Planowik
Конфуций
По перше,дуже давно,брав тут,все було чудово,ще з 2022 року,коли вони були тільки Ірпінь,Буча, Гостомель
Ситуація така.
Замовляю два окремі замовлення,новою поштою
10 пвп,10 амфа
Даю дані,1-2 дні,нема відправлення,пишу йому,він відповідає,що ттн є,дає,я захочу в нову пошту і там банально,при відправці кура,напевно помилився замість 068 відправляє на 098
Ок,забираємо посилку,там тільки одна,з амфом,все чотко,пишу де інша з пвп ,він відповідає "усе буде"
Чекаю,пишу ,коли відправлення,спочатку відповів 1/2 дня,потім 1/3 дня і ось ,в ітогі приходить мені , відповідь,там було 2 в 1.
І тут я не можу , зрозуміти чи прикол це,чи ні.
Але спустя три дні,як посилку забрали і "відповідей,по типу "все будет" просто ігнору,він оце таке мочить
Просто такі кідали,я вже мовчу за не нанаходи 3 рази по 10 брали,жодного перезакладу,принімалово мусорів,нас....
Прошу вас, оцінити самим,в що за конторку кідал,вони виросли
Правила написания жалоб в разделе "Ненаходы"
Правила написания жалоб в разделе "Ненаходы": Жалобы рассматривает Администрация ресурса в лице Dylan Сторона, которая пишет жалобу, называется истцом, сторона, на которую пишут жалобу называется ответчиком, модератором в лице Dylan в арбитраже принято называть Арбитром Перед оформлением жалобы...