• ❗️BAT24.VIP❗️▪️Опт: мини от 2г/крупный от 1кг▪️Готовые Клады24/7 / Почта▪️📢В поисках сотрудников! ✍️ Контакты: ЖМИ
  • ЧТО ТАКОЕ КОКАИН? КАКОВЫ ЭФФЕКТЫ? КАКОВА ТИПИЧНАЯ ДОЗА? КАК УПОТРЕБЛЯЕТСЯ? ПРОВЕРКА НА ЧИСТОТУ? ОТКРЫТЬ

О бляха как же клёво

у тебе проблеми з солями, кидай це діло.
наклеп!
а про секс з чоловіками на твоєму місці я б не розмовляв би
тебе щось тригернуло, чи шо? то не про секс з чоловіками, а про нові назви для певних явищ, соціальних груп, тощо. Але якщо я захочу попиздіти іменно про єблю мужчин з мужчинами в пряму кишку, то я буду це робити (пиздіти), незважаючи на твою рекомендацію.
хоч я бачу ти доволі таки обізнаний в даній темі, видно маєш вже досвід... тому це явно твоя парафія
а ще мене підаром і чайкою ніхто не називає, навідмінно від тебе, пересолений аптечний шнирьок
що ти пиздиш бля? хто мене підаром називає? хто пересолений аптечний шнирьок?

я тебе чимось образив, чи я їбу? поясни хоч шось, бо я і охуєвший до крайності з такої риторики. заінтригований її підґрунтям і твоїми мотивами настільки шо аж досі не кинув скаргу на твоє ганебне повідомлення.

це як стогін, тільки маленький і стриманий. звук-розчарування, коли ти сунеш пальця у порожню трубу, яка порожньою не повинна була бути.

Не владею двемерским языком, нужен перевод что такое "стоник" в одежде?))

Иду с поликлиники, ходил без шапки под дождем и получил пизды от какой-то инфекции сильно.
Так вот, во время обхода аптек замечаю парня, по виду младше меня, В СТОНИКЕ))0 (почему то атрибут всех малолетних батьков), рядом подруга, а в руках коляска с ребёнком.

От созерцания этой картины и от того, что я не на его месте, полегчало мгновенно)

Переглянути вкладення 87590
подивився та попрямував по скарба?)

я думаю что этой преамбулой чувак сообщает нам что в аптеку приходил не за лирикой или баклофеном.

а эта формулировка намекает что посещение аптеки было в медицинских (не рекреационных) целях именно в тот один конкретный раз.
Оо,это печаль
Повідомлення об'єднано автоматично:

Не говори

бля, чувак поделился своей зарисовкой с натуры. социальным наблюдением, так сказать. образы, атмосфера, сарказм - всё зачет. видно, что он идеально ловит, как в провинциальной реальности "мужская состоятельность" сводится к дешёвым маркерам типа стоника, коляски и подруги рядом. неужели не видно, что тс буквально кричит о том, что понты это как были так и остаются экзоскелетом от внутренней пустоты. спросите лучше его про то, как выглядит зрелость в местах, где все взрослые - это просто дети. с долгами и обязательствами)) вот в чем он разбирается)

то ти від життя відстав трохи мабуть. зараз не кажуть інвалід а кажуть особа з інвалідністю, не колясочник а маломобільна людина. не розумово відсталий, а дитина з особливими освітніми потребами. замість блядєй - секс-працівники, замість гомосєків - чоловіки що мають секс з чоловіками. навіть наркоманів вже намагаюттся переназвать якось не обідно, споживачі рекреаційних наркотиків, чи якось так. втім затвердженого терміну наче немає, є варіації, але більшості з нас похуй. сидимо як довбойоби і не висовуємся. а могли б, між іншим, зібратись на симпозіум та затвердити нову коректну термінологію як нас правильно треба називати.
ні ні, нарік це вже не норм. резидент реабілітаційного центру. почесний член (або членкиня) програми зменшення шкоди. ну і т.п.

Назад
Зверху Знизу