Все робиться, скинь скриншот хто таке обіцяв) тому не переймайся все зробимоКогда я получу свой горячий клад????
Два дня уже прошло
А вы обещали 2-4 часа? Это вкид ?
Здравствуйте.Переглянути вкладення 67339
NETFLIX SHOP
Пробний запуск в Одесі та Могильові!
Записую всіх охочих, але є одна умова: під цим постом має бути не менше 10 коментарів.
Зробимо це разом! Пишіть, хто в справі.
Поїхали, братва!
НемаОтправок проб нема?)
Понял принял)
Пиши оператору в телеграмі, він сказав що ти звертався… за то всюди пишеш ну ти цікава людина конечно…Когда я получу свой горячий клад????
Два дня уже прошло
А вы обещали 2-4 часа? Это вкид ?
Пиши оператору в телеграмі, він сказав що ти звертався… за то всюди пишеш ну ти цікава людина конечно…
Контакт оператора @netrc_oper247
Ты шо за дурака меня выставляешь? У вас в Боте условия Горячий клад (2-4часа)Все робиться, скинь скриншот хто таке обіцяв) тому не переймайся все зробимо
добре набивайте активність )Приветствую.
Посмотрел у вас на сайте есть крутая Альфа в Одессе зелёненькая район тоже удобно.
Возьму пробу Альфы в Одессе под Трип репортаж в течение двое суток.
Добре що сутки в тебе йдуть за години, а по друге не треба так зі мною розмовляти я тут щоб допомагати а не найобувати тому кажу до оператора ти ще в перший день звернувся а не дурака валявТы шо за дурака меня выставляешь? У вас в Боте условия Горячий клад (2-4часа)
С момента оплаты 2 суток прошло , уже третие
Научись конструктиву и знакам препинания, тогда продолжимдобре набивайте активність )
Повідомлення об'єднано автоматично:
Добре що сутки в тебе йдуть за години, а по друге не треба так зі мною розмовляти я тут щоб допомагати а не найобувати тому кажу до оператора ти ще в перший день звернувся а не дурака валяв
Тоді до майбутнього!)Научись конструктиву и знакам препинания, тогда продолжим
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.