Новий день - нове крінге

блять вот америка как в Идиократии развалится как раз из-за таких пидорасов заднеприводных и толерастиков сцука и маза раша всех выебет, если такое произойдет при моей жизни я вскроюсь нахуй
В США таких клоунов было по пальцам не пересчитать. Там столько у Президентов перепонок в виде Конгресса, что они только могут быть пиздунами

Друзі, не сваріться. В могилу ви все рівно попадете 50-70 кг перегною, незалежно від поглядів. Тільки інстаграм шаболди наполовину не розкладаються, бо силікон.
А ми не сваримось,ми проводимо антистрес-перформанс. Ти не шариш, прихильники різних поглядів кайфують від таких дискусій.
Щодо попадання в могилу це 100%, ось тому і сремось життя одне у всіх, але є певні індивіди які вважають,що хтось менше заслуговує насолоджуватися життям ніж вони. Правда одна, тільки русня не має права насолоджуватися життям,всіх інших треба залишити в спокої або підтримати

Ой точно, як я можу))) Боже мій,який жах, я образила мужлан. Його крихке его сиплеться від того, що хтось їбе когось в дупу, а його ніхто не їбе в цілому.
Ну заюш, моє его ти точно не похитнеш, воно як скала

Пизда рулю Исусья тряпка которая старая ошо, ты умеешь буквы хуярить самостоятельно без копи пасты ахуеть не встать

Молодець, так тримати
Тільки не злюкайся ще й на мене, я взагалі толерантно ставлюсь до лгбт спільноти, дружив з бісексуалками, а вони круті)). Орієнтація не визначає хуйова людина чи бусінка ,моральних підарасів і серед гетеро безліч)

Тільки не злюкайся ще й на мене, я взагалі толерантно ставлюсь до лгбт спільноти, дружив з бісексуалками, а вони круті)). Орієнтація не визначає хуйова людина чи бусінка ,моральних підарасів і серед гетеро безліч)
Згодна, орієнтація не показник якості людини) Я не злюсь, все добре, мем про білого гетерочулувіка зацінила))Я просто буквально про его відповіла, що поважаю такий підхід

Назад
Зверху Знизу