U-571
Посвященный
Хо хо повесилил. Как погодка в гернманн?Іди лікуй голову совок головного мозку, тобі повсюди ввижаються підараси. Хоча єдиний підар тут тільки ти бамбіно
Хо хо повесилил. Как погодка в гернманн?Іди лікуй голову совок головного мозку, тобі повсюди ввижаються підараси. Хоча єдиний підар тут тільки ти бамбіно
Та надо бы, уже пора)Можна через міжнародний суд по правам людини, туди стукати про порушення. Бо наші суди все скинуть на «умови військового часу»
Нормально, тобі не подобається шо я за бугром чи як? ( єслі шо,я не платив 8к шоб попасть через границу)Хо хо повесилил. Как погодка в гернманн?
Если толерантный то сразу пидараст?Кот Бегемот . То что ты педераст я и так знаю , не нужно на этом лишний раз заострять внимание
Та мне вообще поебать. Давай к нам тут такое твориться.Нормально, тобі не подобається шо я за бугром чи як? ( єслі шо,я не платив 8к шоб попасть через границу)
пидары кругомСьогодні уБудь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!на Контрактовій площі посольство Нідерландів урочисто підняло веселковий стяг над власним відомством
На піднятті були присутні ЛГБТ-військові, активісти та посол Нідерландів в Україні Єннес Де Мол. Він наголосив на важливості прийняття Верховною Радою законів про партнерства та гомофобні злочини:
«Це необхідно, аби захистити права ЛГБТ+ військових та наблизити час вступу України в ЄС», — заявив іноземний дипломат.
Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!
Судовая система в Украине в принципе оставляет за судьёй право выбора любого приговораМожна через міжнародний суд по правам людини, туди стукати про порушення. Бо наші суди все скинуть на «умови військового часу»
Хоча я поки в бані, але ж не триватиме вічно.Кот Бегемот . То что ты педераст я и так знаю , не нужно на этом лишний раз заострять внимание
Совсем ахуел, хорошо живёшь, да ещё и не хочешь сдохнуть от призыва/ракеты в лицоНормально, тобі не подобається шо я за бугром чи як? ( єслі шо,я не платив 8к шоб попасть через границу)
Это тут все аля патриоты, а потом от тцк ховаюцяСовсем ахуел, хорошо живёшь, да ещё и не хочешь сдохнуть от призыва/ракеты в лицо
ТЫ ШТО АНТИУКРАИНСКИЙ ПИДОР??!?!?
Гейропа змiнила тебе, LeTigre
Весьма тяжёлый вопрос этот патриотизмЭто тут все аля патриоты, а потом от тцк ховаюця
Бляя малая, ти мене розкусила ( я ще та конченюшная гнида. Завтра буду збирать манатки і пиздовать на Берлінський ТЦК шоб вам стало легче ))) вибач мене, якщо зможеш. Гейропейци задурили мені голову зовсімСовсем ахуел, хорошо живёшь, да ещё и не хочешь сдохнуть от призыва/ракеты в лицо
Я извиняюсь за градус кринжа
Та мне похую хоть туза распечатай. Держи в курсе.Нормально, тобі не подобається шо я за бугром чи як? ( єслі шо,я не платив 8к шоб попасть через границу)
С этой пиздоватой тигрой вся петушня собралась , гавкают пассивные партнёры а Родину защищать не желают . Потому что пассивные , еще и жалобы сучье племя пишетСовсем ахуел, хорошо живёшь, да ещё и не хочешь сдохнуть от призыва/ракеты в лицо
Я извиняюсь за градус кринжа
Жопу подмой и купи большую банку васелину , там таких черные обезьяны ждутЬБляя малая, ти мене розкусила ( я ще та конченюшная гнида. Завтра буду збирать манатки і пиздовать на Берлінський ТЦК шоб вам стало легче ))) вибач мене, якщо зможеш. Гейропейци задурили мені голову зовсім
Успокойся уже, дядьС этой пиздоватой тигрой вся петушня собралась , гавкают пассивные партнёры а Родину защищать не желают . Потому что пассивные , еще и жалобы сучье племя пишет
Да разделяют европейски цинности)Педики -че с них взять)С этой пиздоватой тигрой вся петушня собралась , гавкают пассивные партнёры а Родину защищать не желают . Потому что пассивные , еще и жалобы сучье племя пишет
Петушня по жизниДа разделяют европейски цинности)Педики -че с них взять)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.