Но комент

Та вони висловлюють думку, це чудово і я це підтримую. Там суть не в тому, вони погрожували підірвати міни на заході. А потім нападали на людей. Думку висловлювати чудово, але блять не кулаками нафіг. Я був на параді один раз, молодики в балаклавах тупо гасили людей, і тут хотіли те ж саме ! Я ніяк не можу бути за насилля
Повідомлення об'єднано автоматично:

Мені пофіг на російськомовних, в мене дружина російськомовна, на традиції мені також наплювати, я взагалі не християнин. Але вони мені у вікно лізуть, навʼязують свою точку зору, калічать людей, яким побоку на них, оце у Львові зараз на повному серйозі хвилина мовчання в 9 ранку щодня. Мають всі авто зупинитися і всі люди перестати іти і стояти хвилину.
А хто не зупиняється - менти пресують, поцікався і прочитай про це. Але якшо я, наприклад, не підтримую примусові хвилини мовчання і т.п. Це совок, змушувати людей робити те, що велить лінія партії. Дно. Днище
Знаєш, як то кажуть, не побачу не повірю. А дивлячись і знаючи, як працюють наші ЗМІ - то не здивуюсь, що це чисто просто роздування паніки і туди сюди. Кожного року якісь теракти плануються, і жодного разу я не чув, щоб засудили причетних. А вон взагалі є? Чи це інформакція, аби поставити веселкових у позицію жертви та прищепити решті населення почуття вини, як уже випробуваний момент у західному суспільстві?

Про природу маргіналів з числа тих ,хто справді кидається з кулаками - теж дискусійне питання. Що це коштує впливовій, зацікавленій глобальній структурі закинути по 2-3 тисячі за 2-3 години часу сотні людей провокаторам, щоб знову ж таки, поставити лгбт-шніків в позицію жертви.
Згадай, як під час майдану ходили чутки, то з тієї сторони то з тієї, що протилежний табір виходить на морози, не через свої прагнення, а дещо по причині більш приземленням.

Тепер проаналізуємо відривок про "традицію" і "християнство". Я теж наразі не можу вважатись християнином, то я тут батлити не буду і не зможу. Але натомість хочу нагадати, що цьогоріч два паради, що організували прайди - один припадав здається на день вшанування жертв голодомору, а другий, як вийшло трійця... А чи не здається це захмарним цинізмом, що поваги до себе вимагають ті, хто топчеться по тому, що є дорогим для інших?

Про то, хто тобі конкретно лізить у вікно - я не зрозумів. Будеш мати бажання - розтлумачив

А щодо грубо регламентованої хвилини мовчання о 9:00 і становлення на коліна - теж маю суворо негативне відношення. Я нігде не натякав, що мені взагалі це близько. Я маю на увазі, що якщо вже на те пішло, то треба бути готовим до того, що по певним питанням (майже по всім) - у вас ніколи не буде консенсусу, бо його в історії ніколи не було. Всі люди різні і це чудово

Знаєш, як то кажуть, не побачу не повірю. А дивлячись і знаючи, як працюють наші ЗМІ - то не здивуюсь, що це чисто просто роздування паніки і туди сюди. Кожного року якісь теракти плануються, і жодного разу я не чув, щоб засудили причетних. А вон взагалі є? Чи це інформакція, аби поставити веселкових у позицію жертви та прищепити решті населення почуття вини, як уже випробуваний момент у західному суспільстві?

Про природу маргіналів з числа тих ,хто справді кидається з кулаками - теж дискусійне питання. Що це коштує впливовій, зацікавленій глобальній структурі закинути по 2-3 тисячі за 2-3 години часу сотні людей провокаторам, щоб знову ж таки, поставити лгбт-шніків в позицію жертви.
Згадай, як під час майдану ходили чутки, то з тієї сторони то з тієї, що протилежний табір виходить на морози, не через свої прагнення, а дещо по причині більш приземленням.

Тепер проаналізуємо відривок про "традицію" і "християнство". Я теж наразі не можу вважатись християнином, то я тут батлити не буду і не зможу. Але натомість хочу нагадати, що цьогоріч два паради, що організували прайди - один припадав здається на день вшанування жертв голодомору, а другий, як вийшло трійця... А чи не здається це захмарним цинізмом, що поваги до себе вимагають ті, хто топчеться по тому, що є дорогим для інших?

Про то, хто тобі конкретно лізить у вікно - я не зрозумів. Будеш мати бажання - розтлумачив

А щодо грубо регламентованої хвилини мовчання о 9:00 і становлення на коліна - теж маю суворо негативне відношення. Я нігде не натякав, що мені взагалі це близько. Я маю на увазі, що якщо вже на те пішло, то треба бути готовим до того, що по певним питанням (майже по всім) - у вас ніколи не буде консенсусу, бо його в історії ніколи не було. Всі люди різні і це чудово
Старий посаветуй краще якіхось книжок про прогаганду , чи політику , якусь грязюку , щоб мозгі прокачати жоско як в тебе

Джанґо реально штраф за те, що провтикав і поїхав під час хвилини мовчання, це такий треш, який уявити складно. Я не підтримую таку демократію
Це не демократія, якщо від цього неможна відмовитись.це позерство. Бо якщо вже пішло на те, то про людські втрати потрібно пам'ятати не тільки в 9, і не тільки коли вишиванку вдягаєш. І взагалі, один вчинок буває говорить ліпше ніж 100 слів і жестів. Просто мовчазний вчинок.

Старий посаветуй краще якіхось книжок про прогаганду , чи політику , якусь грязюку , щоб мозгі прокачати жоско як в тебе
Макіавеллі почитай, то будеш сприймати будь-які політичні новини як цирк виродків)))

Знаєш, як то кажуть, не побачу не повірю.
я бачив як лупили людей і кидали в них каміння до війни ще, 2020 наче чи 2019, мені хватило побаченого.

2-3 тисячі за 2-3 години часу сотні людей провокаторам,
я з ними спілкувався, тут на форумі писав про зрив фільму, там не оплачені люди, може є оплачені, але то були реально активісти, в них слина з рота капала, зіниці розширені, якогось смердючого попа привезли, той ходив людей кропив водою святою, бля, я зрозумів, шо в цій країні я чужий

Назад
Зверху Знизу