а достать их и что за дирки)Прилипают шишки в дырки
а достать их и что за дирки)Прилипают шишки в дырки
Есть гриндеры без дырок. У меня такой, из переработаной конопли...Прилипают шишки в дырки
кста а що за гріндери будут?)Есть гриндеры без дырок. У меня такой, из переработаной конопли...
Самые простые. Но вполне функциональные.кста а що за гріндери будут?)
типа я маериал спрашиваюСамые простые. Но вполне функциональные.
Упор делал на количество победителей, при сохренении базовых функций.
Гриндеров по итогу будет 10+
Акрил судя по всемутипа я маериал спрашиваю
Повідомлення об'єднано автоматично:
дерево метал акрил?)
Бро а коли прокрут буде? Так хочу собі гріндер виграти, і бажано з твоїм автографом!!!!Акрил судя по всему
Скоро добавлю фотки
опа круто) будим щіщку крутіть)Акрил судя по всему
Скоро добавлю фотки
Да разом їх скуримо!!!опа круто) будим щіщку крутіть)
коли коров пастимо)Да разом їх скуримо!!!
Даааа я реально хочу це відчути знову затаримся всім чим можем і поженемо без обіду чи ви на перерив неганяєте в селоколи коров пастимо)
нє без перериву пасемДаааа я реально хочу це відчути знову затаримся всім чим можем і поженемо без обіду чи ви на перерив неганяєте в село
Круто ...це круто дуже круто капець якнє без перериву пасем
та хз коли трезвий самому скучноКруто ...це круто дуже круто капець як
Бро я реально приїду до тебе хочу поспати на соломі або десь на сіновалі ....одним словом ти мене заінтригував!!!!та хз коли трезвий самому скучно
там тре покривало класти і там дужу дуже дуже жаркоБро я реально приїду до тебе хочу поспати на соломі або десь на сіновалі ....одним словом ти мене заінтригував!!!!
Та я знаю, шо це таке, коли соломинка в яєчко вколоти може ахха....Я ж виріс в селі братухатам тре покривало класти і там дужу дуже дуже жарко
хах реалНожницами разрезать.
Аа понятноТа я знаю, шо це таке, коли соломинка в яєчко вколоти може ахха....Я ж виріс в селі братуха
пхах, не ну остается пыльца на крешере но по факту, расход одинаковый, нулевой))еще лучше Froggy420 Inkognito18 гриндер и ножички где больше расход трави?)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.