаційних наркотиків, чи якось так. втім затвердженого терміну наче немає, є варіації, але більшості з нас похуй. сидимо як довбойоби і не висовуємся. а могли б, між іншим, зібратись на симпозіум та затвердити нову коректну термінологію як нас правильно треба називати.