Новий день - нове крінге

блять вот америка как в Идиократии развалится как раз из-за таких пидорасов заднеприводных и толерастиков сцука и маза раша всех выебет, если такое произойдет при моей жизни я вскроюсь нахуй
В США таких клоунов было по пальцам не пересчитать. Там столько у Президентов перепонок в виде Конгресса, что они только могут быть пиздунами

Друзі, не сваріться. В могилу ви все рівно попадете 50-70 кг перегною, незалежно від поглядів. Тільки інстаграм шаболди наполовину не розкладаються, бо силікон.
А ми не сваримось,ми проводимо антистрес-перформанс. Ти не шариш, прихильники різних поглядів кайфують від таких дискусій.
Щодо попадання в могилу це 100%, ось тому і сремось життя одне у всіх, але є певні індивіди які вважають,що хтось менше заслуговує насолоджуватися життям ніж вони. Правда одна, тільки русня не має права насолоджуватися життям,всіх інших треба залишити в спокої або підтримати

Ой точно, як я можу))) Боже мій,який жах, я образила мужлан. Його крихке его сиплеться від того, що хтось їбе когось в дупу, а його ніхто не їбе в цілому.
Ну заюш, моє его ти точно не похитнеш, воно як скала

Пизда рулю Исусья тряпка которая старая ошо, ты умеешь буквы хуярить самостоятельно без копи пасты ахуеть не встать

Пидараство какойто случилось 😳🤯

Это пиздец)

• Haha
Реакції: GIRL
Молодець, так тримати
Тільки не злюкайся ще й на мене, я взагалі толерантно ставлюсь до лгбт спільноти, дружив з бісексуалками, а вони круті)). Орієнтація не визначає хуйова людина чи бусінка ,моральних підарасів і серед гетеро безліч)

Тільки не злюкайся ще й на мене, я взагалі толерантно ставлюсь до лгбт спільноти, дружив з бісексуалками, а вони круті)). Орієнтація не визначає хуйова людина чи бусінка ,моральних підарасів і серед гетеро безліч)
Згодна, орієнтація не показник якості людини) Я не злюсь, все добре, мем про білого гетерочулувіка зацінила))Я просто буквально про его відповіла, що поважаю такий підхід

Назад
Зверху Знизу